Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2020/01/31 til 2020/02/11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel / kørsel uden førerret – Kirkemosevej, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 11.35 anholdt og sigtede politiet en 55-årig kvinde fra Snertinge for kørsel i spirituspåvirket tilstand i en personbil, som hun i øvrigt ikke måtte være fører af. Hun havde siden 2005 ikke fået generhvervet sit kørekort og havde derfor ikke førerret. Hun blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og afhøring til de to overtrædelser af færdselsloven.

Kørsel på stjålet ATVer mv. – Kalundborg

Kl. 20.42 fik en patrulje øje på en ATVer, hvis baglys ikke virkede. Da politiet ville standse ATVen for rutinemæssig kontrol, satte føreren af ATVen hastigheden op for at køre fra politiet. Politiet kørte nu efter ATVen ad bl.a. Lerchenfeldvej – Saltbækvej – Gåsevænget mod vandet, hvor politiet mistede kontakten til den i det grønne område. Eftersøgning i området førte dog politiet til en adresse på Saltbækvej, hvor ATVen var til stede. Føreren blev identificeret som en 22-årig mand fra Kalundborg, som ikke havde noget kørekort, så han måtte ikke være fører af ATVen. Ejeren af ATVen kunne efterfølgende oplyse, at den var blevet stjålet fra en adresse på Kallerup Bakkevej, Kalundborg, lidt tidligere på aftenen. Den 22-årige havde ikke fået lov til at køre på den, så han blev også sigtet for uberettiget kørsel på ATVen. Derfor kan den sigtede forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Brand – Årbygade, Årby, Kalundborg

Kl. 21.57 blev politiet alarmeret om en brand i et udhus. Brandvæsnet fik ilden under kontrol, inden den bredte sig til huset, men udhuset brændte næsten helt ned. Politiet optog rapport på stedet og kunne konstatere, at et køleskab var kortsluttet og havde startet branden.

Spirituskørsel – Banegårdspladsen, Kalundborg

Kl. 16.10 blev en 23-årig mand fra Kalundborg sigtet og anholdt for spirituskørsel, da han kørte bil i beruset tilstand. Manden var anholdt i forbindelse med, at der blev udtaget en blodprøve. Når resultatet af blodprøven er politiet i hænde, vil manden få afgjort sin sag.

Indbrud i Perioden

Lærkevej, Føllenslev
Elmegade, Kalundborg (2 steder)

Foto: ABW