Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2016-04-26 til 2016-05-04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Brandundersøgelse – Græsmarksvej, Føllenslev

Kl. 2124 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en bilbrand, der var blevet opdaget og anmeldt af en tilfældig forbipasserende. En personbil var hel omspændt af flammer, så brandvæsnet kunne ikke redde den. Det viste sig ved efterfølgende undersøgelse, at der var tale om en Audi, hvis motor var fjernet. Bilen blev efterfølgende flyttet fra brandstedet og skal nu undersøges nærmere dels for at få bilen identificeret, dels for at finde årsagen til branden.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket noget mistænkelig forud for anmeldelsen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel – Gørlev

Kl. 2302 anholdt politiet en 20-årig mand fra Høng, der blev truffet kørende med høj hastighed på Gørlev Landevej. Politiet konstaterede, at den 20-årige var påvirket af spiritus, og han fik udtaget en blodprøve, før han igen blev løsladt.

Spirituskørsel – Osvejen, Store-Fuglede

Kl. 2330 anholdt og sigtede politiet en 28-årig mand fra Nyborg for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Uro 

KL. 0420 fik politiet anmeldelse om slagsmål ved et diskotek på Kordilgade. Politiet var fremme på stedet kl. 0427, hvor roen igen havde sænket sig. Det viste sig, at et par ungersvende var røget i totterne på hinanden, men var nu gået hver til sit.

Tyveri fra benzinautomat – Svebølle

Kl. 2354 blev anmeldt om tyveri fra en benzinautomat på Stationsvej, hvor to mænd var i gang med at smadre automaten med økser. De to stak af fra stedet. En hundepatrulje blev sendt til stedet, og kl. 0015 blev en 18-årig mand fra Høng anholdt og sigtet for tyveriet. Politiet fandt ikke frem til den anden gerningsmand i første omgang. Den 18-årige sidder fortsat anholdt, og han vil blive nærmere afhørt i mandag, hvor politiets jurister også vil vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Narkobilist – Holbækvej

Kl. 2310 anholdt og sigtede politiet en 21-årig mand fra Føllenslev for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. En narkometertest indikerede, at han var påvirket af methamfetamin under kørslen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Færdselsuheld – Klovbyvej, Ubby, Jerslev Sj.

Kl. 0753 rykkede politiet ud til et færdselsuheld i krydset ved Klovbyvej-Nordhæld, hvor to køretøjer var stødt sammen. Det viste sig, at en 25-årig kvinde fra Store-Fuglede som fører af en bus med skolebørn fra Nordhæld kørte ud på Klovbyvej uden at overholde sin ubetingede vigepligt. På Klovbyvej stødte bussen ind i venstre side på en personbil, der blev ført af en 47-årig kvinde fra Jerslev Sj. i nordlig retning. Den 47-årige blev i en tilkaldt ambulance bragt til kontrol på skadestuen, men hun var i lighed med chaufføren og passagererne i bussen sluppet uskadt fra uheldet. Den 25-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Brandundersøgelse – Nytorv

Kl. 1917 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et pizzeria. Det viste sig, at der var udbrudt brand i en frituregryde, og ilden havde derefter via udsugningen bredt til gulvet i etageadskillelsen ovenover. Brandvæsnet fik hurtigt branden under kontrol, så skaderne begrænsede sig til et køkken og gulvet på etagen ovenover. Ingen personer kom reelt til skade, men en ansat blev dog kørt til kontrol for eventuel røgforgiftning. Politiet skal nu undersøge årsagen til branden nærmere i løbet af onsdagen.

Færdselsuheld/spirituskørsel – Lerchenfeldvej

Kl. 2134 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en bil var væltet om på taget. Det viste sig, at en 28-årig, ædru mand fra Kalundborg førte en personbil ad Lerchenfeldvej mod nord med 60-70 km/t. Med i bilen var en spirituspåvirket, 26-årig kvinde, som sad på forsædet som passager. De to kom under kørslen op at skændes, og da kvinden greb fat i førerens arm og dermed greb ind i hans kørsel, mistede han herredømmet over bilen og påkørte en sten i vejens højre side. Påkørslen medførte, at bilen væltede om på taget. Begge blev i de to tilkaldte ambulancer bragt til skadestuen til kontrol, men begge var sluppet med diverse småskrammer. Den 26-årige kvinde fik på skadestuen udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev på grund af sin indgriben i kørslen sigtet for spirituskørsel og også for kørsel i frakendelsestiden, idet hun i forvejen var frakendt kørekortet. Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken. Politiet afventer nu analyseresultatet af den udtagne blodprøve, før sagen kan afgøres.

Indbrud i perioden
Vilhelmshøjvej, Eskebjerg
Agertoften, Gørlev
Odinsvej, Høng
Finderupvej, Høng
Karinavej, Høng
Klosterparkvej, Kalundborg
Asnæsvej, Kalundborg
Kalundborgvej, Hørve
Kløvervej, Tølløse
Stationsvej, Svebølle
Rugvænget, Ubby, Jerslev Sj.