Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 15-22. marts.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Flygtet afsoner med hash – Høng Landevej, Løve, Høng 

Kl. 1710 standsede en patrulje en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet. Da bilen standsede, flygtede en mand fra passagersædet, men han blev dog hurtigt indhentet og anholdt. Det var en 28-årig mand fra Gørlev Sj., som var efterlyst af politiet som udeblevet fra et fængsel efter uledsaget udgang. Ved nærmere undersøgelse af bilen fandt politiet gemt i bagagerummet to plader hash med en samlet vægt på 1050 gram. Hashen tilhørte den 28-årige, der blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Efter afhøring til sagen kørte politiet ham retur til et fængsel, således hans afsoning kunne fortsætte.

Kørsel uden førerret i bil med stjålne nummerplader – Kalundborgvej, Snertinge 

Kl. 2120 standsede politiet en personbil, som var forsynet med en enkelt nummerplade, der var meldt stjålet. Bilen blev ført af en 30-årig mand fra Dianalund, som ikke havde nogen førerret og derfor ikke måtte køre bilen.

Ved ransagning af hans bil fandt politiet endnu en stjålet nummerplade, så den 30-årige blev sigtet for to tilfælde af tyveri af nummerplade samt for kørsel uden førerret i bilen. Han vil senere høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Slagelse Landevej

Kl. 1600 sigtede politiet en 21-årig mand fra Kalundborg for at køre i en personbil, som han ikke måtte køre, fordi han ikke havde nogen førerret. Da han tidligere havde set stort på det med kørekortet og flere gange tidligere var blevet afsløret i at køre bil, beslaglagde politiet bilen med henblik på senere konfiskation. Ved nærmere undersøgelse af bilen fandt politiet ca. ½ gram hash, så den 21-årige blev også sigtet for besiddelse af dette. Han kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

 

Indbrud i perioden
Hovedgaden, Høng
Tejbjergvej, Kalundborg
Gåsetoftevej, Kalundborg
Klosterparkvej, Kalundborg
Lerchenfeldvej, Kalundborg
Slagelsevej, Kalundborg
Skovtoftevej, Skovhusene, Ugerløse
Tølløsevej, Ugerløse
Bøgevej, Ugerløse