Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Sep 21, 2016 til Sep 28, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Ild i sættevogn med gravemaskine – Kalundborg.

Kl. 1449 gik der ild i en gravemaskine, der stod på en vogn, der kørte på Kalundborgvej ved Kalundborg. Det gav store trafikale problemer indtil kl. 1530, hvor vejen igen var farbar i begge retninger. Brandårsag ukendt.

Færdselsuheld – Værslevvej, Kalundborg

Kl. 1654 kørte en 50-årig kvinde fra Kalundborg ind i et hus, efter at hun havde mistet kontrollen over bilen. Hun var kort forinden blevet delvist blændet af solen, og samtidig med at hun skulle stille på bilens radio, kom hun ud i rabatten. Herved mistede hun kontrollen over bilen og ramte et hus. Hun slap uskadt fra uheldet.

Færdselsuheld – Tissø, Kalundborg.

Kl. 1653 skete et færdselsuheld på Sæbyvej ved Tissø. En motorcykel, der blev ført af en 30-årig mand fra Slagelse kørte ad Sæbyvej mod nord, hvor han blev påkørt bagfra af en varebil. Varebilen blev påkørt bagfra af en personbil. Personbilen ført af en 47-årig mand fra Dianalund. Føreren af varebilen stak af fra stedet. Politiet efterforsker nu nærmere, hvem der kørte i bilen.

Der skete ingen personskade ved uheldet.

Brand i parkeringskælder – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 1223 fik politiet en anmeldelse om, at nogle drenge havde tændt et bål tæt på en bil i en parkeringskælder. Politiet kørte til parkeringskælderen og fik her kontakt med to drenge på 11 år og en dreng på 12 år – alle fra Kalundborg. De erkendte at have tændt bålet, som var lavet af en bunke medbragte aviser, som de antændte med en medbragt lighter. Der var ikke sket nogen skade på hverken bilen eller andet i parkeringskælderen. Politiet kunne ikke sigte dem for noget, da de alle tre var under den kriminelle lavalder på 15 år. De oplyste at have forladt deres skole, før skoledagen var overstået. Med baggrund i deres adfærd valgte politiet at køre de tre drenge hjem til deres respektive forældre, som dermed blev underrettet om sagen. Politiet har endvidere udfærdiget en socialrapport, således at de sociale myndigheder også bliver underrettet om drengenes uhensigtsmæssige adfærd i parkeringskælderen.