Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2015-11-20 til 2015-11-26.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Brandundersøgelse – Ulstrupvej, Gørlev – Kalundborg
2015-11-23 – Kl. 2014 udbrød der brand i et udhus/værksted, hvorfor brandvæsnet og politiet rykkede ud til branden. Udhuset udbrændte dog trods brandvæsnets indsats. Ingen kom til skade, og politiet formoder, at årsagen til branden skal findes omkring en elinstallation ved en tørretumbler. Brandårsagen skal politiet undersøge nærmere.

Tyveri af pung/misbrug af dankort – Høng/Kalundborg
2015-11-24 – Kl. 1029 anmeldte en 74-årig kvinde fra Jerslev Sj. til politiet, at hun fredag d. 201115 i forbindelse med indkøb enten i Høng Centeret, Høng, eller i Kalundborg om formiddagen havde fået stjålet sin pung fra en skuldertaske samt sit dankort, som hun opbevarede i en inderlomme i sin jakke. Den 74-årige havde ikke opdaget tyveriet og blev først opmærksom herpå, da banken kontaktede hende. Tyven havde efterfølgende brugt det stjålne dankort til uberettiget at hæve både kontanter og valuta fra en pengeautomat i en bank i Slagelse kl. ca. 1500 fredag eftermiddag. Politiet undersøger nu sagen nærmere for at få identificeret tyven og den person, der uberettiget har brugt den 74-åriges dankort.
Politiet erindrer om vigtigheden af at skjule PIN-koden på sit betalingskort, når man indtaster koden i forbindelse med betaling for en vare i en butik. Uden PIN-koden er et stjålet betalings-/kreditkort intet værd for en tyv, idet kortet således ikke kan anvendes til hævning af kontanter. Stå tæt på tastaturet, så du kan bruge kroppen til skjule koden for andre personer i en kø ved kassen.

Færdselsuheld – kvinde omkommet – Kallerupvej, Kalundborg
2015-11-26 – Kl. 1620 fik politiet anmeldelse om et alvorligt færdselsuheld, hvor to biler var impliceret. Ved politiets ankomst til uheldsstedet var redningspersonale i gang med at give livreddende førstehjælp til en kvinde, men en akutlæge kunne kort efter konstatere, at hun var afgået ved døden som følge af uheldet. På uheldsstedet traf politiet en ædru, 81-årig mand fra Kalundborg, som havde været fører af den varebil, der var impliceret i uheldet. Han havde kørt ad Kallerupvej mod vest, da han på en bakketop stødte frontalt sammen med en modkørende personbil ført af den nu omkomne kvinde. En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge både uheldsstedet og de implicerede køretøjer. Den omkomne blev bragt til et sygehus, hvor hun blev identificeret som en 48-årig kvinde fra Kalundborg. De pårørende er underrettet om ulykken. Politiet afventer nu erklæringen vedr. bilinspektørens undersøgelser i anledning af uheldet, før sagen kan afgøres.

Narkobilist – Sydhavnsvej, Kalundborg
2015-11-26 – Kl. 0020 anholdt og sigtede politiet en 19-årig mand fra Jerslev Sj. for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Spirituskørsel – Lupinvej, Kalundborg
2015-11-26 – Kl. 0115 anholdt og sigtede politiet en 40-årig mand fra Kalundborg for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Politi på bustur – Kalundborg.
2015-11-25 – Politiet fik anmeldelse om skoleelever, der ikke kunne opføre sig ordentligt i bussen mod en skole i Kalundborg, hvilket skolens leder naturligvis ikke ville sidde overhørigt. Mandag morgen var der opstået tumult mellem flere børn i bussen.
Politiet tog derfor med bussen tirsdag morgen, hvor nogle af børnene opførte sig provokerende. Det fik de to politifolk fra den forebyggende afdeling i Kalundborg til at tale med alle elever i bussen, hvor de fik en generel indføring i det med at opføre sig ordentligt i busser og andre steder. Forældrene til de elever, der havde været særligt provokerende i bussen, blev efterfølgende kontaktet af politiet.
Politiet, buschauffør og skolen håber nu, at ovennævnte har virket, men det vil de kommende dage formentlig hurtigt afsløre.

Brand – Ugerløse, Kalundborg
2015-11-25 – Kl. 1903 blev anmeldt om brand i et sommerhus på Voldbjerg. Branden blev hurtigt bekæmpet og hverken dyr eller mennesker var i fare. Det viste sig, at et stearinlys havde antændt et gardin, og det gav mindre røgskader på stedet.

Brandundersøgelse – Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg
2015-11-24 – Kl. 0702 kørte brandvæsnet og politiet ud til en mindre brand på 2. sal i en etageejendom. Der var ingen beboere hjemme og ingen røg som følge af branden. Et strømudtag i loftet havde fået det lidt for varmt og var smeltet med diverse glødedannelse til følge. Der skete kun minimal skade ved selve brandstedet.

Mindre brand – Jernbanegade, Kalundborg
2015-11-24 – Kl. 0024 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en lejlighed. Det viste sig dog ikke at være så slemt, idet en lanterne blot havde svedet en træplade med mindre røgudvikling til følge. Ingen kom til skade, og der skete kun skade på træpladen.

Uro – Kalundborg
2015-11-23 – Kl. 0505 blev anmeldt om uro på Kordilgade, hvor der havde været mindre slagsmål. Politiet var fremme kl. 0512, og det viste sig, at ballademagerne var gået i hver sin retning. Patruljen holdt øje med Kordilgade til alle var gået hjem i seng, og der var ikke flere episoder.

Indbrud i perioden
Rynkevangen, Kalundborg