Læs mere om branden i olieraffinaderiet. Og om spirituskørsel, røveri og indbrud.

Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet d. 17/7 til d. 25/7 2017. Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Høng, Kalundborg.

Kl. 17.42 anholdt politiet en 58-årig mand fra Slagelse, der blev truffet kørende på Odinsvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Brand – Kalundborg.

Kl. 08.39 fik politiet anmeldelse om brand i et olieraffinaderi på Juelsmindevej. Politi og brandberedskab mødte talstærkt op til branden, der kunne ses langt væk fra brandstedet. Der blev afspærret veje m.v. medens slukningsarbejdet foregik. Medens brandvæsenet kæmpede med flammerne, havde politiet travlt med at afspærre og afhøre personale og andre i området. Brandårsagen er fortsat ukendt. Det vides ikke, hvornår det er muligt at foretage undersøgelser på stedet, da det kræver, at gerningsstedet er afkølet, før politiet kan foretage sine undersøgelser. Der kom heldigvis ingen personer til skade ved branden.

Brand – Kalundborg.

Kl. 23.14 brændte en Mercedes på Elledevej ved Raklev Skole. Branden blev begrænset til bilen. Politiet har ikke fundet brandårsagen. Vi er meget interesserede i at tale med vidner, der har hørt eller set noget i relation til sagen. Ring på 114.

Der udsendes ikke en komplet døgnrapport fra weekenden, grundet stor travlhed med brand på Kalundborg Havn. Vi udsender særskilt pressemeddelelse om branden udover det, som vi tidligere har sendt. ud. Ingen er kommet til skade ved branden, hvor branden stadig under slukning

Indbrud i villa – Drøsselbjerg, Kalundborg.

Kl. 11.12 fik politiet anmeldelse om indbrud på Strandhøjen, hvor anmelderen kom hjem og overraskede en indbrudstyv. Pgl. kørte derfra i en bil. Der er stjålet flere PH lamper og 6 Wegener Y-stole. Politiet fik ikke fat i bilen eller føreren i første omgang.

Bål med gener – Kalundborg

Kl. 11.43 brændte det kraftigt fra et bål på Lyngvangen, hvor der var sat ild til nogle byggematerialer og en glasfiberbåd. I første omgang hævede en 31-årig mand fra Eskebjerg, der gik på ejendommen, at han ikke vidste, hvordan branden var opstået. Det kunne vidner imidlertid fortælle politi og brandvæsen. Manden var inden branden set i gang med at komme brandbar væske på bålet, der efterfølgende blev antændt. Der venter nu en bøde for overtrædelse af miljøbeskyttelsesloven og affaldsbekendtgørelsen.

Færdselsuheld – Kalundborg

Kl. 11.08 skete et færdselsuheld i krydset Glentevej/Centervej, hvor en 83-årig mand på en el-scooter blev ramt af en bil. Tilsyneladende slap manden fra uheldet uden større skader, men politiet har ikke en status på mandens tilstand. Politiet har ikke flere oplysninger om uheldet i øjeblikket.

Brand i bil – Kalundborg.

Kl. 01.21 fik politiet anmeldelse om indbrud på Skolen ved Herredsåsen. Det viste sig, at det ikke var tilfældet, men i stedet blev der konstateret brand i en bil, hvilket brandvæsenet tog sig af. Det viste sig, at bilen var stjålet ved et indbrud på Mosevangen i Kalundborg, hvilket er sket mellem onsdag kl. 15.00 og torsdag kl. 01.21. Fra villaen blev stjålet computere og fladskærmstv og en personbil. Det formodes, at bilen er anvendt til at køre det stjålne væk i. Politiet undersøger nu sagen nærmere.

Spirituskørsel – Kalundborg.

Kl. 00.40 standsede politiet en knallert på Nørre Alle. Føreren, en 35-årig kvinde fra Kalundborg, blev anholdt, da hun var påvirket af spiritus. Hun fik udtaget en blodprøve.

Røveri mod person – Kalundborg.

Mandag kl. 13.00 fik politiet anmeldelse om et røveri, der fandt sted søndag ca. kl. 05.30 – 05.50 på Kordilgade ved et diskotek. Den 33-årige hollandske mand var i byen sammen med to kolleger fra det skib, som han var sejlende til Kalundborg i. Han blev på et tidspunkt passet op af to afrikansk udseende mænd på 20-25 år, hvor den ene talte engelsk og den anden dansk. Begge iført mørkt tøj. Den ene bevæbnet med en kniv. Med kniven blev forurettede truet til at udlevere nøgler, penge, mobiltelefon m.v. til gerningsmændene, der i øvrigt fik følgeskab af 6-7 personer, da forurettede gjorde modstand i forbindelse med røveriet. Politiet vil meget gerne i kontakt med personer, der har hørt eller set noget tidligt søndag morgen, eller som på anden vis har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Indbrud i perioden: Højstedvej, Føllenslev Tjørhøjsvej, Gørlev Tjørnhøjsvej, Gørlev Mosevangen, Kalundborg Tejbjergvej, Kalundborg Klintedalsvej, Kalundborg Tejbjergvej, Kalundborg (2) Kalundborgvej, Tuse, Holbæk.