Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 6-15. marts 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Spirituskørsel – Kalundborgvej, Eskebjerg 

Kl. 1745 anholdt og sigtede politiet en 35-årig mand fra Snertinge for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Varetægtsfængsling – Salg af narkotika – Svebølle 

Den 33-årige mand fra Holbæk, som blev anholdt torsdag d. 090317 efter fund af en større mængde amfetamin hos ham i Svebølle-området, blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk fredag formiddag. Han blev varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 28. marts 2017.

Mand trænger ind – Møllestræde

Kl. 1010 fik politiet via alarm 112 melding om, at en mand var i færd med at trænge ind på en bestemt adresse på Møllestræde. Inden detaljerne blev klarlagt, blev forbindelsen til anmelderen afbrudt. Politiet kørte derfor hurtigt til stedet, men kunne ikke se noget usædvanligt eller tegn på vold/ødelæggelser. Politiet kunne heller ikke få kontakt til en eventuel forurettet på stedet, hvorfor politiet vurderede, at der ikke var grundlag for yderligere. Ca. 20 minutter senere fik politiet endnu en anmeldelse vedr. samme adresse, hvor en mand nu skulle befinde sig på taget. Kort efter traf politiet en 25-årig mand fra Kalundborg siddende på taget, hvortil han var flygtet, fordi nogen var efter ham. Politiet fik beroliget manden, som politiet sluttelig afleverede hos hans mor til fornøden omsorg, idet ingen reelt havde forsøgt at trænge ind hos den 25-årige.

Bil forsøgt afbrændt – Skovbrynet

Kl. 0812 anmeldte en 26-årig kvindelig bilejer fra Kalundborg, at hendes bil var forsøgt afbrændt onsdag aften i tidsrummet kl. ca. 2000-2200. Bilen holdt på en p-plads ved tandplejen, hvor ukendte gerningsmænd havde knust en rude og sat ild til bilen. Ilden var dog gået ud af sig selv, så skaderne var begrænsede. Politiet undersøger nu sagen nærmere for at få klarlagt brandårsagen.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området onsdag aften. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Grundlovsforhør – Salg af narkotika – Svebølle 

Kl. 1115 foretog specialpatruljen en ransagning af et tilholdssted i Svebølle-området for en 33-årig mand fra Holbæk på grund af mistanke om besiddelse af narkotika. Ved ransagningen fandt politiet en større mængde amfetamin, som politiet mistænker den 33-årige for at ville sælge videre. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af narkotika med henblik på videresalg. Den anholdte er fortsat i politiets varetægt, idet politiets jurister vil fremstille ham i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med henblik på varetægtsfængsling.

Indbrud i perioden
Kirkemosevej, Føllenslev
Bøgens Kvarter, Høng
Munkesøgade, Kalundborg
Rødkløvervænget, Snoldelev, Gadstrup Nykøbingvej, Snertinge Centret, Svebølle