Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Dec 20, 2016 til Dec 28, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Ordensbekendtgørelsen – Høng, Kalundborg.

Kl. 2030 anholdt politiet en 42-årig mand fra Høng, der optrådte provokerende over for politiet. Det førte til en anholdelse og et ophold i detentionen. Han blev løsladt ud på morgenen med en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Trusler mod vidne – Kalundborg.

Kl. 1701 anmeldte en 57-årig mand fra Kalundborg, at han ca. kl. 1615 var udsat for trusler af en person, som tidligere havde udsat vidnet for vold. Nu ville gerningsmanden have, at anmelderen trak sin anmeldelse tilbage.

Kl. 1725 anholdt politiet en 42-årig mand fra Kalundborg, der sigtes for truslerne. Han forventes fremstillet i grundlovsforhør onsdag med krav om varetægtsfængsling.

Uro – Kalundborg.

Kl. 0535 var politiet i Skibbrogade ved et værtshus, hvor der var nogle højlydte gæster, der opførte sig provokerende. De pgl. var væk, da politiet kom frem til stedet.

Eftersøgning hurtig overstået – Ubby, Kalundborg.

Kl. 0830 blev politiet tilkaldt til et plejecenter på Enggårdsvej, hvor en 81-årig mand angiveligt skulle være gået fra. Manden er dement. Personalet havde selv ledt efter pgl. uden held. Inden politiet nåede frem til stedet for at iværksætte eftersøgning, så blev manden fundet på et andet værelse på plejecentret. Han var i god behold og dermed endte sagen lykkeligt.

Vold – Kalundborg.

Kl. 2115 onsdag var en 13-årig dreng fra Kalundborg udsat for vold og trusler på Kordilgade af en flok unge på i alt 6-7 personer. Den 13-årige blev truet af personerne, som han skulle betale en “dummebøde” til på 20.000 kr.

Politiets efterforskning gjorde, at to 16-årige drenge og en 17-årig dreng, alle fra Kalundborg torsdag eftermiddag blev anholdt. De tre forventes fremstilles i grundlovsforhør fredag med krav om varetægtsfængsling.

Politiet har ikke flere oplysninger om sagen i øjeblikket af hensyn til efterforskningen.

Færdselsuheld med dødelig udgang – Ruds-Vedby, Kalundborg.

Kl. 1756 skete et færdselsuheld på sæbyvej, hvor en bil, der blev ført af en 32-årig mand fra Høng, kørte ad Sæbyvej mod syd. En anden bil, der blev ført af en 28-årig kvinde fra Svebølle kørte ad Sæbyvej mod nord.

De to biler kørte sammen og blev slynget i hver sin grøft. Der er mistanke om, at den ene bil kort før uheldet punkterede på det ene forhjul, og dette kan muligt være årsagen til, at uheldet skete.

Politiet afventer bilinspektørens erklæring, før vi kan udtale os nærmere om selv uheldet.

Den 32-årige mand afgik ved døden som følge af uheldet. Den 28-årige kvinde kom alvorligt til skade og er overført til Odense Universitets Hospital. Hendes tilstand er ifølge politiets oplysninger kritisk.

Fyrværkeriloven – Nyrupvej, Kalundborg

Kl. 1200 fik en patrulje fra den præventive afdeling i Kalundborg oplysninger om, at der var antændt fyrværkeri i nærheden af Nyrupskolen. Da patruljen kom til området, løb tre drenge fra stedet, men de blev fundet i et skur på Gl. Nyrupvej, hvor de gemte sig. Der var tale om to drenge på 15 år fra hhv. Kalundborg og Svebølle samt en 13-årig dreng fra Kalundborg. Ved siden af skuret fandt politiet 15 ulovlige kanonslag, som blev sikret som bevis og med henblik på destruktion. Ud fra oplysningerne i anmeldelsen var det den 13-årige, som havde fyret kanonslagene af, hvorfor han blev afhørt til sagen. Da han er under den kriminelle lavalder på 15 år, kunne politiet ikke sigte ham for at være i besiddelse af det ulovlige fyrværkeri. Drengenes forældre bliver efterfølgende kontaktet og underrettet om sagen.

Mistænkelige mænd – Elmegade, Kalundborg

Kl. 1352 meddelte en opmærksom borger, at to mænd, der stod ved vareindleveringen til et supermarked, var iført store jakker og var delvist maskerede for ansigtet. En anden borger henvendte sig til mændene, hvorefter de sprang ind i en rød bil og kørte fra stedet i ukendt retning. Vidnerne havde dog aflæst bilens nummerplade, således at politiet senere på eftermiddagen i Kalundborg-området fik kontakt med bilen og de to mænd på 19 og 24 år fra Kalundborg. De erkendte at have været på stedet og havde store jakker samt en halsedisse på for at holde varmen. Ved en ransagning af deres køretøj fandt politiet ikke noget af politimæssig interesse. Mændene blev således ikke sigtet for noget trods deres adfærd, som gav anledning til bekymring hos flere borgere på grund af flere pengeinstitutter og supermarkedet i nærheden.

Indbrud i perioden
Kløvervej, Jyllinge