Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2020/08/07 til 2020/08/18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Klintedalsvej, Kalundborg

Kl. 18.01 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor to personer var kommet lettere til skade. Det viste sig, at en 31-årige mand fra Kalundborg havde ført en ATV ad Klintedalsvej mod syd, da han under kørslen havde strejfet en gående. Den 31-årige faldt i forbindelse med uheldet også selv af ATVen og blev slæbt nogle meter efter den, indtil en passager fik ATVen standset. Den 31-årige blev skønnet påvirket af spiritus under kørslen på ATVen, hvorfor han blev kortvarigt anholdt og sigtet for spirituskørsel. Sammen med den strejfede person blev han bragt til skadestuen til kontrol og fornøden behandling efter slæbeturen efter ATVen. Samtidig fik den 31-årige udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Ingen øvrige kørende trafikanter var involveret i uheldet.

Grundlovsforhør i sag om bedrageri og tyveri af entreprenørmaskiner – Kalundborg

En 47-årig serbisk mand med bopæl i Slagelse fremstilles i dag i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling i en sag om bedrageri og tyveri af dyre entreprenørmaskiner.
Han er blandt andet siget for at have brugt et falsk firma CVR-nummer i forbindelse med en leasing aftaler af flere værdifulde entreprenørmaskiner bestående af fire gravemaskiner til en samlet værdi af 1.250.000 kr. Den 47-årige en mistænkt for at have solgt maskinerne videre, så leasingfirmaerne led et tab.

På baggrund af denne mistanke ransagede politiet torsdag mandens ejendom i Mullerup, hvor der blev fundet en minigraver med tilhørende skovle, en asfaltskærer, en fastplanermaskine og en påhængsvogn, som blev stjålet fra en byggeplads ved Gørlev Hallerne på Kalundborgvej i Gørlev Sj. natten mellem tirsdag og onsdag i denne uge. Den 47-årige blev herefter anholdt og sigtet for at stå bag tyveriet af disse maskiner.

Den 47-årige er desuden mistænkt i en lignende sag hos Sydøstjyllands Politi. Grundlovsforhøret afholdes ved retten i Holbæk fredag formiddag.

Grundlovsforhør i sag om røveri – Kordilgade, Kalundborg

En 19-årig kvinde fra Kalundborg fremstilles i dag kl. 11.30 i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk i en sag om et røveri, som blev begået tirsdag aften omkring kl. 22.00, hvor en 41-årig mand fra Slagelse blev overfaldet på en adresse i Kordilgade og frataget et mindre kontantbeløb. Den 41-årig pådrog sig ved røveriet en flænge i ansigtet og blev behandlet på sygehuset, men hans skader var ikke livstruende. Den 19-årige kvinde blev anholdt senere på aftenen, da hun er mistænkt for at have en rolle i sagen. Anklageren begærer dørlukning under retsmødet, så derfor kan der ikke oplyses yderligere om sagens omstændigheder på nuværende tidspunkt.

Færdselsuheld – Kalundborgvej, Kalundborg

Kl. 16.29 skete et sammenstød på Kalundborgvej ud for nr. 116. En 63-årig mand fra Kalundborg fik det dårligt under kørslen og trak over i den modkørende vejbane, hvor hans bil stødte sammen med en modkørende bil, der blev ført af en 61-årig kvinde fra Holbæk. Den 63-åriges bil ramte den kvindelige bilist på venstre side af køretøjer, så hendes bil blev skubbet i grøften. Vejen var spærret i forbindelse med uheldet, men efter omkring tyve minutter kunne trafikken glide langsomt forbi uheldsstedet. Ingen personer kom til skade ved uheldet. Politiet optog rapport i sagen.

Indbrud i Perioden

Kalundborgvej, Gørlev
Juelsmindevej, Kalundborg