Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2-11. maj 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Spirituskørsel – Gørlev

Kl. 2302 anholdt politiet en 20-årig mand fra Høng, der blev truffet kørende med høj hastighed på Gørlev Landevej. Politiet konstaterede, at den 20-årige var påvirket af spiritus, og han fik udtaget en blodprøve, før han igen blev løsladt.

Indbrudstyveri udviklede sig til et røverilignende forhold – Høng

Kl. 0307 fik politiet anmeldelse fra Glentevej i Høng, hvor en 68-årig kvinde vågnede og overraskede en mand, der sagde, at han skulle have hendes penge. Gerningsmanden havde gennemrodet huset. Han forsvandt fra stedet med en lædertaske, der indeholdt et kontantbeløb, sygesikringsbevis m.v.

Gerningsmanden beskrives som Mand, 165-170 cm. høj, almindelig af bygning, dansk, iført sort tøj og elefanthue.

Politiet undersøgte gerningsstedet og også området omkring bl.a. med hunde uden at finde frem til gerningsmanden. Det er politiets opfattelse, at der er tale om en indbrudstyv, der er kommet ind i huset via en uaflåst dør. Gerningsmanden blev overrasket af forurettede, hvorfor sagen udviklede sig fra et almindeligt tyveri til et tyveri, hvor forurettede blev konfronteret med gerningsmanden.

Politiets undersøgelser omkring gerningsstedet med politihund tydede på, at gerningsmanden har været ved flere huse for at undersøge om dørene var låst, hvilket ikke var tilfældet i huset, hvor den 68-årige bor. Derfor skal opfordringen lyde, at man husker at lukke døre og vinduer om natten.

Politiet vil meget gerne tale med vidner eller andre, der har oplysninger til sagen. Ring til politiet på 114.

Pige fastklemt – Svebølle

Kl. 2058 blev anmeldt om en 16-årige pige, der under leg på nogle big-baller var faldet i et hul mellem big-ballerne og ikke kunne komme op. Pige klagede over, at hun havde vanskeligt ved at trække vejret. Det lykkedes brandvæsenet at trække pigen op, der ikke havde lidt overlast udover forskrækkelsen.

Spirituskørsel – Osvejen, Store-Fuglede

Kl. 2330 anholdt og sigtede politiet en 28-årig mand fra Nyborg for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Uro 

KL. 0420 fik politiet anmeldelse om slagsmål ved et diskotek på Kordilgade. Politiet var fremme på stedet kl. 0427, hvor roen igen havde sænket sig. Det viste sig, at et par ungersvende var røget i totterne på hinanden, men var nu gået hver til sit.

Tyveri fra benzinautomat – Svebølle

Kl. 2354 blev anmeldt om tyveri fra en benzinautomat på Stationsvej, hvor to mænd var i gang med at smadre automaten med økser. De to stak af fra stedet. En hundepatrulje blev sendt til stedet, og kl. 0015 blev en 18-årig mand fra Høng anholdt og sigtet for tyveriet. Politiet fandt ikke frem til den anden gerningsmand i første omgang. Den 18-årige sidder fortsat anholdt, og han vil blive nærmere afhørt i mandag, hvor politiets jurister også vil vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Indbrud i perioden
Odinsvej, Høng
Finderupvej, Høng
Klosterparkvej, Kalundborg
Kløvervej, Tølløse