Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 8-14. september 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Færdselsuheld / spirituskørsel – Hovedgaden, Høng 

Kl. 1825 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, hvor en knallert var impliceret. Det viste sig at være et solo-uheld, idet en spirituspåvirket, 29-årig mand uden fast bopæl var væltet på sin lille knallert. Han blev i den tilkaldte ambulance bragt til skadestuen i Slagelse, hvor han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Da han havde slået hovedet, blev han indlagt på sygehuset til observation. Den 29-årige måtte dog ikke køre knallert, idet han blot ni dage tidligere var blevet frakendt denne ret i forbindelse med en retsmøde i retten i Holbæk. Politiet skal derfor sigte den 29-årige for denne overtrædelse af færdselsloven og i øvrigt kontakte ham, når blodprøven er blevet analyseret for alkohol.

Tricktyveri på gaden – Bøgens Kvarter, Høng 

Kl. 1122 anmeldte en 89-årig kvinde fra Høng et tyveri af sit dankort, som kl. ca. 1050 var blevet stjålet fra hendes pung. På det tidspunkt gik hun med sin rollator på et stisystem ved centret og blev kontaktet af tre fremmede personer – to kvinde og en mand – hvoraf den ene kvinde prikkede hende på skulderen. Kvinden spurgte om noget på et udenlandsk sprog, som den 89-årige ikke forstod. Den anden kvinde fremviste nu et landskort, samtidig med at manden gik om på den anden side af den 89-årige. Pludselig mærkede hun og udtalte højlydt, at hendes pung ikke længere var i hendes jakkelomme. Pludselig lå pungen i rollatorens kurv, hvorefter hun gik videre derfra. Da hun kom hjem, opdagede hun, at dankort var blevet stjålet fra pungen. Politiet ledte forgæves efter de tre mistænkte, som blev beskrevet som: A: Kvinde, Talte: Fremmedsprog, Medbragte: Buket blomster, notesblok; B: Kv inde, Ta
lte: Fremmedsprog, Medbragte: Landkort; C: Mand, Yderligere kendetegn: Høj.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket A, B og C i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Slagelsevej

Kl. 0740 kørte politiet ud til et færdselsuheld i krydset ved Lyngparken med mange parter involveret. Det viste sig, at en bilist holdt tilbage for en højresvingende bilist ved Lyngparken. Tre andre bilister standsede også, men dette overså en 27-årig mand fra Kalundborg – muligt på grund af en lavtstående sol. Dette bevirkede, at han påkørte bilisten foran ham, således de næste tre biler også blev involveret i et “harmonika”-sammenstød med i alt fem parter involveret. Ingen af parterne kom til skade, men sammenstødende bevirkede en vis kødannelse, inden de tre værst medtagne køretøjer blev flyttet. Kl. ca. 0815 var vejen atter farbar, så trafikkøen kunne afvikles.

Færdselsuheld – Elledevej/Raklev Høje

Kl. 1611 kørte politiet og ambulancepersonale ud til et færdselsuheld, hvor en person var blevet påkørt. En lægehelikopter var også sendt mod uheldsstedet. Det viste sig, at en 28-årig mand fra Kalundborg kørte i en personbil ad Elledevej mod nordvest. I T-krydset ved Raklev Høje påkørte han en 20-årig mand fra Kalundborg, der som kondiløber og med musik i ørene ville fortsætte sit løb fra Elledevej og videre ad Raklev Høje mod syd. Kondiløberen blev i den tilkaldte ambulance bragt til skadestuen, men blev efter en undersøgelse senere udskrevet som uskadt, men dog med diverse knubs. Den tilkaldte lægehelikopter blev derfor ikke benyttet. Politiet forsøger nu at klarlægge de nærmere omstændigheder ved uheldet for at kunne afgøre, om nogen skal drages til ansvar for ulykken.

Færdselsuheld – Sct. Jørgensbjerg

Kl. 1636 var en 27-årig mand fra Sønderborg uopmærksom under kørslen ad Sct. Jørgensbjerg mod vest i en personbil. Ved en lysregulering ved noget vejarbejde var en 42-årig kvinde fra Hørve i forvejen standset, men blev påkørt bagfra af den 27-årige. Ingen af parter kom til skade ved uheldet, hvor der kun skete mindre materiel skade på bilerne.

Færdselsuheld – Engvej/Hedevej

Kl. 1742 kørte en 16-årig ung mand på sin knallert ad Hedevej mod vest. I krydset ved Engvej fortsatte han af ukendte årsager ligeud, kørte derved igennem en hæk og ramte til sidst en husmur. Den 16-årige blev i en tilkaldt ambulance bragt til sygehuset i Slagelse, hvor han blev indladt med diverse knoglebrud. Politiet indbragte hans knallert til nærmere tekniske undersøgelser. Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken, og den 16-årige meldes uden for livsfare.

Narkobilist – Klosterparkvej

Kl. 1005 anholdt og sigtede politiet en 37-årig mand fra Kalundborg for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand. En narkometertest indikerede, at han var påvirket af hash under kørslen, hvorfor han fik udtaget en blodprøve og herefter løsladt.

Indbrud i perioden
Græsmarken, Føllenslev
Kordilgade, Kalundborg
Istebjergvej, Kalundborg
Æblekjærvej, Særslev, Snertinge
Sæbyparken, Sæby, Kirke-Hyllinge