Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2016-02-26 til 2016-03-09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-kalundborg.dk

 

Brandundersøgelse – Solager, Gørlev Sj.

Kl. 0839 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en villa, hvor der var opstået ild i taget. Brandvæsnet fjernede nogle tagplader og kunne konstatere, at skunkrummet ud for et badeværelse brændte, således at hele husets 1. sal blev røg- og sodskadet. Den 60-årige kvindelige beboer slap uskadt fra branden. Politiet skal nu undersøge årsagen til branden nærmere, idet der er mistanke til, at nogle elektriske installationer kan have forårsaget branden.

Mand sigtet for forsøg på indbrud i villa – Lundemarken

Kl. 1031 foretog en politimand, der havde fri for tjeneste, en anholdelse af en 23-årig mand fra Kalundborg på Lundemarken. Politimanden havde set den 23-årige udvise interesse for en villa, hvor der ikke var nogen hjemme, og hvor carporten var tom. Da den 23-årige, der er kendt af politiet for indbrudskriminalitet, ikke kunne redegøre for formålet med sin færden ved stedet, blev han anholdt som mistænkt for at ville begå indbrud på stedet. Ved visitationen af ham fandt politiet en skruetrækker i hans jakkelomme. Den 23-årige blev taget med til afhøring og blev sigtet for forsøg på indbrud i villa. Da politiet ikke havde grundlag for yderligere sigtelser mod ham og ikke havde grundlag for fremstilling i grundlovsforhør, blev den 23-årige løsladt i løbet af eftermiddagen.

Uro

Kl. 2026: 7 drenge i alderen omkring 15-16 år og alle med bopæl i Kalundborg lavede ballade ved svømmehallen på J.H. Petersens Alle. Politiet blev tilkaldt og drengene blev bortvist fra stedet. De blev ikke sigtet for noget, men de var uønskede i svømmehallen, da de ikke overholdt stedets regler.

Færdselsuheld – Jerslev

Kl. 2104 skete et færdselsuheld på Bygaden, hvor en personbil, der var på slæb efter en anden bil kom i slinger og ramte en lysmast. Bilen, der slæbte den anden bil var væk. Der skete kun materiel skade.

Forhistorien er, at ejeren af ovennævnte bil, en 29-årig mand fra Jyderup, angiveligt skyldte en 29-årig fra Gørlev penge. Derfor havde den 29-årige fra Gørlev taget bilen, der tilhører manden fra Jyderup og slæbt den væk fra en garage i Jerslev, hvor bilen stod. Efter 500 meter gik det galt, og bilen kørte ind i en lysmast.

En lidt forvirret historie som politiet nu forsøger at efterforske nærmere.

Lovgivning om euf. stoffer

Kl. 2142 var politiet på en adresse på Fr. Andersensvej, hvor politiet traf en 39-årig mand, der var i besiddelse af ca. 13 gram hash. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euf. stoffer.

Hærværk 

l. 2358 blev anmeldt om hærværk mod smykkeforretning, Skibbrogade, hvor en rude var knust til forretningen. Der var ikke stjålet noget, og sagen betegnes som hærværk.

Færdselsuheld/spirituskørsel – Dokhavnsvej

Kl. 0015 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en knallertkører var forulykket. Det viste sig, at en 20-årig mand fra Kalundborg under kørsel på en knallert af ukendte årsager kørte ind i en lygtepæl og væltede. Han anvendte styrthjelm under kørslen, men havde slået hovedet, så han blev kørt til indledende undersøgelse på skadestuen i Holbæk. Her fik han også rutinemæssigt udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, da han i en eller anden grad var påvirket af spiritus. Senere blev politiet underrettet om, at den 20-årige blev overført til Rigshospitalets traumecenter til observation for blødninger i hovedet. Politiet fik derfor en bilinspektør til at undersøge uheldsstedet, ligesom den 20-åriges knallert skal undersøges for spor efter uheldet og eventuelle fejl/mangler. Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken, og politiet har ikke yderligere kendskab til den 20-åriges tilstand.

Indbrud i perioden
Lundemarken, Kalundborg
Granbakken, Kalundborg
Stejlhøj, Kalundborg
Byens Mose, Kalundborg (2 steder)
Råes Vænge, Kalundborg
Vagtelvej, Kalundborg
Kystvejen, Kalundborg
Gisselørevej, Kalundborg
Lavlandsvej, Kalundborg
Elmegade, Kalundborg
Kirkebakken, Viskinge, Svebølle