Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Okt 17, 2016 til Okt 26, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Klovne-anmeldelse – Dybekær, Gørlev – Kalundborg

Kl. 1907 anmeldte en 22-årig mand fra Gørlev, at han under hundeluftning pludselig blev taget i sin skulder af en person, der kom bagfra. Der var tale om en mand med en klovnemaske, som den 22-årige hev af manden og skældte ham ud. “Klovnen” løb herefter fra stedet og blev af den 22-årige beskrevet som: mand, afrikansk af udseende, 25-30 år, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, iført klovnemaske i blå farver med rødt hår samt en sort dunjakke med hætte. Politiet forsøger nu at få identificeret manden for at kunne afhøre ham omkring hans adfærd og derefter afgøre, om der er grundlag for sigtelse af nogen i sagen.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket klovnen i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Anholdelse – Gørlev, Kalundborg.

Kl. 1000 anholdt politiet en 35-årig mand fra Gørlev, der sigtes for overtrædelse af våbenloven og trusler. Pgl. blev fredag kl. 1500 fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev fængslet til den 081116. Politiet har ikke flere oplysninger om sagen i øjeblikket.

Tricktyveri – Gørlev, Kalundborg

Kl. 1453 fik en 59-årig kvinde fra Gørlev stjålet sin pung på Algade. En mand fulgte efter kvinden, hvor han henvendte sig til hende på et ukendt sprog. Efterfølgende konstaterede hun, at hendes pung var væk. Manden beskrives som udlænding, 40-45 år, 160-165 cm høj, brunt hår, iført sort habit.

Tricktyveri – Centervej, Høng – Kalundborg

Kl. 1203 anmeldte en 72-årig kvinde fra Høng, at hun kl. ca. 1100 i forbindelse med hævning af kontanter i en automat var blevet prikket på skulderen af en mand, der pegede på en tabt 100 kr.-seddel. Hun oplyste manden om, at hun ikke havde tabt noget og bad ham om at forsvinde, hvilket han gjorde. Imidlertid var det lykkedes at få fingrene i den 72-åriges dankortet, idet hendes bank senere havde spærret kortet, fordi det var blevet misbrugt til kontanthævninger for et samlet beløb på 14.300 kr. Ved nærmere kunne den 72-årige, der tidligere havde hørt om denne type tricktyverier, konstatere, at hun var i besiddelse af et dankort tilhørende en anden kvinde. Dette dankort var meldt stjålet i Sydsjællands og Lolland-Falsters politikreds. Den mistænkte mand blev beskrevet som: Mand, mørklødet, 30-35 år gammel, ca. 170 cm høj, alm. bygning, iført mørkt / sort tøj og talte blandede sprog med
kraftig
accent. Han var alene på stedet og forsvandt i ukendt retning.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Blufærdighedskrænkelse – Kalundborg.

Kl. 1940 var en 27-årig kvinde fra Kalundborg på vej ind i en forretning på Slagelsevej, hvor en ca. 50-60 årig mand, 180 cm høj befølte hende på hendes ene bryst, hvilket hun højlydt protesterede over, og hvorefter manden gik. Politiet leder nu efter manden.

Anholdelse – Kalundborg

Kl. 1747 fik politiet en anmeldelse om mulige husspektakler i en lejlighed mellem en 20-årig kvinde fra Kalundborg og formentlig hendes 24-årige eks-samlever. Det viste sig, at den 20-årige kvinde var blevet opsøgt af eks-samleveren og formentlig truet med en kniv til at køre med ham i hans bil. Efter politiets ankomst til stedet vendte de tilbage, hvorefter politiet kunne anholde den 24-årige eks-samlever kl. 1853 for trusler mod kvinden siden anmeldelsestidspunktet. Kvinden var fysisk uskadt, men dog rystet og påvirket af hændelsen. Den anholdte er fortsat i politiets varetægt, idet han forventes fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med krav fra anklagemyndigheden om varetægtsfængsling.

Røveri mod person – Svebølle – Kalundborg

Kl. 1855 anmeldte en 20-årig mand fra Svebølle, at han netop havde haft uventet besøg af tre mænd, der under verbale trusler havde forlangt at få et kontant beløb udleveret af den 20-årige. Han gav dem nogle kontanter, hvilket ikke var nok for de tre mænd, hvoraf den ene muligt havde et slagvåben skjult i den ene bukseben. De forlod kort efter stedet under trusler om at ville komme igen for at få flere penge. Politiet ledte efter de tre mænd i området, men fandt dem ikke. Ved en nærmere afhøring af offeret viste det sig, at årsagen til deres truende henvendelse var et påstået, økonomisk mellemværende mellem offeret og en mand, som offeret havde korresponderet med tidligere. Derfor har politiet en kraftig formodning om, hvem der kan mistænkes for at være troppet op på den 20-åriges bopæl for at få penge. Politiet efterforsker sagen som et røveri mod den 20-årige på grund af truslerne
mod ham
for at få ham til udlevere penge.

Brandundersøgelse – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 0002 anmeldte en lokal borger, at tre unge mennesker, der havde opholdt sig på en bænk ved et busstoppested, havde kastet noget på en parkeret bil. Bilen var efterfølgende brudt i brand, og bilen ved siden af den brændende bil fik også alvorlige brandskader. De unge mennesker var efterfølgende kørt fra stedet på en knallert og kan ikke beskrives nærmere, da de havde opholdt sig et mørkt sted. Politiet forsøger nu at finde frem til de tre unge mennesker for at afhøre dem nærmere om bilbrandene.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket dem ved busstoppestedet før brandens opståen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

 

Brand – Sejerø, Kalundborg.

Kl. 1731 blev anmeldt om brand på Mastrupvej i Sejerby. Sognefogeden på øen oplyste, at branden formentlig er opstået i husets køkken, og at hele huset formentlig er på vej til at brænde ned. Brandårsagen er formentlig, at ejeren af huset, en 49-årig kvinde, var i gang med at med påfyldning af sprit på en lampe, da lampen eksploderede. Udover lidt svedet hår, skete ingen skade. Stedet undersøges nærmere tirsdag.

Brand i bil – Kalundborg.

Kl. 2354 blev anmeldt om brand i en Mercedes, der stod på Klosterparkvej. En rude knust til bilen. Branden blev begrænset til den ene bil af brandvæsenet. Der er mistanke om, at branden er påsat.

Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Strandet sejlbåd – Røsnæs, Kalundborg.

Kl. 1222 blev anmeldt om en sejlbåd, der var strandet på Røsnæs. Båden har ligget på stedet i nogle dage. Det lykkedes at få fat i en tidligere ejer af båden, der fortalte, at båden skulle sejles fra Kalundborg og til Hundested. Ved Røsnæs havde båden fået motorstop og var drevet ind . Det havde man underrettet Lyngby Radio om den pgl. dag.

Spirituskørsel – Snertinge, Kalundborg.

Kl. 1915 standsede politiet en traktor på Kalundborgvej. Traktoren blev ført af en 57-årig mand fra Snertinge, der var påvirket af spiritus. Han fik udtaget en blodprøve og løsladt efterfølgende.

Indbrud i perioden
Valentin Jensensvej, Kalundborg
Lynggårdsbakken, Kalundborg
Hestehøje, Kalundborg
Elmegade, Kalundborg
Tjørneholm, Ugerløse