Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2019/09/16 til 2019/09/24.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Høng Landevej, Løve, Høng – Kalundborg

Kl. 0716 kørte en 24-årig mand fra Hvidovre ad Høng Landevej mod nord i en varebil. Han overså dog en forankørende personbil ført af en 65-årig mand fra Høng, som kørte med lidt lavere hastighed, da han ville foretage en svingning. Hans personbil blev påkørt bagfra, og sammenstødet bevirkede, at et skilt ved et autofirma blev påkørt og ødelagt. Et par passagerer i bilerne blev bragt til kontrol på skadestuen, men de var sluppet uskadt fra sammenstødet ligesom de to førere. Kl. ca. 0830 var der ryddet op på uheldsstedet, så trafikken igen kunne køre uhindret på vejen.

Hus påkørt af spiritusbilist – Søvejen, Jerslev Sj.- Kalundborg

Kl. 17.44 kørte en 26-årig mand fra Ruds-Vedby i en personbil ad Søvejen mod vest. I forbindelse med en venstrekurve mistede manden herredømmet over bilen, der kørte over i modsatte vejbane. Den fortsatte videre ind i en have og påkørte en husmur. Føreren af bilen forsøgte at køre ud af haven, men dette var ikke så let på grund af en høj jordvold. Under forsøget på at køre bilen ud af haven påkørte den 26-årige husmuren flere gange, så der blandt andet blev påkørt en varmepumpe, der blev revet ud fra husmuren. Til sidste lykkedes det den 26-årige at få kørt bilen ud af haven og over på den anden siden af vejen, hvor bilen endte i en grøft. Politiet kom frem til stedet, hvor den 26-årige var blevet tilbageholdt af flere beboere i området. Politiet sigtede og anholdt den 26-årige, der var påvirket af spiritus og narko. Hans promille var så høj, at politiet inddrog hans kørekort midlertidig, mens sagen behandles. Føreren fik udtaget en blodprøve, som
politiet nu afventer resultatet af. Han blev herefter løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet i forhold til uheldet og kørslen i påvirket tilstand.

Solouheld i rundkørsel – Gl. Skovvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 23.13 fik politiets vagtcentral et alarmopkald vedr. et færdselsuheld på Gl Skovvej, hvor en personbil var forulykket i en rundkørsel, og bilen var i forbindelse med ulykken endt et godt stykke væk fra rundkørslen. Patruljen kom frem og træf en 17-årig kvinde, en 17-årig mand og en 18-årig mand, alle fra lokalområdet, som havde været passagerer i bilen. En 19-årig mand – føreren af bilen – var ikke på ulykkesstedet, og derfor var en hundepatrulje ude og lede ham, da politiet frygtede, at han var kommet alvorligt til skade. Efterfølgende fik politiet bekræftet fra den 19-åriges familie, at han var uskadt. Ved ulykken skete der skader på bilen, og der blev efterfølgende ryddet op. Der skete ikke alvorlig personskade i forbindelse med uheldet, men to af passagererne var efterfølgende til tjek på sygehuset. Bilen og uheldsstedet skal undersøges nærmere af bilinspektører for at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken, og om nogen kan drages ti
l ansvar.

Narkotikapåvirket mand standset i bil – Rynkevangen, Kalundborg

Kl. 13.32 standsede politiet en personbil, der blev ført af en 32-årig mand fra Skibby. Manden blev fundet i besiddelse af to salgsposer, der indeholdt i alt 2,5 g hash til eget brug, som politiet beslaglagde. Politiet mistænkte, at manden var narkotikapåvirket, og manden var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve. Manden er sigtet i sagerne, som vil blive afgjort, når resultatet af blodprøven foreligger.

Narkopåvirket fører uden kørekort – Kalundborgvej, Allerup – Holbæk

Kl. 22.45 standsede politiet en 32-årig mand fra Grevinge, for at lave en rutinemæssig kontrol. Føreren havde fået sit kørekort inddraget, da han ikke havde generhvervet førerretten efter en betinget frakendelse. Han var desuden påvirket af hash, så han blev sigtet og anholdt, for at få udtaget en blodprøve. Køretøjet blev ransaget og her fandt patruljen 3,4 gram hash og en peberspray, som han også blev sigtet for at besidde. Politiet beslaglagde de ulovlige effekter med henblik på konfiskation. Den 32-årige blev løsladt efter blodprøveudtagelsen, som politiet nu afventer resultatet af. Herefter vil den 32-årige høre mere i sagerne.

Spirituskørsel på knallert – Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 16.00 blev en 65-årig mand fra Gislinge anholdt og sigtet for at køre på sin lille knallert på cykelstien, uagtet han var påvirket af spiritus over det tilladte. Han fik udtaget en blodprøve og vil høre nærmere, når resultatet foreligger.

Narkokørsel uden førerret – Fr. Andersensvej, Kalundborg

Kl. 22.53 sigtede og anholdt politiet en 19-årig mand uden fast bopæl, for kørsel i en personbil i narkopåvirket tilstand. Manden havde ikke taget kørekort. Han blev fundet i besiddelse af 1,3 gram hash. Den 19-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Med i bilen som passager var en 19-årig mand fra Kalundborg, som blev fundet i besiddelse af en halskniv. Han blev sigtet for overtrædelse af knivloven og kniven blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Ejeren af bilen blev sigtet for at have overladt førerretten af sin bil til en person uden kørekort. Den 19-årige fører vil høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Indbrud i Perioden

Esbern Snaresvej, Kalundborg
Smedevej, Kalundborg
Rendsborgparken, Kalundborg
Råes Vænge, Kalundborg
Centret, Svebølle (2 adresser)