Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Nov 07, 2016 til Nov 16, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Tricktyveri – Kalundborg.

Kl. 1339 blev en 86-årig kvinde fra Kalundborg udsat for tyveri. Kvinden var i Føtex for at handle, og ved kasselinjen blev hun kontaktet af en person, der ville hjælpe med at lægge varer på kassebåndet. Hun betalte med Visakort, og da hun kom ud på parkeringspladsen, ville manden have hjælp til at finde en adresse.

Da hun kom hjem opdagede hun, at hendes hævekort var væk. Der var efterfølgende hævet kontanter og købt varer i en forretning i Næstvedområdet.

Igen skal politiet gøre opmærksom på, at man skal være meget forsigtig, når man anvender kort i supermarkeder m.v. Det er vigtigt at sikre, at man dækker grundigt for sin indtastning af pinkode, så man undgår at blive udsat for tyveri.

Fyrværkeri i kælderen – Nyvangsvej, Kalundborg

Kl. 0854 fik politiet en henvendelse om fund af noget, der lignede en krysantemumbombe i en kælder under en etageejendom. Politiet kørte til stedet og kunne konstatere, at der var tale om et ulovligt kanonslag. Fyrværkeriet tog politiet med sig til en politistation, hvor Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste senere afhentede det med henblik på destruktionen. Der var ingen oplysninger om ejeren af kanonslaget, hvorfor politiet ikke foretager sig yderligere i sagen.

Færdselsuheld – Klosterparksvej, Kalundborg

Kl. 1348 kørte politiet og en ambulance ud til et færdselsuheld i et fodgængerfelt, hvor en person var blevet påkørt. En 41-årig mand fra Svebølle kørte i sin personbil ad Klosterparkvej mod syd, da han i fodgængerfeltet påkørte en 11-årig dreng fra Kalundborg. Han var løbet ud i fodgængerfeltet fra det østlige fortov og var delvist skjult af et henstillet køretøj tæt på fodgængerfeltet. Drengen blev indbragt til skadestuen til behandling for brud på et ben, og venstre sidespejl på bilen blev revet løst som følge af uheldet. Politiet undersøger nu de nærmere omstændigheder omkring uheldet.

Syngende piger overfaldet i bus – Kalundborg

Kl. 1527 fik politiet en anmeldelse om et overfald på en pige i en bus, der netop var ankommet til Banegårdspladsen. Det viste sig, at en 17-årig pige fra Gørlev Sj. sammen med en 16-årig veninde havde taget bus 551 fra Stejlhøj kl. 1358 mod Banegårdspladsen, Kalundborg. Undervejs havde de sunget, hvilket en anden kvindelig buspassager blev sur over. De kom i diskussion, hvorunder den irriterede kvinde tog fat om halsen på den 17-åriges hals med diverse rødmen til følge. Gerningskvinden var forsvundet fra bussen ved politiets ankomst, og politiet eftersøger nu en dansk kvinde, 20-25 år, kraftig af bygning, rødt langt hår, iført en halvlang mørkerød jakke og sorte bukser. Offeret blev efterfølgende undersøgt på skadestuen i Holbæk som følge af overfaldet.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der enten har været med i bussen og set kvinden i Kalundborg, eller s
om har o
plysninger om hendes identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Holbækvej, Kalundborg

Kl. 2225 standsede politiet en personbil ført af en 23-årig mand fra Kalundborg, som ikke havde nogen førerret. Politiet sigtede ham for den overtrædelse af færdselsloven samt for at bruge nogle nummerplader, som var afmeldte hos SKAT. Bilen var dermed heller ikke hverken indregistreret eller forsikret, hvilket den 23-årige også blev sigtet for. Da den 23-årige flere gange tidligere var blevet afsløret i at køre bil uden førerret, beslaglagde politiet bilen med henblik på senere konfiskation ved et retsmøde, som den sigtede vil blive indkaldt til.

Uro – Kalundborg.

Kl. 1640 kørte politiet til busholdepladsen ved stationen i Kalundborg, hvor en mand råbte op på forskellig vis. Politiet fik fat i en 24-årig mand fra Kalundborg, der dæmpede sig over for politiet. Han fik lov at gå fra stedet efter politiet havde undersøgt den pgl.s. identitet.

Kørsel i frakendelsestiden mv. ved skole – Hovedgaden, Ubby, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 0755 var en politiassistent fra Kalundborg til stede ved skolen for at overvåge trafikanternes adfærd på stedet. Da politiet ville tale med en bilist, der kørte hurtigere end tilladt, ignorerede føreren politiets stoptegn, satte hastigheden op og kørte venstre rundt om to helleanlæg, hvor skilte tilkendegav, at de skulle passeres højre om. Han forsvandt væk fra området ved skolen, men blev kort efter truffet ud for bilejerens bopæl, hvor politiet sigtede en 35-årig mand fra Jerslev Sj. for kørsel i frakendelsestiden, for at undladt at standse trods politiets tegn hertil samt for at have kørt venstre rundt om to helleanlæg. Bilejeren – en 37-årig mand fra Gørlev – blev efterfølgende sigtet for at have overdraget bilen til den 35-årige, som ikke lovligt kunne føre den. Ingen skoleelever eller andre var i fare i forbindelse med den 35-åriges kør
sel ved
skolen. Begge kan forvente at høre nærmere fra politiet, når deres sager skal afgøres.

Blufærdighedskrænkelse – Kalundborg/Holbæk.

Kl. 1644 blev anmeldt om blufærdighedskrænkelse i toget mellem Kalundborg station og Holbæk, hvor en 21-årig kvinde fra Kalundborg sad over for en mand i toget, hvor han begyndte at onanere. Hun flyttede kupe, men manden fulgte efter og satte sig igen over for hende. Hun steg af toget i Holbæk og bemærkede, at personen sad og sov i en kupe. Gerningsmanden beskrives som: Mand, dansk, 40-45 år, 170-180 cm høj, almindelig af bygning , hvid hudfarve, brunt kort hår, iført sort lang frakke og cowboybukser.

Politiet vil gerne høre fra personer, der har set manden i toget og evt. overværet episoden, eller som har et bud på en gerningsmand. Ring på 114.

Tyveri fra udstilling – Kalundborg.

Kl. 1228 bemærkede et vidne, at en gerningsmand stjal flyverdragter fra et tøjstativ. Gerningsmanden blev kl. 1240 anholdt. Der er tale om en 27-årig mand fra Kalundborg. Politiet foretog ransagning hos den pgl. hvor der blev fundet koster fra indbrud i villa på Gl. Hovvej i Kalundborg.

Den 27-årige fremstilles i grundlovsforhør mandag med krav om varetægtsfængsling.

Indbrud i perioden

Stigsager, Gørlev
Tværsenen, Gørlev
Helsingevej, Kr. Helsinge, Gørlev (2 steder)
Nytorv, Kalundborg
Klosterparkvej, Kalundborg
Skibbrogade, Kalundborg
Gl. Hovvej, Kalundborg (2 steder)