Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 2015-11-11 til 2015-11-19.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Narkokørsel – Slagelsevej, Høng – Kalundborg
2015-11-11 – Kl. 0010 blev en 46-årig mand fra Høng sigtet for at køre i en personbil i narkotikapåvirket tilstand, idet politiet kunne mistænke ham for at være påvirket af hash. Han fik derfor udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev løsladt efter afhøring til sagen.

Spirituskørsel – Holbækvej, Kalundborg
2015-11-19 – Kl. 1017 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 38-årig mand fra Kalundborg for spirituskørsel i en personbil. Han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Kørte galt med bilen / sendt til afsoning – Nørre Alle, Kalundborg
2015-11-19 – Kl. 1905 anmeldtes et færdselsuheld, hvor en bil havde påkørt et vejskilt og et rækværk. Føreren var bagefter gået fra bilen. Politiet kørte til uheldsstedet, hvor den forulykkede personbil var blevet ført ad Nørre Alle mod vest, inden føreren af ukendte årsager kørte ind i et vejskilt og efterfølgende et rækværk på et helleanlæg. Føreren talte med vidner til uheldet, men forlod efterfølgende stedet. Politiet traf på bilejerens adresse en mand, der var identisk med føreren – en 30-årig mand fra Kalundborg. Det viste sig, at han ikke havde noget kørekort, så han blev i anledning af uheldet sigtet for kørsel uden førerret. Ved nærmere undersøgelse af førerens forhold viste det sig, at han var eftersøgt til afsoning af fire måneders fængsel, så han blev anholdt og straks kørt til afsoning i fængslet. Et bugseringskøretøj sørgede for at fjerne bilen fra uheldsstedet. Ingen andre trafikanter var impliceret i uheldet, som den 30-årige slap uskadt fra.

Voldelig mand – Svebølle – Kalundborg
2015-11-11 – Kl. 0817 modtog politiet den første af to anmeldelser om, at en mand opførte sig underligt over for bilister på Gammelrand og Frederiksberg i Svebølle. Manden havde fået et par bilister til at standse ved at springe ud mod dem. Da førerne af bilerne efterfølgende henvendte sig til manden, blev de overfaldet og slået/sparket. Ofrene – en 30-årig mand fra Svebølle og en 60-årig mand fra Hørve – var sluppet med mindre overfladiske skrammer efter overfaldet. Politiet fik ud fra ofrenes beskrivelse af gerningsmanden ham hurtigt identificeret som en 31-årig mand fra Svebølle. Han blev sigtet for to tilfælde af vold og blev efter afhøring til sagerne tilbudt akut, personlig hjælp for at undgå lignende sager i fremtiden. Den 31-årige kan dog forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne skal afgøres.

Indbrud i perioden
Sorøvej, Sæby, Høng
Fasanvej, Kalundborg
Kordilgade, Kalundborg
Hornsherredvej, Sæby, Kirke-Hyllinge
Nordrupvej, Mulstrup, Ringsted