Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 3-10. august 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Brandundersøgelse – Ulstrupvej, Gørlev 

Kl. 1054 fik politiet via alarm 112 melding om, at der var udbrudt brand i en industribygning. Branden udviklede kraftig røg, og brandvæsnets røgdykkere kunne konstatere, at der var ild i nogle opmagasinerede både af bl.a. glasfiber. Politiet afspærrede området under brandslukningsarbejdet, så ingen kom tæt på den kraftige røg, der drev i østlig retning ud af byen. Efter et par timers indsats begyndte brandvæsnet efterslukningsarbejdet, og politiet ophævede afspærringen. Branden var formentlig opstået i et område med et oliefyr, men den konkrete brandårsag kunne ikke umiddelbart klarlægges. Derfor skal politiet undersøge brandstedet nærmere i et forsøg på at finde den egentlige brandårsag. Ingen kom til skade ved branden.

 

Knivloven – Kordilgade

Kl. 0450 traf politiet en 40-årig mand fra Kalundborg i nærheden af et diskotek i gaden. Den 40-årige medbragte to knive med en bladlængde på hhv. 8 og 25 cm. Da han ikke havde noget anerkendelsesværdigt formål at bruge knive til på det pågældende sted og på det tidspunkt af døgnet, sigtede politiet ham for overtrædelse af den nyligt skærpede lov omkring besiddelse af knive. Knivene blev beslaglagt som bevis og vil senere blive destrueret, når sagen er afgjort.

Dreng på skinnerne – Hovvejen

Kl. 1820 fik politiet en henvendelse fra togpersonale om, at en person befandt sig ved jernbanesporet ved broen, hvor Hovvejen krydser jernbanen. Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en 13-årig dreng fra Kalundborg. Han vidste ikke, at man ikke måtte færdes på jernbanesporet, så politiet formanede ham og kontaktede hans forældre for at underrette dem om hændelsen. Politiet foretager sig ikke yderligere i sagen.

Røver meldte sig selv 

Kl. 2200 ringede en mand på dørklokken på politistationen i Kalundborg, og politiet fik kort efter kontakt til en 33-årig mand fra Kalundborg. Han oplyste, at han gerne ville melde sig selv som den mand, der søndag d. 310716 røvede supermarkedet Aldi, Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg, og fik et kontant udbytte, inden han flygtede fra stedet i retning mod Nyvang. Politiet anholdt derfor manden, der efterfølgende kunne fortælle, hvor han havde gemt den kniv, som han anvendte under røveriet, samt nogle pengekassetter. En hundepatrulje fandt kniven og pengekassetterne det sted, som røveren havde oplyst. Han har overnattet i et arresthus og vil torsdag formiddag blive sigtet for røveriet. Efter en nærmere juridisk vurdering af sagen og mandens personlige forhold har anklagemyndighedens jurister vurderet, at der ikke er noget grundlag for fremstilling af røveren i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Han vil efter endt sagsbehandling blive løsladt, men indkaldt
til et retsmøde, når straffesagen skal afgøres.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Bredekildevej

Kl. 0034 standsede politiet en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol. Bag rattet sad en 23-årig mand fra Kalundborg, der ikke kunne fremvise noget kørekort, som han ikke havde fået generhvervet efter udløbet af en tidligere frakendelse. Politiet sigtede ham derfor for kørsel uden førerret i bilen, som politiet efterfølgende beslaglagde med henblik på senere konfiskation. Den sigtede var nemlig flere gange tidligere blevet afsløret i at køre bil trods manglende førerret, hvorfor betingelserne for beslaglæggelse af bilen i gentagelsestilfælde skønnedes at være opfyldt. Han kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagen og spørgsmålet om konfiskation skal afgøres.

 

Indbrud i perioden
Vognmandsvej, Bjerge By, Store-Fuglede
Stejlhøj, Kalundborg
Skovbakkerne, Værslev, Kalundborg
Yppenbjerg, Ubby, Jerslev Sj.