Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Maj 05, 2017 til Maj 17, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Dalbyvej, Kr. Helsinge, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 0912 anholdt og sigtede politiet en 60-årig mand fra Slagelse for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Fremstilling i grundlovsforhør – Holbæk – sag fra Høng.

Kl. 1100 blev en 24-årig mand fra Bjerringbro fremstillet i et lukket grundlovsforhør, sigtet for røveri mod guldsmed den 290317. Han blev fængslet 060617. Politiet har ikke flere kommentarer vedr. sagen.

Brand i gasflaske – Madesøvej, Jorløse, Svebølle – Kalundborg

Kl. 1553 rykkede brandvæsnet og politiet ud i anledning af en melding om ildebrand i et udhus, hvor der stod en gasflaske. Det viste sig, at der ikke var ild i skuret, hvor gasflasken stod, men kun i armaturet påmonteret gasflasken. Der skete ingen skade på hverken fast ejendom eller på personer ved branden, hvis årsag ikke umiddelbart kendes.

Narkopåvirket bilist – Kalundborg.

Kl. 1748 anholdt politiet en 20-årig mand fra Jerslev, der blev truffet kørende i bil på Lerchenfeldvej. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Spiritus og narkokørsel – Snertinge, Kalundborg.

Kl. 0217 kørte politiet efter en motorcykel, der ikke ønskede at stoppe, da politiet gav tegn til det. Det lykkedes dog efter en kort eftersættelse at stoppe motorcyklen på Slagelsevej. Føreren, en 21-årig mand fra Vig, blev sigtet for spiritus/narkotika. Manden var ikke ejer af motorcyklen. Den var indleveret til reparation på det værksted, hvor sigtede arbejder. Den blev udleveret til rette ejer. Kørekort havde han ikke. Det var tidligere frakendt ham.

Batteri eksploderet – Slagelsevej, Snertinge – Kalundborg

Kl. 1312 fik politiet en melding om, at en person var kommet til skade og kørt på skadestuen, efter at et batteri var eksploderet. Det viste sig, at en 36-årig kvinde fra Kalundborg på sin arbejdsplads i Snertinge havde udtaget et 9V batteri fra et apparat. Batteriet begyndte herefter pludselig at ryge og eksploderede med et højt brag. Hun blev efter skadestueundersøgelse udskrevet uden skader på trommehinderne, men havde “hylen for ørerne” og hovedpine. Politiet og Arbejdstilsynet forsøger nu at finde ud af, hvorfor det pågældende batteri eksploderede.

Spirituskørsel – Banegårdspladsen, Kalundborg

Kl. 1450 anholdt og sigtede politiet en 57-årig mand fra Frederikssund for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og afhøring til sagen.

Færdselsuheld – Stejlhøj, Kalundborg

Kl. 1854 var der sket et færdselsuheld med to personbiler involveret. Ingen var kommet til skade ved sammenstødet. Det viste sig, at en 26-årig mand fra Snertinge var kørt ad Stejlhøj mod vest og frem over en vigelinje, således at han påkørte en anden personbil, der blev ført af en 27-årig mand fra Kalundborg i nordlig retning. Den 26-årige kan således forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Indbrud i perioden

Mellemvænget, Havnsø, Føllenslev
Tværstenen, Gørlev (2 steder)
Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg
Holbækvej, Kalundborg
Holbækvej, Kalundborg (2 steder)
Slagelsevej, Kalundborg
Nørre Alle, Kalundborg
Østrupvej, Ugerløse