Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 21-29. marts 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Tricktyveri – Kløverengen, Kr. Helsinge, Gørlev Sj. 

Kl. 1253 anmeldte en 65-årig kvinde fra Gørlev Sj., at hun kort forinden havde jaget en fremmed kvinde ud af sin bopæl. Kvinden havde listet sig ind, da hoveddøren stod på klem i forbindelse med udluftning. Pludselig begyndte den 65-åriges hund at gø, hvorefter hun opdagede, at den fremmed kvinde befandt sig indenfor. Da hun blev råbt an, svarede hun på et sprog, som den 65-årige ikke forstod, hvorefter hun forsvandt i området. Herunder begyndte kvinden at tale i mobiltelefon på vej væk fra den 65-åriges bopæl, hvor hun havde nået at åbne en skuffe i køkkenet, men dog ikke fået stjålet noget. Den fremmede kvinde blev beskrevet som: A: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 25-35 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Rød, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Tydeligt gravid, Iført: Sort jakke (muligvis thermojakke), mørke bukser. Politiet afhø rte før st offeret og foretog senere forhøringer i området for at få identificeret kvinden, som politiet mistænker for flere tilfælde af liste-/tricktyverier eller forsøg herpå gennem den seneste tid.

Lokalpolitiet i Holbæk/Kalundborg hører gerne fra borgere, der har bemærket den gravide kvinde i området, eller som kan give oplysninger om hendes identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel – Gørlev

Kl. 1635 blev en 46-årig mand fra Svebølle anholdt og sigtet for spirituskørsel. han blev standset på Tjørnhøjsvej i Gørlev. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Tricktyveri – Gørlev Sj. 

Kl. 1454 anmeldte en 82-årig kvinde fra Gørlev Sj., at hun havde fået stjålet sit dankort, som efterfølgende var misbrugt til en uberettiget hævning af 4.000 kr. i en hæveautomat. Hun havde i tidsrummet kl. 1200-1300 været ude at handle i et supermarked, Algade, Gørlev, hvor hun havde benyttet sit dankort. Da hun var kommet hjem, henvendte en fremmed mand sig til hende og bad om hjælp til at finde vej til nærmeste læge. Han medbragte en bog/hæfte, som den 82-årige skulle skrive adressen i, hvorefter manden forlod hendes bopæl. På ukendt måde var hendes dankort fra pungen i hendes taske. Manden blev beskrevet som: A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 30-40 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Fremmedsprog, Iført: Mørk frakke., Medbragte: bog/hæfte samt kuglepen. Politiet formoder, at den 82-åriges PIN-kode på dankortet er blevet afluret i forbin delse med betalingen i supermarkedet.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket manden i supermarkedet i Gørlev. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Forsøg på tricktyveri – Høng

Kl. 1520 fik politiet en anmeldelse fra Egens Kvarter, hvor en 82-årig kvinde

i to tilfælde var udsat for forsøg på tricktyveri. Første gang kl. 1000 lørdag, hvor en gravid kvinde om ind i forurettedes bolig via en ulåst dør. Hun gik kort efter fra stedet. kl. 1430 kom samme kvinde retur til stedet. Hun satte sig ned i stuen og sagde noget om “kommune, kommune”, og hun fik efterfølgende ud på badeværelse, hvorefter hun forlod huset.

Kvinden beskrives som: Udlænding, brun i huden, gravid, talte næsten ikke dansk, iført kraftigt farvet tøj.

Uro 

Kl. 1716 var en 8-10 personer samlet ved Skolen på Herredsåsen ved en cykelsti, hvor de havde tændt en grill og festede. Politiet kørte til stedet, og i det samme kørte en bil fra stedet. Bilen ramte en lysmast, der blev beskadiget.

Bilens fører, en 22-årig mand fra Kalundborg, havde ikke kørekort, og bilens ejer, en 26-årig mand fra Kalundborg, der begge blev truffet på stedet blev sigtet for henholdsvis kørsel uden førerret og for at have overladt føringen af sin bil til en, der ikke havde kørekort.

Uro 

Kl. 0434 var der uro ved Centret i Svebølle, hvor en gruppe unge var oppe at toppes. Politiet fik lagt en dæmper på gemytterne. Ingen blev anholdt eller sigtet.

Motocross motorcykler til ulempe

Politiet har modtaget oplysninger om to yngre mænd, der på hver deres motocross motorcykel har kørt rundt i området omkring Lerchenfeldvej og også i Bredgade med meget høj hastighed, hvilket i sig selv er farligt for færdselssikkerheden.

Begge beskrives som mænd, 17-22 år, iført mørkt tøj og begge havde en rygsæk på ryggen og hvide styrthjelme.

Politiet vil meget gerne have oplysninger fra borgerne om de nævnte køretøjer og førere, så vi kan få stoppet den farlige kørsel. Ring på 114.

 

Indbrud i perioden
Gierslevvej, Høng
Skibbrogade, Kalundborg
Urhøjvej, Kalundborg
Bredgade, Kalundborg
Holbækvej, Kalundborg
Bredekildevej, Kalundborg
Bredgade, Kalundborg
Tejbjergvej, Kalundborg
Gåsetoftevej, Kalundborg
Klosterparkvej, Kalundborg
Lerchenfeldvej, Kalundborg