Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Dec 27, 2016 til Jan 04, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Spirituskørsel – Bjerge, Kalundborg.

Kl. 1921 anholdt politiet en 52-årig mand fra Kalundborg, der kørte i bil på Bjerge Landevej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Mistænkeligt forhold – Havnsø, Kalundborg.

Kl. 0500 blev anmeldt om råb om hjælp på havnen i Havnsø, og man frygtede, at en person var druknet. Havnen blev undersøgt, og efter en grundig undersøgelse forlod politiet stedet igen sammen med redningsberedskabet. Der blev ikke fundet personer, der var forulykket.

——

Vold – Hovedgaden, Høng – Kalundborg

Kl. 1406 anmeldte et vidne via alarm 112, at en person blev overfaldet på Hovedgaden ved Vinkelvej med slag og spark. Voldsmanden flygtede efterfølgende i en personbil, hvor en chauffør afventede gerningsmanden.

Politiet kørte sammen med en ambulance til stedet og fik kontakt til en 23-årig mand fra Stenlille, som havde fået knytnæveslag i ansigtet og flere spark på kroppen og i ansigtet, medens han lå på jorden.

Den 23-årige blev i ambulancen kørt på skadestuen til behandling for sine skader i form af bl.a. en blodnæse. Den 23-årige kunne umiddelbart identificere den mistænkte som en 19-årig mand, hvis identitet er politiet bekendt.

Politiet fandt hverken den mistænkte eller flugtkøretøjet, hvis nummerplade det opmærksomme vidne havde aflæst og også taget fotos af flugtbilen. Politiet arbejder nu videre med sagen i et forsøg på at finde den mistænkte voldsmand.

Indbrud i guldsmedeforretning – Hovedgaden, Høng – Kalundborg

Kl. 0425 fik politiet via alarm 112 en melding om indbrud i en guldsmedeforretning. Politiet kørte mod stedet, hvor det kunne konstateres, at forretningsruden var blevet knust, ligesom det indvendige sikringsgitter i metal var blevet bukket, således at der var adgang til selve butikken. I butikslokalet var glaslåger og glasmontre blevet knust, hvorefter indbrudstyvene kunne stjæle guldvarer, bl.a. smykker. Gerningsmændene var kørt fra stedet i en sort 4-hjulstrækker formentlig af mærket BMW i ukendt retning. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi blev underrettet om indbruddet, men hverken flugtbilen eller indbrudstyvene blev fundet ved den umiddelbare eftersøgning i området.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket noget mistænkeligt i området eller flugtbilen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Ordensbekendtgørelsen – Høng, Kalundborg.

Kl. 2030 anholdt politiet en 42-årig mand fra Høng, der optrådte provokerende over for politiet. Det førte til en anholdelse og et ophold i detentionen. Han blev løsladt ud på morgenen med en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Brand – Kalundborg.

Kl. 2030 blev anmeldt om knuste ruder i fire personbil på Klosterparkvej. der var sat ild til den ene bil, der udbrændte. Politiet forblev i området, og der skete ikke mere i kvarteret i løbet af aftenen. Der har tidligere været brande i området, og politiet er sammen med kommunens SSP folk til stadighed i kvarteret for at tale med familier og deres børn, og den indsats vil fortsætte.

Oplysninger om den aktuelle brand til politiet på 114.

Brand i bil – Esbern Snaresvej, Kalundborg

Kl. 0026 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en enkelt bil. Ved brandvæsnets ankomst havde ilden fået så godt fat i den første bil, at en anden bil, der stod ved siden, også brød i brand. Brandvæsnet fik slukket bilbrandene, hvorefter politiet kunne konstatere, at en rude i den første brændende bil var blevet knust. Ved begge biler fandt politiet benzindunke, hvorfor politiet antager, at der er tale om forsætlig brandstiftelse. Politiet forsøger nu ud fra sporene på stedet at finde frem til brandstifterne.

Midt- og Vestsjællands Politi havde tidligere på dagen fået information om, at unge ville afbrænde biler i området ved Klosterparkvej og Sct. Olaiparken nytårsaften/-nat.

Politiets præventive medarbejdere i Kalundborg og Kalundborg kommunes SSP-medarbejdere aflagde med baggrund i de modtagne oplysninger præventive besøg hos udvalgte familier nytårsaftensdag me
d en opf
ordring til at holde øje med eventuelle uro-elementer i området fremadrettet. Politiet har efterfølgende kunnet konstatere, at der ikke har været flere bil-afbrændinger i området hen over nytåret og anser den præventive indsats sammen med kommunens SSP-medarbejdere som en succes.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket noget mistænkeligt i relation til bilbrandene på Esbern Snaresvej. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Uro – Kalundborg

Kl. 0250 anholdt politiet en 23-årig mand fra Kalundborg, der på Kordilgade optrådte voldeligt og provokerende. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og fik en bøde for sin optræden.

Spirituskørsel – Kalundborg

Kl. 0235 anholdt politiet en 58-årig mand fra Kalundborg, der kørte i bil på Kysttoften. forinden ramte han en parkeret bil, der blev skubbet ind i en have. Der skete ingen personskade. Manden var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Uorden foran diskotek – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 0055 bemærkede politiet en bil, der kørte uforholdsmæssigt hurtigt i Kordilgade blandt de personer, som befandt sig i området. Da politiet ville kontrollere bilen, hvor flere personer befandt sig i, stak to mænd af, men blev dog indhentet af politiet. Den ene – en 20-årig mand fra Kalundborg – blev kortvarigt anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, medens den anden – en 22-årig mand fra Kalundborg – også blev kortvarigt anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han var i besiddelse af ca. 1 gram hash, som politiet beslaglagde som bevis i sagen.

Politiets arbejde i området ønskede en kraftigt spirituspåvirket, 19-årig mand fra Kalundborg at kommentere med bl.a. “fucking pansersvin” og “magtliderlige svin” foran 10-20 andre personer ved diskoteket. Den 19-årige blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser
om forn
ærmelig tiltale af politiet. Han blev kørt til politistationen i Roskilde til afrusning, inden han skal afhøres til sagen fredag formiddag.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt mv. – Bredekildevej, Kalundborg

Kl. 0059 bemærkede politiet en personbil, der var forsynet med en nummerplade, der ikke tilhørte bilen. En 23-årig mand fra Kalundborg sad bag rattet i en personbil, der ikke var registreret, men forsynet med en forkert nummerplade, som føreren oplyste at have fundet og tilegnet sig. Da føreren heller ikke havde nogen førerret, blev han sigtet for både ulovlig omgang med hittegods i forhold til den anvendte nummerplade samt for overtrædelse af færdselsloven vedr. den manglende førerret. Politiet beslaglagde efterfølgende bilen, da den 23-årige flere gange tidligere var blevet afsløret i at køre bil trods manglende førerret. Sagerne mod ham samt spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen vil senere blive afgjort i retten.

Trusler mod vidne – Kalundborg.

Kl. 1701 anmeldte en 57-årig mand fra Kalundborg, at han ca. kl. 1615 var udsat for trusler af en person, som tidligere havde udsat vidnet for vold. Nu ville gerningsmanden have, at anmelderen trak sin anmeldelse tilbage.

Kl. 1725 anholdt politiet en 42-årig mand fra Kalundborg, der sigtes for truslerne. Han forventes fremstillet i grundlovsforhør onsdag med krav om varetægtsfængsling.

Uro – Kalundborg.

Kl. 0535 var politiet i Skibbrogade ved et værtshus, hvor der var nogle højlydte gæster, der opførte sig provokerende. De pgl. var væk, da politiet kom frem til stedet.

Indbrud i perioden
Hovedgaden, Høng
Tømmerupvej, Kalundborg
Banegårdspladsen, Kalundborg
Kordilgade, Kalundborg
Vestre Havneplads, Kalundborg
Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg
Stejlhøj, Kalundborg
Fr. Andersensvej, Kalundborg
Bøgevej, Ugerløse