Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2021/12/20 til 2022/01/04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Vinde Helsingevej, Gørlev Sjælland – Kalundborg Kommune

Kl. 18.10 standsede en patrulje en personbil, der kørte på Vinde Helsingevej i sydgående retning og sigtede den 43-årig lokale mand, der sad bag rettet for spirituskørsel. Manden var anholdt, imens han fik udtaget en blodprøve. Manden er fortsat sigtet i sagen og vil høre nærmere, når sagen er afgjort.

Brand startet af fyrværkeri – Odinsvej, Høng – Kalundborg

kl. 23.10 fløj en kugleraket ind ad vinduet på biblioteket i Høng, hvor den antændte en reol. Politi og brandvæsen rykkede ud, og branden blev slukket før den spredte sig. Reolen udbrændte og en væg fik en mindre brandskade. Der var en del sod og røg på biblioteket, så brandvæsnet luftede godt ud. Poltiet lavede en brandundersøgelse, som ikke gav grund til at mistænke, at raketten forsætligt skulle være skudt ind på biblioteket.

Spiritus-/narkokørsel i frakendelsestiden – Hovedgade, Høng – Kalundborg

Kl. 14.30 fik politiet standset en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol af fører og køretøj. Bag rattet sad en 34-årig mand fra Gørlev Sj., som blev skønnet påvirket af både spiritus og narkotika under kørslen, så han blev sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven. Endvidere viste det sig, at han i forvejen også var frakendt kørekortet, så han slet ikke måtte være fører af et køretøj, hvortil kørekort kræves. Den overtrædelse af færdselsloven blev han også sigtet for.
Den 34-årige blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer (mistanke om hash).

Ophidset mand i testcenter – Rosenvænget, Høng

Kl 11.57 oplyste en anmelder, at en ung mand fra Slagelse havde været særdeles ophidset i et testcenter i Høng. Den unge mand var mødt op sammen med sin søster for at blive testet, men da personalet havde insisteret på, at de jvf reglerne skulle vise fuldmagt fra forældrene først, var den unge mand blevet rasende. Politiet har efterfølgende været i kontakt med manden og taget en adfærdskorrigende snak med ham.

Kontrol af udenlandsk arbejdskraft – Kalundborg

Udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi var i løbet af mandag formiddag på uvarslet besøg i syv virksomheder med henblik på kontrol af eventuel ulovlig arbejdskraft.
Kontrollen omfattede seks restaurationer og spisesteder samt en enkelt butik i den centrale del af Kalundborg by. Og politiet kunne ved middagstid forlade byen med en tom notesbog, idet der ingen af stederne var grundlag for at sigte nogen, foretage anholdelse af personer til nærmere undersøgelse af deres opholds- og arbejdsforhold i Danmark eller i det hele taget indlede en efterforskning om mulig overtrædelse af udlændingelovgivningen.

Spirituskørsel – Nykøbingvej, Hørve – Kalundborg

Kl. 21.45 anholdt og sigtede politiet en 24-årig mand fra Hørve for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.