Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2015-11-30 til 2015-12-04.

Bemærk! –  det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Røveri mod to personer – Lindemannstræde, Kalundborg
2015-12-02 – Kl. 2207 fik politiet en anmeldelse om et røveri mod to personer, der var blevet overfaldet. Den ene frarøvet sin mobiltelefon. Politiet kørte til området og fik kontakt med en 20-årig kvinde fra Kalundborg og en 20-årig mand fra Holbæk. Sidstnævnte var blevet slået i hovedet med et slagvåben og frarøvet sin mobiltelefon. Parret var på vej hjem efter indkøb i et nærliggende supermarked, da en gruppe unge opsøgte dem. En mand fra gruppen overfaldt den 20-årige mand efter at have spurgt efter hans navn. Efterfølgende slog han også kvinden over benene. Gerningsmanden blev beskrevet som: A: Mand, dansk, ca. 20-25 år, ca. 170-190 cm høj, kort lyst hår, iført sort North Face jakke og lyse cowboybukser. De to forurettede blev begge kørt til skadestuen i Holbæk til undersøgelse og behandling som følge af overfaldet.
Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket overfaldet, eller som kan give oplysninger om gerningsmanden. Kontakt politiet på tlf. 114.

Tyveri af pung – Kordilgade, Kalundborg
2015-12-01 – Kl. 1439 anmeldte en 68-årig kvinde fra Kalundborg, at hun kl. ca. 1345 havde fået stjålet sin pung fra taske – uden at hun havde bemærket noget i forbindelse med tyveriet. I pungen var bl.a. 4.000 kr., som hun netop havde hævet i en kontantautomat ved en bank. Politiet undersøger nu, om der kunne være eventuel videoovervågning, der kunne afsløre gerningsmændene.

Færdselsuheld – Klosterparksvej, Kalundborg
2015-11-30 – Kl. 1809 kørte politiet og ambulancepersonale ud til et færdselsuheld, hvor to børn var impliceret. Det viste sig, at to drenge på 6 og 9 år fra Kalundborg fra fortovet var løbet tværs gennem en bilkø på Klosterparksvej i nordlig retning for at komme til det modsatte fortov. Efter passage af bilkøen blev de to drenge på den modsatte kørebanehalvdel, hvor trafikken ikke var gået i stå, påkørt af en personbil ført af en 61-årig mand fra Slagelse. Den 6-årige slap uskadt fra mødet med personbil, medens den 9-årige blev kørt til skadestuen, men viste sig også at være sluppet uskadt fra uheldet.

Mand slået med flaske – Kordilgade, Kalundborg
2015-11-30 – Kl. 0200 blev politiet under ophold i Kordilgade prajet af vidner, der havde set en mand blive slået med en flaske. En ambulance var allerede på stedet og behandlede en 22-årig mand fra Kalundborg for synlige skader. Et vidne kunne hjælpe politiet med at lede efter gerningsmanden, som kort efter blev fundet ved et nærliggende værtshuset. Da politiet ankom, forsøgte gerningsmanden at gå sin vej, men dog tilbageholdt og anholdt som mistænkt for vold. Der var tale om en 21-årig mand fra Jerslev Sj., som efterfølgende blev sigtet og afhørt til en sag om grov vold mod den 22-årige. Den 21-årige blev løsladt efter endt sagsbehandling, men kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres.

Mistænkeligt forhold – Reersø, Kalundborg.
2015-11-30 – KL. 0944 blev anmeldt om en mulig orange redningsflåde i vandet ud for Reersø. Det viste sig, at en fiskerbåd var gået på grund og kæntret, og i den forbindelse var en redningsflåde røget i vandet og havde pustet sig op. Ingen personer i fare.

Uro – Kalundborg.
2015-11-30 – Kl. 1815 bemærkede en politimand, at der var diskussion mellem en mand og en kvinde på Bredgade ved Skibbrogade. Politimanden forsøgte at lægge en dæmper på gemytterne, men det lykkedes ikke. Det endte med, at en 32-årig mand fra Kalundborg blev anholdt og indbragt til politistationen i Kalundborg. Han blev løsladt senere på aftenen. Politiet kender ikke grunden til, at parret var blevet uvenner.