Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Sep 28, 2016 til Okt 05, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Mindre færdselsuheld – Havnevej/Strandvej, Havnsø, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 1526 henvendte en lokal borger sig til politiet, fordi han undrede sig over adfærden hos en bilist, der netop var kørt i grøften og påkørt en lille stykke hæk. Efterfølgende var to mænd fra bilen gået/løbet fra stedet af ukendte årsager. Politiet kørte til stedet og fandt en havareret bil med franske nummerplader. Yderligere en bil med franske nummerplader var kommet til stedet, ligesom førerne af de to biler var til stede. Der var tale om to mænd på 24 og 43 år fra Litauen, og en tilkaldt hundepatrulje ledte forgæves efter de undløbne personer. Politiet fandt ikke noget muligt motiv til mændenes flugt, ligesom der heller ikke var grundlag for at sigte de to litauiske mænd for noget.

Drenge på sporet – Gørlev, Kalundborg.

Kl. 1638 blev anmeldt om to drenge, der havde leget i nogle veterantogvogne, der står bag XL-Byg på Jernbanegade.

Politiet kom til stedet og mødte fem 11-årige drenge, der havde leget i en togvogn. Intet var ødelagt, men drengene og deres forældre blev gjort opmærksom på, at det var et dårligt sted at lege, og at der i værste fald kunne børnene komme til skade på stedet, hvilket alle parter forstod.

Overtrædelse af våbenloven – Gørlev, Kalundborg.

Kl. 1102 anholdt politiet en 45-årig mand fra Gørlev, der sigtes for at være i besiddelse af to geværer og ammunition samt cs-gas og en ulovlig kniv samt et lille kvantum marihuana.

Spirituskørsel – Slagelsevej, Høng – Kalundborg

Kl. 1554 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 45-årig mand fra Høng for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Politiet inddrog den 45-åriges kørekort og førerret, idet politiet med baggrund i alkometertesten forventer, at alkoholpromillen i hans blod vil være så høj, at han vil blive frakendt førerretten, når sagen skal afgøres.

Narkopåvirket bilist – Svebølle, Kalundborg.

Kl. 1505 standsede politiet en bil på Skovvejen. Føreren, en 21-årig mand fra Kalundborg, var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld – Værslev, Kalundborg.

Kl. 1831 skete et færdselsuheld på Aldersrovej, hvor en 18-årig mand fra Kalundborg var kørt galt i en bil. Den 18-årige kørte i nordlig retning og kørte af kørebanen og endte på en mark. Han blev fløjet til Rigshospitalet til behandling. Det meddeles senere, at han ikke var i livsfare.

Forsøg på afbrænding af bil – Esbern Snaresvej, Kalundborg

Kl. 0832 kontaktede en bilejer politiet, fordi hans bil i løbet af den forgangne nat havde fået skader i lakken på bagklappen efter noget brændbart samt en mindre bule. Politiet kunne efterfølgende konstatere, at nogen havde kastet en flaske med formentlig brændbar væske mod bilen, der holdt på en P-plads ved en etageejendom. Der var opstået en mindre brand på bilens bagklap, men der skete kun minimal skade på bilen som følge af varmepåvirkningen. Politiet har nu sikret nogle spor af bl.a. glasskår fra en flaske, som skal undersøges nærmere i et forsøg på at finde frem til gerningsmanden.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i løbet af natten mellem søndag og mandag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Lerchenfeldvej, Kalundborg

Kl. 1146 fik politiet melding om et færdselsuheld med tre køretøjer involveret og med muligt fastklemte personer. Redningspersonalet måtte klippe en dør af en personbil for at redde en 73-årig mand fra Kalundborg ud af bilen. Han var blevet impliceret i uheldet under kørsel ad Lerchenfeldvej mod syd, da han blev ramt af en modkørende personbil ført af en 64-årig mand fra Hvidovre. Han ville køre uden om en parkeret bil, men ramte den parkerede bil og stødte efterfølgende sammen med den modkørende bilist. Et dæk på den parkerede bil eksploderede som følge af påkørslen. Begge førere blev kørt til kontrol på skadestuen, men de var sluppet uskadte fra uheldet. Ejeren af den parkerede bil er underrettet om påkørslen.

Ild i sættevogn med gravemaskine – Kalundborg.

Kl. 1449 gik der ild i en gravemaskine, der stod på en vogn, der kørte på Kalundborgvej ved Kalundborg. Det gav store trafikale problemer indtil kl. 1530, hvor vejen igen var farbar i begge retninger. Brandårsag ukendt.

Indbrud i perioden
Odinsvej, Høng
G. Nyrupvej, Kalundborg
Tølløsevej, Ugerløse