Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Okt 12, 2016 til Okt 19, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Anholdelse – Gørlev, Kalundborg.

Kl. 1000 anholdt politiet en 35-årig mand fra Gørlev, der sigtes for overtrædelse af våbenloven og trusler. Pgl. blev fredag kl. 1500 fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev fængslet til den 081116. Politiet har ikke flere oplysninger om sagen i øjeblikket.

Tricktyveri – Gørlev, Kalundborg

Kl. 1453 fik en 59-årig kvinde fra Gørlev stjålet sin pung på Algade. En mand fulgte efter kvinden, hvor han henvendte sig til hende på et ukendt sprog. Efterfølgende konstaterede hun, at hendes pung var væk. Manden beskrives som udlænding, 40-45 år, 160-165 cm høj, brunt hår, iført sort habit.

Spirituskørsel – Gørlev, Kalundborg.

Kl. 1728 anholdt politiet en 66-årig mand fra Gørlev, der kørte bil på Kirkevangen. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve, før han igen blev løsladt.

Brand – Sejerø, Kalundborg.

Kl. 1731 blev anmeldt om brand på Mastrupvej i Sejerby. Sognefogeden på øen oplyste, at branden formentlig er opstået i husets køkken, og at hele huset formentlig er på vej til at brænde ned. Brandårsagen er formentlig, at ejeren af huset, en 49-årig kvinde, var i gang med at med påfyldning af sprit på en lampe, da lampen eksploderede. Udover lidt svedet hår, skete ingen skade. Stedet undersøges nærmere tirsdag.

Brand i bil – Kalundborg.

Kl. 2354 blev anmeldt om brand i en Mercedes, der stod på Klosterparkvej. En rude knust til bilen. Branden blev begrænset til den ene bil af brandvæsenet. Der er mistanke om, at branden er påsat.

Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Strandet sejlbåd – Røsnæs, Kalundborg.

Kl. 1222 blev anmeldt om en sejlbåd, der var strandet på Røsnæs. Båden har ligget på stedet i nogle dage. Det lykkedes at få fat i en tidligere ejer af båden, der fortalte, at båden skulle sejles fra Kalundborg og til Hundested. Ved Røsnæs havde båden fået motorstop og var drevet ind . Det havde man underrettet Lyngby Radio om den pgl. dag.

Spirituskørsel – Snertinge, Kalundborg.

Kl. 1915 standsede politiet en traktor på Kalundborgvej. Traktoren blev ført af en 57-årig mand fra Snertinge, der var påvirket af spiritus. Han fik udtaget en blodprøve og løsladt efterfølgende.

Fremstilling i grundlovsforhør – Holbæk – sag fra Kalundborg.

Kl. 1400 blev en 15-årig dreng fra Kalundborg fremstillet i grundlovsforhør, hvor han sigtes for vidnetrusler, der fandt sted lørdag aften på jernbanestationen i Kalundborg. En 27-årig mand blev overfaldt med slag og skubbet omkuld af bl.a. den 15-årige. Årsagen skulle angiveligt være, at den 27-årige skulle vidne i en voldssag om nogle dage.

Den 15-årige dreng blev fængslet til den 081116. Sagen efterforskes fortsat af politiet, og derfor har vi ikke flere oplysninger om sagen i øjeblikket.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Rugtvedvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 1342 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, hvor en bus var involveret. Det viste sig, at en 56-årig kvinde fra Jerslev Sj. i en personbil var kørt ad Kelleklintegårdsvej mod nord, da hun i krydset ved Rugtvedvej overså en bus, der af en 45-årig mand fra Store-Fuglede blev ført i østlig retning. Kvinden kørte ind i siden på bussen, men ingen kom til skade ved uheldet. Den 56-årige blev dog kortvarigt anholdt i forbindelse med uheldet, da hun var påvirket af spiritus under kørslen og derfor fik udtaget en blodprøve på skadestuen i Holbæk til nærmere undersøgelse for alkohol. Politiet afventer nu resultatet af analysen af blodprøven, før sagen kan afgøres.

Lov om euforiserende stoffer – Skovbrynet, Kalundborg

Kl. 1834 kontrollerede politiet en 19-årig mand fra Kalundborg, der opholdt sig på området ved et skolecenter. Politiet fandt ham i besiddelse af ca. 55 gram hash samt en digital vægt, hvorfor politiet mistænkte ham for at ville sælge hashen videre. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fik hashen samt vægten beslaglagt som bevis. Under politiets ophold på stedet ankom et par biler med lokale unge til stedet, hvilket politiet tolker således, at de unge i bilerne muligt ville have købt noget af den 19-åriges hash. Den 19-årige kan nu i forbindelse med afgørelse af sagen forvente at høre nærmere fra politiet, som fremadrettet vil holde øje med området.

Indbrud i perioden
Cobavej, Høng
Lynggårdsbakken, Kalundborg
Hestehøje, Kalundborg
Elmegade, Kalundborg
Kløverstien, Holbæk
Kløvermarksvej, Jyderup
Tjørneholm, Ugerløse
Løvsangervej, Ugerløse
Tølløsevej, Ugerløse