Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet fra den 9. maj til den 21. maj 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Tørvemosevej, Eskebjerg – Kalundborg

Kl. 18.45 sigtede og anholdt politiet en 73-årig mand uden fast bopæl, der kørte i en personbil, selvom han var spirituspåvirket. Han fik udtaget en blodprøve, der nu vil blive undersøgt for at fastlægge hans promille. Herefter blev manden løsladt, men han vil høre nærmere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Brandundersøgelse – Enghaven, Vinde Helsinge, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 10.13 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en skrotbunke. Ildebranden var kun få meter fra en bygning, men brandvæsnet fik afgrænset branden, som var blevet slukket kl. ca. 11.30. Branden havde udviklet mørk røg, der steg næsten lodret til vejrs. Da skrotbunken bestod af maskin- og bildele samt hårde hvidevarer, kom kommunens miljøvagt til stedet for at besigtige forholdene. Ingen kom til skade ved branden, der muligt var startet, da gnister fra skæring i metal kunne have antændt noget brændbart i skrotbunken. Politiet forsøger nu at finde ud af, om nogen kan drages til ansvar for brandens opståen.

Narkokørsel – Kirkestien, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 17.44 sigtede og anholdt politiet en 25-årig mand fra Jerslev Sj., der kørte i en personbil, selvom han var påvirket af narko. Han fik udtaget en blodprøve og blev herefter løsladt.

Hitteknallert – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 15.49 anmeldte en opmærksom borger, at to drenge stod og rodede med en knallert, som ikke var deres. Den så stjålet ud, da den ikke var låst og manglede benzindækslet. Anmelderen sikrede knallerten, indtil politiet kom frem. Patruljen undersøgte knallerten nærmere, og det viste sig, at knallerten ikke var meldt stjålet. Politiet kontaktede den tidligere registrerede ejer, som oplyste, at han havde solgt knallerten til en navngiven person, som politiet ikke umiddelbart kunne finde frem til. Knallerten blev indbragt af politiet for at forhindre, at der skulle ske noget med den, og for at udlevere den til rette ejer. Politiet er altid glade for at få tip fra borgerne om mistænksomme forhold, som giver politiet mulighed for at skride ind, hvis det er påkrævet.

Uvejr skabte problemer – Køge, Holbæk, Kalundborg

Kalundborg:

Kl. 05.08 i krydset Bredgade/Vænget i Kalundborg blev lyssignalet afbrudt som følge af lynnedslag.

Politiet har ikke fået nogen anmeldelser om uheld eller tilskadekomst i forbindelse med uvejret.

Flugtbilist efter påkørsel af knallert – Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 22.40 holdt en 17-årig ung mand fra Kalundborg på fortovet på sin knallert i en rundkørsel og talte med en ven. En sølvgrå personbil kørte gennem rundkørslen og med lav hastighed op på fortovet og ind i knallerten, hvor den unge mand blev skubbet tilbage af bilens fart. Herefter kørte bilen hurtigt videre ad Slagelsevej i sydlig retning uden at standse og udveksle oplysninger.

Politiet vil gerne i kontakt med føreren af den sølvgrå personbil, der kørte fra stedet. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har set den sølvfarvede bil, der kørte op fortovet og ramte knallerten.

Færdselsuheld – Nykøbingsvej / Kragerupgårdsvej, Ørslev, Ruds-Vedby – Kalundborg

Kl. 17.34 var der sket et færdselsuheld i et vejkryds, idet to bilister var stødt sammen. En 24-årig kvinde fra Solrød Strand var kørt i en personbil ad Kragerupgårdsvej mod øst frem til krydset, hvor hun ville fortsætte ligeud. Da hun kørte frem i krydset, blev hun på sin venstre side påkørt af en personbil ført af en 63-årig mand fra Dianalund ad Nykøbingvej mod syd. En ambulance var sendt til uheldsstedet, men begge parter var sluppet med diverse knubs som følge af uheldet. Den 24-årige kvinde kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Fuld narkobilist – Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 02.10 anholdt og sigtede politiet en 52-årig mand fra Brønshøj for kørsel i både narkotika- og spirituspåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for både euforiserende stoffer og alkohol.

Brand i fabrik – Hareskovvej, Kalundborg

Kl. 13.07 opstod der en brand i en fabrik, der producerer gips. Brandvæsnet kom hurtigt frem og fik kontrol over ilden, der på ukendt vis var opstået i noget papir ved et samlebånd. Alle medarbejdere blev evakueret fra produktionshallen, og der skete ingen personskade. Der skete skade på samlebåndet, men ilden bredte sig ikke yderligere. Politiet optog rapport for at få klarlagt omstændighederne ved branden.

Sammenstød mellem to biler – Kalundborgvej, Snertinge – Kalundborg

Kl. 19.30 kom et alarmopkald om et færdselsuheld ud for rastepladsen Solhøj i Snertinge. To personbiler, der begge kørte ad Kalundborgvej i sydøstlig retning stødte sammen, da den forankørende bremsede ned for at svinge ind på rastepladsen. Bilen bagved, der blev ført af en 19-årig mand fra Silkeborg, overså at den forankørende bremsede, formentlig fordi han blev blændet af solen. Han nåede derfor ikke at bremse, men påkørte den svingende bil på bagenden. Den forreste bil blev ført af en 36-årig mand fra Gislinge, og der var en 11-årig dreng med i bilen. Brandvæsnet kom til stedet for at skære to personer ud af bilerne, da de sad teknisk fastklemt. Der skete omfattende skade på de to biler, men ingen personer kom alvorligt til skade.

Indbrud i perioden

Bybjergstræde, Føllenslev
Læsøvej, Høng
Skolevej, Svebølle
Tjørneholm, Ugerløse