Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 24. maj til 1. juni 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Brand – Høng

Kl. 2150 blev anmeldt om brand på Strandvej, hvor der var gået ild i et brændeskur formentlig som følge af gløder fra en grill. Skuret udbrændte og et legetårn og et udhus ligeledes brandskadet. Familien havde efter brug sat en grillstarter i brændeskuret, og den er helt klart årsagen til branden.

Tricktyveri 

Kl. 1500 skete et tricktyveri på Hærvigsgade, hvor en 88-årig kvinde blev udsat for tyveri. Kvinden blev kontaktet af en udenlandsk kvinde, der sted ud af en bil og sagde “hospital” samtidig med hun slog sig i brystet.Den udenlandske kvinde ville dernæst foræreden 88-årige en halskæde, men i forbindelse med dette stjal kvinden den 88-åriges murstenshalskæde.

Søulykke

Kl. 1947 blev anmeldt om en person, der var faldet overbord fra en sejlbåd på Kalundborg Fjord. En helikopter sendt til stedet, der fik bjerget manden, hvis tilstand dog var kritisk. To mænd havde hentet sejlbåden i Havnebyen på Sjællands Odde for at sejle til Kalundborg. Begge iført svømmeveste.

På et tidspunkt faldt den 46-årige gast over bord og skibets fører, en 49-årig mand forsøgte at få ham op uden held. En helikopter fandt den 46-årige og fik ham bjerget og bragt til sygehus.

Hans tilstand var kritisk i går, og politiet har ikke fået andre meldinger om hans nuværende tilstand mandag morgen.

Uventet besøg af tyv om natten – Kattrupvej, Kattrup, Jyderup

Kl. 0436 fik politiet en henvendelse fra en 46-årig mand fra Jyderup om, at han havde overrasket en fremmed mand inde i dagligstuen. Anmelderen, der lå og sov, blev vækket af støjen fra mandens færden i huset. Efter en kort samtale om mandens ærinde forsvandt han ud til en afventende grå bil, der kørte fra stedet i ukendt retning. Efterfølgende opdagede den 46-årige, at hans pung med indhold var stjålet. Politiet fandt ikke flugtbilen eller den fremmede mand, der blev beskrevet som: A: Mand, mørk af udseende, 25-30 år, 175 cm, Hudfarve: Sort, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk, Iført: mørkt tøj, neonfarvet vest. Politiet undersøger nu sagen nærmere for at finde ud af, om der har været tale om en såkaldt “listetyv”.

Tricktyveri – Svebølle

Kl. 1520 blev anmeldt om et tyveri, der fandt sted på Døvnældevej mellem kl. 1430 og 1440. En udlænding henvendte sig på adressen, hvor han ville have den 86-årige forurettede til at tegne på et kort, så han kunne finde til København.

En anden gerningsmænd listede sig samtidig ind i huset og stjal kontakter og en sølvring og en sølvhalskæde.

De pgl. kørte fra stedet i en bil.

Hensynsløs kørsel

Kl. 1830 blev anmeldt om hensynsløs kørsel i Kalundborg, hvor en varebil kørte hasarderet rundt. Politiet fik kl. 1908 øje på bilen, og føreren, en 24-årig mand, blev sigtet for kørsel uden førerret og for overtrædelse af euf. stoffer, da man i bilen fandt to mindre poser med narkotika.

Fremstilling i grundlovsforhør – Holbæk – sag fra Ubby

Kl. 1300 blev en 43-årig mand fra Korsør og en 16-årig dreng fra Grevinge fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for indbrudstyveri, hvor de gik ind hos ældre mennesker bl.a. i Ubby for at begå tyveri. Begge blev fængslet til 140616. Den 16-årige blev fængslet i surrogat og skal anbringes på en lukket institution for unge.

 

Indbrud i perioden
Bjerge Urhøjvej, Store Fuglede
Jernbanevej, Høng
Stensbjergvej, Høng
Klosterbakken, Kalundborg
Nørre Alle, Kalundborg
Elmegade, Kalundborg
Kalundborgvej, Holbæk.
Kløvermarksvej, Jyderup
Svebølle Parken, Svebølle
Centervej, Svebølle