Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Apr 21, 2017 til Maj 11, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand – Kaldred, Kalundborg.

Kl. 2039 brændte et sommerhus på Begonievej. Huset var under ombygning,. Brandårsagen er ukendt. Ingen personer var i fare ved branden.

Batteri eksploderet – Slagelsevej, Snertinge – Kalundborg

Kl. 1312 fik politiet en melding om, at en person var kommet til skade og kørt på skadestuen, efter at et batteri var eksploderet. Det viste sig, at en 36-årig kvinde fra Kalundborg på sin arbejdsplads i Snertinge havde udtaget et 9V batteri fra et apparat. Batteriet begyndte herefter pludselig at ryge og eksploderede med et højt brag. Hun blev efter skadestueundersøgelse udskrevet uden skader på trommehinderne, men havde “hylen for ørerne” og hovedpine. Politiet og Arbejdstilsynet forsøger nu at finde ud af, hvorfor det pågældende batteri eksploderede.

Spirituskørsel – Banegårdspladsen, Kalundborg

Kl. 1450 anholdt og sigtede politiet en 57-årig mand fra Frederikssund for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og afhøring til sagen.

Færdselsuheld – Stejlhøj, Kalundborg

Kl. 1854 var der sket et færdselsuheld med to personbiler involveret. Ingen var kommet til skade ved sammenstødet. Det viste sig, at en 26-årig mand fra Snertinge var kørt ad Stejlhøj mod vest og frem over en vigelinje, således at han påkørte en anden personbil, der blev ført af en 27-årig mand fra Kalundborg i nordlig retning. Den 26-årige kan således forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Brandundersøgelse -Bøgebjergvej, Kalundborg

Kl. 1901 udbrød der brand i en ældre og ubeboet landejendom. Brandvæsnet blev tilkaldt og foretog slukningsarbejdet, men branden havde bredt sig til bl.a. tagkonstruktionen, så der skete store skader på ejendommen. Ingen kom til skade ved branden, hvis årsag nu skal undersøges nærmere af politiet.

Brand – Kalundborg.

Kl. 1622 kørte politi og brandvæsen til Strandstræde, hvor der var brand. Det vidste sig, at det var olien i en frituregryde, der brændte. Der var alene røgskade i huset. Ingen kom til skade.

Spirituskørsel – Snertinge, Kalundborg.

Kl. 1958 anholdt politiet en 54-årig mand fra Svinninge, der blev standset på Nykøbingvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Uro – Kalundborg.

Kl. 0130 var politiet på Kordilgade, hvor der var problemer ved en pub. En 27-årig mand fra Kalundborg blev bortvist fra stedet.

Anholdelse – Svebølle, Kalundborg.

Kl. 0035 anholdt politiet en 20-årig mand fra Svebølle, der havde ringet til politiet og skyde nogen, hvis ikke politiet kom til stede. Politiet kom og den 20-årige kom i detentionen. Han kunne ikke huske, at han havde ringet til politiet, da han vågnede op næste morgen.

Brandundersøgelse – Rugtvedvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 1946 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en staldlænge, hvor der var opstået ildebrand omkring et pillefyr. Branden forårsagede gennembrænding af taget på længen, men de dyr, der opholdt på stedet, blev reddet uskadte ud i sikkerhed. Der var ingen personer hjemme på stedet, men nogle rideinteresserede piger havde slået alarm til et familiemedlem, der forsøgte at få slukket pillefyret, men for sent. Politiet skal undersøge den konkrete årsag til brandens opståen nærmere.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Bredgade, Kalundborg

Kl. 1537 bemærkede politiet, at en 56-årig mand fra Kalundborg kørte i sin personbil fra p-pladsen ved et supermarked og ud på Bredgade. Han kunne ved en rutinemæssig kontrol ikke fremvise noget kørekort, idet han ikke havde generhvervet førerretten efter udløbet af en tidligere frakendelse af kørekortet. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af færdselsloven og samtidig gjort bekendt med, at politiet beslaglagde hans personbil med henblik på senere konfiskation. Den 56-årig var nemlig flere gange tidligere blevet afsløret i at køre bil trods manglende førerret. Han kan nu forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når straffesagen og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Holbækvej, Kalundborg

Kl. 2159 påkørte en spirituspåvirket, 43-årig mand fra Kalundborg som fører af en personbil en anden personbil, der holdt parkeret i vejsiden. Ingen kom til skade ved uheldet. Den 43-årige var kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Anmeldelse om uro – Kalundborg.

Kl. 1933 blev anmeldt om uro på Klosterparkvej. Der skulle være flere oppe at slås. Da politiet kom til stedet var alt dog stille og roligt, og der var ikke tegn på, at der havde været slagsmål. Politiet kunne derfor forlade stedet igen.

Vold og tyveri – Kalundborg.

Kl. 1929 blev en 18-årig kvinde fra Kalundborg udsat for vold og fik også stjålet sin mobiltelefon. Hændelsen skete på Skovbrynet, hvor tre jævnaldrende kvinder overfaldt den 18-årige med slag og spark. Forurettede forsøgte at følge efter dem for at få sin telefon igen, men det gjorde, at hun igen blev overfaldet. Telefonen blev efterfølgende lagt ved forurettedes adresse.

De tre kvinder forsvandt fra stedet. Politiet har en klar mistanke om, hvem kvinderne er. De blev ikke fundet søndag aften, men familie til dem er vejledt om at få dem til at møde op hos politiet mandag.

Politiet kender ikke motivet til volden.

Indbrud i perioden
Alleshavevej, Eskebjerg (3 steder)
Mellemvænget, Havnsø, Føllenslev
Møllehøj, Havnsø, Føllenslev
Møllehøj, Havnsø
Nørre Alle, Kalundborg
Holbækvej, Kalundborg
Skippingevej, Snertinge
Jernbanevej, Svebølle
Ubby Industrivej, Jerslev
Østrupvej, Ugerløse
Hovedgaden, Ugerløse