Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2016-04-18 til 2016-04-27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

Narkopåvirket bilist – Eskebjerg

Kl. 0115 blev en 33-årig mand fra Jyderup anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand. En patrulje standsede den 33-åriges bil på Kalundborgvej. Han var påvirket af narkotika og spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Narkobilist – Hovedgaden, Høng

Kl. 0220 anholdt og sigtede politiet en 21-årig mand fra Kalundborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Narkopåvirket bilist – Høng

KL. 2143 anholdt politiet en 23-årig mand fra Sorø, der blev standset på Centervej. han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve. Han blev fundet i besiddelse af et lille kvantum hash, hvorfor han også blev sigtet for overtrædelse af lov om euf. stoffer.

Brandundersøgelse – Nytorv

Kl. 1917 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et pizzeria. Det viste sig, at der var udbrudt brand i en frituregryde, og ilden havde derefter via udsugningen bredt til gulvet i etageadskillelsen ovenover. Brandvæsnet fik hurtigt branden under kontrol, så skaderne begrænsede sig til et køkken og gulvet på etagen ovenover. Ingen personer kom reelt til skade, men en ansat blev dog kørt til kontrol for eventuel røgforgiftning. Politiet skal nu undersøge årsagen til branden nærmere i løbet af onsdagen.

Færdselsuheld/spirituskørsel – Lerchenfeldvej

Kl. 2134 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en bil var væltet om på taget. Det viste sig, at en 28-årig, ædru mand fra Kalundborg førte en personbil ad Lerchenfeldvej mod nord med 60-70 km/t. Med i bilen var en spirituspåvirket, 26-årig kvinde, som sad på forsædet som passager. De to kom under kørslen op at skændes, og da kvinden greb fat i førerens arm og dermed greb ind i hans kørsel, mistede han herredømmet over bilen og påkørte en sten i vejens højre side. Påkørslen medførte, at bilen væltede om på taget. Begge blev i de to tilkaldte ambulancer bragt til skadestuen til kontrol, men begge var sluppet med diverse småskrammer. Den 26-årige kvinde fik på skadestuen udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev på grund af sin indgriben i kørslen sigtet for spirituskørsel og også for kørsel i frakendelsestiden, idet hun i forvejen var frakendt kørekortet. Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken. Politiet afventer nu analyseresultatet af den udtagne blodprøve, før sagen kan afgøres.

Uro 

Kl. 0121 kørte politiet til et diskotek på Kordilgade, hvor der skulle være uro. Da patruljerne kom frem til stedet var uromagerne forsvundet.

Overtrædelse af våbenloven 

Kl. 1548 blev politiet sendt til Bredgade, hvor to mænd og en kvinde skulle gå rundt med en metal skulptur, som angiveligt var stjålet. Politiet fik fat i de tre personer. Kunst var der ikke tale om, men udelukkende skrot. En 34-årig mand fra Polen var i besiddelse af en peberspray, og han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven. Han blev løsladt efter afhøring.

Spirituskørsel – Snertinge

Kl. 1658 anholdt politiet en 52-årig mand fra Snertinge, der blev standset af politiet på Nykøbingvej. Han var påvirket og fik udtaget en blodprøve.

Brandundersøgelse – Møllevej

Kl. 0816 rykkede politiet ud efter en mindre brand i et træ-legetårn på en skole, hvor skolebørn havde opdaget, at der var ild i nogle anbragte aviser. Pedellen havde hurtigt fået slukket ilden, så der skete ikke skade på selve legetårnet. Politiet undersøger nu branden nærmere i et forsøg på at finde ud af årsagen til branden, idet der ikke er en naturlig forklaring på brandens opståen.

Vold mod dørmand – Kordilgade

Kl. 0231 anmeldte personalet fra et diskotek, at en dørmand var blevet slået i ansigtet. Politiet var fremme ved diskoteket i løbet af to minutter og kunne konstatere, at diskotekets 27-årige bestyrer var blevet slået med en knytnæve i ansigtet af en gæst, som han ville afkræve oplysninger om navn og adresse. Gæsten havde forinden væltet et par borde med drinks/spiritus tilhørende andre gæster, som skulle kompenseres. I den anledning blev gæsten – en 19-årig mand fra Kalundborg – aggressiv og slog fra sig. Politiet kunne derfor kort efter anholde den 19-årige, som var spirituspåvirket. Han blev sigtet for vold og løsladt efter endt sagsbehandling. Senere vil han blive indkaldt til et retsmøde, når sagen mod ham skal afgøres i retten.

Indbrud i perioden
Højstedvej, Føllenslev
Kalundborgvej, Hørve
Lerchenfeldvej, Kalundborg
Fr. Andersensvej, Kalundborg
Stejlhøj, Kalundborg
Kløvervej, Karlslunde
Parcelvej, Svebølle
Toftegårdsvej, Ugerløse