Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Dec 14, 2016 til Dec 21, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Fyrværkeriloven – Nyrupvej, Kalundborg

Kl. 1200 fik en patrulje fra den præventive afdeling i Kalundborg oplysninger om, at der var antændt fyrværkeri i nærheden af Nyrupskolen. Da patruljen kom til området, løb tre drenge fra stedet, men de blev fundet i et skur på Gl. Nyrupvej, hvor de gemte sig. Der var tale om to drenge på 15 år fra hhv. Kalundborg og Svebølle samt en 13-årig dreng fra Kalundborg. Ved siden af skuret fandt politiet 15 ulovlige kanonslag, som blev sikret som bevis og med henblik på destruktion. Ud fra oplysningerne i anmeldelsen var det den 13-årige, som havde fyret kanonslagene af, hvorfor han blev afhørt til sagen. Da han er under den kriminelle lavalder på 15 år, kunne politiet ikke sigte ham for at være i besiddelse af det ulovlige fyrværkeri. Drengenes forældre bliver efterfølgende kontaktet og underrettet om sagen.

Mistænkelige mænd – Elmegade, Kalundborg

Kl. 1352 meddelte en opmærksom borger, at to mænd, der stod ved vareindleveringen til et supermarked, var iført store jakker og var delvist maskerede for ansigtet. En anden borger henvendte sig til mændene, hvorefter de sprang ind i en rød bil og kørte fra stedet i ukendt retning. Vidnerne havde dog aflæst bilens nummerplade, således at politiet senere på eftermiddagen i Kalundborg-området fik kontakt med bilen og de to mænd på 19 og 24 år fra Kalundborg. De erkendte at have været på stedet og havde store jakker samt en halsedisse på for at holde varmen. Ved en ransagning af deres køretøj fandt politiet ikke noget af politimæssig interesse. Mændene blev således ikke sigtet for noget trods deres adfærd, som gav anledning til bekymring hos flere borgere på grund af flere pengeinstitutter og supermarkedet i nærheden.

Uro – Kalundborg.

Kl. 1357 fik politiet anmeldelse om en højtråbende og provokerende person på stationen i Kalundborg. Politiet kom til stede og den højtråbende 48-årige mand fra Gørlev fik en bøde for sin optræden.

Kl. 1545 var der en ny anmeldelse om samme mand, der igen optrådte på stationen. Politiet fandt frem til ham, og han blev lagt i detentionen, idet han var påvirket. Løsladt i løbet af natten.

Ulovligt brug af fyrværkeri – Særslev, Kalundborg.

Kl. 1615 gik en 24-årig kvinde fra Særslev ad Mellemvangsvej med sit 2½ årige barn. På et tidspunkt blev der kastet et kanonslag bag kvinden og barnet, der slog ned lige bag ved dem.

Forurettede greb sit barn og løb fra stedet. Hun vendte om efter et stykke tid og så en person længere nede ad vejen, som stod med en lighter og et kanonslag i hånden.

Kvinden gik tilbage for at hente sin barnevogn og gik hjem.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, 20-21 år, 170-173 cm mørk i huden, talte dansk, mørk jakke og mørke bukser.

Politiet hører gerne fra vidner, der har hørt eller set noget til den tåbelige handling. Ring på 114.

Brand i bil – Jyderup, Kalundborg.

Kl. 2250 brændte en bil på Kongens Møllevej. Bilen var stjålet fra en garage ved Kelleklintevej i Jerslev. Politiet har en mistanke om, at branden er påsat.

Indbrud i perioden