Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2021/03/23 til 2021/04/06.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i båd – Strandgårdsvej, Havnsø, Føllenslev -Kalundborg

Kl. 17.40 kom et alarm opkald om brand i en glasfiberbåd, som opstod i forbindelse med udførelse af arbejde på båden. En mand som var i gang med at reparere båden opdagede pludselig det brændte og forsøgte at slukke ilden med en haveslange. Han kæreste ringede 112 og politi, brandvæsen og en ambulance kørte til stedet, hvor den yngre mand havde fået mindre brandskader i forbindelse med, at han forsøgte at slukke branden. Han blev tilset i ambulancen og brandvæsnet fik slukket ilden helt. Der var intet politimæssigt i branden, som var opstået i forbindelse med udførelsen af reparationen.

Narkobilist kørte galt – Gørlev Landevej, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 06.04 mandag morgen kørte en 23-årig mand fra Kalundborg på Gørlev Landevej mod nordvest, hvor han foretog en overhaling af en forankørende bilist. Under overhalingen ramte den 23-åriges bil hjørnet på den forankørende bil, som blev ført af en 34-årig mand fra Slagelse. Den 23-årige fortsatte efter påkørslen videre frem og kørte herefter ind i en have, hvor bilen ramte en hæk og pløjede græsplænen op. Den 34-årige kørte ikke galt efter den lette påkørsel, men fortsatte frem til det sted, hvor den 23-årige var forulykket. Ingen personer var kommet noget til ved uheldet, men politiet blev tilkaldt til uheldet. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den 23-årige som var påvirket af hash. Han blev derfor sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret og anholdt for at få udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Politiet optog rapport i sagen og orienterede ejeren af den ødelagte have om uheldet. Den 23-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Spiritus-/narkokørsel – Helsingevej, Kirke-Helsinge, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 17.00 anholdt og sigtede politiet en 32-årig mand fra Gørlev Sj. for kørsel i både spiritus- og narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Den 32-årige blev i forbindelse verbalt grov over for de tilstedeværende politifolk og lidt udadreagernede, så en ekstra patrulje måtte tilkaldes til stedet. Han blev løsladt efter udtagelsen af blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer, men kan forvente at blive indkaldt til afhøring i forbindelse med mulig overtrædelse af straffelovens bestemmelser om fornærmelig tiltale mod politiet.

Vold i supermarked – Roevej, Gørlev Sj. -Kalundborg

Kl. 13.58 blev en patrulje sendt til anmeldelse om vold i et supermarked på Roevej i Gørlev, hvor en 43-årig kvinde fra Jyderup, var blevet slået af en mand efter en kontrovers om afstand i køen i supermarkedet. Politiet afhørte den 43-årige kvinde og vidner til episoden, hvor det blev afklaret at volden skete foran butikken umiddelbart efter uoverensstemmelsen i køen. Politiet fandt frem til den mistænkte, en 49-årig mand fra Kalundborg, som blev afhørt på sin bopæl og sigtet for at have slået kvinde i ansigtet en gang med flad hånd. Politiet efterforsker nu sagen og vil indhente overvågning fra supermarkedet, som kan være med til at belyse sagen. Den 49-årig kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Narkobilist med hash på sig – Lerchenfeldvej, Kalundborg

Kl. 19.28 anholdt og sigtede politiet en 27-årig mand fra Kalundborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. I forbindelse med visitationen efter anholdelsen fandt politiet den 27-årige i besiddelse af ca. tre gram hash, som politiet også mistænkte ham for at være påvirket af efter udslag på narkometeret. Den 27-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Utryghedsskabende mand – Torvet, Kalundborg

Kl. 18.20 fik politiet en henvendelse fra en borger om en forhutlet mand, der kun var iført lidt tøj og i øvrigt ikke havde nogen sko på. En patrulje kørte til området og fik kontakt til den pågældende, som var en 44-årig mand fra Kalundborg. Politiet vurderede, at han var i stand til at klare sig selv, og viste ham i retning af sin egen bopæl få hundrede meter væk, så han ikke skabte bekymring hos andre borgere i byen.

Uro og hærværk mod biler – Esbern Snaresvej, Kalundborg

Kl. 23.48 fik politiet et par anmeldelser, herunder fra en borger på Esbern Snaresvej, om, at nogen råbte højt i området og i øvrigt uden grund bankede på dørene på forskellige adresser. Endvidere blev der måske også kastet smågenstande mod boligerne på vejen. En patrulje kørte til området og kunne konstatere, at der ikke umiddelbart var sket nogen skade på vinduer og døre på boligerne på Esbern Snaresvej. Politiet kunne dog konstatere, at hele to personbiler og en varebil havde fået punkteret dækkene. Ved nærmere øjesyn tydede det på, at nogen kunne have stukket en kniv ind i dækkene, så luften var sivet ud. Ved eftersøgning i området efter mulige mistænkte traf politiet to unge mænd på 17 og 18 år fra Kalundborg. Ved nærmere kontrol af dem fandt politiet den 18-årige i besiddelse af en kniv, så han blev sigtet for overtrædelse af knivloven. Om disse to mænd kan mistænkes for at have noget med bl.a. hærværket mod de tre biler at gøre, vil politiet nu undersøge nærmere.

Politiet i Kalundborg hører alligevel gerne fra personer, der måtte have bemærket noget usædvanligt i området på Esbern Snaresvej inden anmeldelsen til politiet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel – Gl. Rørbyvej, Rørby, Kalundborg

Kl. 16.02 standsede en patrulje en personbil på Gl. Rørbyvej i Rørby i en rutinekontrol. Bag rattet sad en 58-årig mand fra Kalundborg, som havde en alkoholpromille over det tilladte. Han blev derfor anholdt, sigtet for spirituskørsel og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Når politiet har fået svaret på blodprøveanalysen vil den 58-årige høre mere fra politiet om sagens videre gang.

Narkokørsel – Kalundborgvej, Snertinge – Kalundborg

Kl. 00.30 anholdt og sigtede politiet en 22-årig mand uden fast bopæl for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, hvor flere var med som passagerer. Den 22-årige deltog i en narkometertest, der indikerede, at han var påvirket af hash under kørslen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Foto: Anne Witte