Arbejdsulykke, seksuel krænkelse og spirituskørsel

Læs uddrag af den seneste politirapport fra tidsrummet 28/7 – 8/8 2017

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

Arbejdsulykke – Moselund, Kaldred, Eskebjerg – Kalundborg

Kl. 12.13 var en 70-årig mand fra Holbæk på et værksted i færd med at reparere en bil, som blev startet i den anledning. Bilen kørte pludselig fremad, således at den 70-årige kom i klemme mellem bilen og en gaffeltruck. Herved blev hans ene ben så kraftigt kvæstet, at ambulancepersonalet vurderede, at han skulle flyves med lægehelikopteren til Rigshospitalet til undersøgelse og fornøden behandling, herunder vurdering af, om det kvæstede ben kunne reddes. Den 70-årige var i øvrigt i stabil tilstand og uden for livsfare. Arbejdstilsynet blev tilkaldt til at undersøge uheldet i samarbejde med politiet for at finde ud af, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Spirituskørsel – Kirkemosevej, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 20.38 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 59-årig mand fra Jyderup for kørsel på en lille knallert i spirituspåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Stjålet bil på mark – Gunhøjvej, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 20.48 fik politiet en henvendelse fra en lokal borger om, at en bil var havnet på en mark. Den mandlige fører var gået fra stedet, men kort efter blevet samlet op af en anden bilist, hvis bilnummerplade var blevet aflæst. Den forulykkede bil var meldt stjålet i Sydøstjyllands Politikreds tidligere, og ved efterforskning via den hjælpende bilist lykkedes det at finde frem til en 21-årig mand fra Barrit, der kunne mistænkes for at være biltyven og fører af den forulykkede bil. Politiet fik telefonisk kontakt til ham, men han var ifølge egne oplysninger på vej mod Jylland. Han kan dog forvente at blive kontaktet af det lokale politi med henblik på sigtelse og afhøring til sagen. Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken med den stjålne bil.

Færdselsuheld – Gørlev, Kalundborg.

Kl. 16.56 blev der anmeldt om færdselsuheld på Hallenslevvej, hvor en personbil kørte ad Hallenslevvej i nordlig retning. Den 70-årige kvinde fra Slagelse, der førte bilen, holdt stille i krydset ved Hallenslevvej/Gørlevvej, Hun overså en bil, der blev ført af en 40-årig mand fra Kalundborg, der kørte ad Gørlevvej mod sydvest. Der skete store materielle skader med begge biler, der umiddelbart blev vurderet som totalskadede. Den 70-årige kvinde blev kørt til behandling på sygehus for skader på det ene ben.

Tøj og personlig effekter efterladt på stranden – Havnsø, Følllenslev – Kalundborg

Kl. 15.46 fik politiet en henvendelse fra en sommerhusgæst, som havde fundet kvindetøj, personlige effekter, sko og en pung med indhold efterladt på stranden ved Strandvejen/Egevej i Havnsø. Der var dog ingen kvinde i nærheden, hvorfor anmelderen var bekymret for, om der kunne være sket indehaveren af tøj mv. en ulykke. Politiet foretog diverse undersøgelser ud fra de personlige oplysninger, der fremgik af de fundne effekter. Kl. ca. 16.40 fik politiet kontakt til ejeren af tøj – en 20-årig kvinde fra Roskilde – som oplyste, at hun blot havde efterladt effekterne på stedet forud for en gåtur langs stranden. Politiet kunne derfor undlade at iværksætte en større eftersøgning til lands og til vands efter kontakten til ejeren af de efterladte effekter.

Narkobilist – Centervej, Høng – Kalundborg

Kl. 17.00 anholdt og sigtede politiet en 26-årig mand fra Høng for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte føre, fordi han ikke havde noget kørekort. Den 26-årige fik udtaget en blodprøve og blev løsladt efter afhøring til sagerne.

6-årig pige forsvundet kortvarigt – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 10.42 fik politiet en anmeldelse om, at en 6-årig pige var forsvundet i området ved Klosterparkvej. Hun var på besøg i området og derfor ikke lokalkendt. Politiet sendte flere patruljer til området for at lede efter pigen sammen med beboerne m.fl. i området. Kl. ca. 11.05 blev hun fundet i god behold, idet hun havde forladt området sammen med en børnehave, der havde besøgt en legeplads i området. Eftersøgningen blev herefter straks indstillet.

Anmeldelse om seksuel krænkelse af kvinde – Kalundborg

Kl. 14.04 henvendte en 45-årig kvinde fra Fyn sig til politiet for at anmelde, at hun var blevet seksuelt krænket. Hun opholdt sig p.t. ved et supermarked i Tømmerup-området ved Kalundborg, hvor politiet fik kontakt til hende. Hun blev som følge af anmeldelsen i løbet af aftenen undersøgt på Center for Voldtægtsofre i København, og vil efter aftale blive afhørt nærmere i løbet af onsdagen for at få klarlagt detaljerne og eventuel mistankegrundlag i sagen. Politiet kan derfor ikke oplyse mere om sagen end bekræfte modtagelsen af anmeldelsen.

Anmeldelse om bidsk hund ved supermarked – Bredgade, Kalundborg

Kl. 18.33 fik politiet en anmeldelse om, at flere personer var blevet angrebet af en hund, der stod tøjret ved supermarkedet Føtex. Politiet kørte til stedet, hvor en 45-årig kvinde fra Kalundborg var på vej væk med sin hund. Hun var ikke bekendt med, at hunden skulle have bidt nogen, og vidner i nærheden havde heller ikke set nogen blive bidt, men dog set en enkelt person klappe/kæle hunden. Politiet foretog sig derfor ikke yderligere i anledning af alvorlige anmeldelse. Politiets råd er at undlade at gå hen til fremmede hunde, der står efterladt/tøjret ved f.eks. et supermarked, når hundens ejer ikke er til stede. Ingen ved, hvilket “humør” hunden er i, når hundeejeren har forladt den kortvarigt – selv om hunden ser meget sød ud.

Væltet lysmast – Hærvigsgade, Kalundborg

Kl. 00.40 bemærkede en lokal borger, at en svinetransport-lastbil påkørte- og væltede en lysmast, men fortsatte kørslen uden at standse. Politiet kunne efterfølgende konstatere, at lysmasten var væltet, men at der ikke var blottede elledninger til fare for øvrige trafikanter i området. Elselskabet SEAS-NVE blev underrettet om skaden, som ville blive udbedret mandag formiddag.

Indbrud i perioden:

Rødelejevej, Bjergesø, Hørve
Kløvervej, Høng
Hvedevænget, Høng
Hedevej, Høng
Lynggårdsbakken, Kalundborg
Solbakken, Kalundborg
Lynggårdsvænget, Kalundborg
Melbyvej, Kalundborg
Elledevej, Kalundborg
Hvidkløvervej, Tune
Kløvermarken, Solrød Strand
Egevej, Ugerløse

 

Foto: Anne Witte