Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2020/09/04 til 2020/09/15.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brandundersøgelse – Havnevej, Reersø havn, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 23.18 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et skur og en carport på en privat adressen. Branden var blevet opdaget af naboen, som havde alarmeret brandvæsnet. Branden udviklede en del røg og slukket af brandvæsnet, der dog ikke kunne forhindre, at både skuret og carporten nedbrændte. Ingen kom til skade ved branden, hvis årsag nu skal undersøges nærmere af politiet.

Færdselsuheld – Lyngparken / Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 17.58 var der sket et færdselsuheld mellem en bilist og en knallert i krydset mellem Lyngparken og Slagelsevej. Ingen var dog kommet til skade ved uheldet, hvor en 77-årig mand fra Kalundborg var impliceret som bilist. Han var kørt ad Lyngparken mod syd og ville i krydset ved Slagelsevej svinge til højre. I forbindelse med svingningen blev han påkørt af en lille knallert, der blev ført ad en 36-årig mand fra Jerslev Sj. i østlig retning ad cykelstien på Slagelsevej, men i den forkerte vejside. Politiet har nu optaget rapport om uheldet for at få afklaret de nærmere omstændigheder ved uheldet, inden sagen afgøres.

Bil endte i grøften – Bjergsted Byvej, Jyderup – Kalundborg

Kl. 11.33 mistede en 20-årig mand fra Holbæk herredømmet over sin bil i forbindelse med, at han accelererede op, så bilen endte i grøften. En patrulje kørte frem til stedet, hvor de traf den 20-årige, som var sluppet fra uheldet med forskrækkelsen og en bil med mindre skader. Politiet registrerede uheldet.

22-årig efterlyst mand meldte sig selv – Kalundborg

Den efterlyste 22-årige mand, som politiet har søgt siden drabsforsøget mod en 26-årig mand i Kalundborg sidst i august, meldte sig selv på politistationen i Kalundborg mandag aften. Politiet efterlyste efter episoden den mistænkte i pressen og har siden søgt den 22-årige intensivt på alle kendte opholdsadresser. Den 22-årige valgte selv at møde op på politistationen mandag kl. 19.15. Han er fortsat i politiets varetægt og vil blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling ved retten i Holbæk kl.11.15.

Indbrud i Perioden

Havnsøgårdsvej, Havnsø, Føllenslev

Bøstrupvej, Løve, Høng
Nørre Alle, Kalundborg