Her kan man se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet fra 12. december til 20. december 2018.

Bemærk, at det er de hændelser, som politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Hovedgaden, Høng – Kalundborg

Kl. 1610 kørte en 85-årig kvinde fra Høng i en personbil ud i et kryds, hvor der kom en personbil, der blev ført af en 40-årig kvinde fra Slagelse. Uheldet skete formentlig på grund af en vigepligtsforseelse, så politiet optog rapport for at få klarlagt omstændighederne. Ingen personer kom til skade ved uheldet.

Uautoriseret indsamling – Sofievej, Høng – Kalundborg

Kl. 1340 fik politiet en henvendelse fra en Røde Kors-medarbejder, som havde hørt, at en mand i området ved Sofievej foretog en uautoriseret indsamling med en indsamlingsbøsse. En sådan indsamlingsbøsse var for nylig blevet stjålet i området, og anmelderen kunne oplyse, at der ikke skulle foregå en offentlig indsamling i området. Politiet fandt dog ikke nogen mistænkelige personer i området, men opfordrer borgerne til at være skeptiske, såfremt en person på et usædvanligt tidspunkt og måske også på en usædvanlig måde foretager indsamling.

Spirituskørsel / kørsel uden førerret mv. – Stationsvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 2350 anholdt og sigtede politiet en 52-årig mand fra Jyderup for spirituskørsel i en varebil, som i øvrigt ikke var forsynet med nummerplader. Den 52-årige havde i øvrigt heller ikke nogen førerret. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og afhøring til sagerne.

“Kemikalie” viste sig at være frugtfarve – Sølystvej, Jyderup – Kalundborg

Kl.1431 fik politiet anmeldelse fra flere borgere, der i skoven vest for Jyderup Højskole havde set en meget grøn kemikalie-lignende væske, der løb fra et rør ud i en å. Politiet undersøgte sagen og fandt via det lokale brandberedskab ud af, at den grønne farve i åen var frugtfarve, der er ganske ufarlig. Politiet gjorde derfor ikke mere ved hændelsen.

Narkokørsel – Elmegade, Kalundborg

Kl. 2340 standsede færdselspolitiet en 33-årig mand fra Serbien, der førte en personbil, selvom han var påvirket af både hash og kokain. Han blev sigtet og anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. Han blev herefter løsladt og kan vente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven foreligger.

Spirituskørsel – Centret, Svebølle, Kalundborg

Kl.1655 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 48-årig mand fra Svebølle for spirituskørsel i en personbil. Han blev taget med og fik udtaget en blodprøve, og blev herefter løsladt. Den 48-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Hurtig knallert – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 1735 kontrollerede færdselspolitiet en lille knallert, som blev ført af en 15-årig pige fra Kalundborg. Knallerten blev på et rullefelt målt til at kunne køre mindst 49 km/t mod højst tilladt 30 km/t. Den 15-årige blev sigtet for den overtrædelse af færdselsloven og kan nu ud over en bøde også forvente en påstand om en betinget frakendelse af knallertkørekortet.

Uorden ved opgang – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 1536 anmeldte en 42-årig mand fra Kalundborg, at han blev kontaktet af fire fremmede og maskerede mænd, da han var på ind i en opgang i den beboelsesejendom, han bor i. To af mændene ville tale med anmelderen, der mente at have set de to øvrige være i besiddelse af noget, der kunne minde om et håndskydevåben. Der opstod lidt tumult, hvorefter det lykkedes anmelderen at flygte ind på sin bopæl, hvor han slog alarm. Politiet rykkede massivt ud med flere patruljer og fik senere på eftermiddagen kontakt til en bil med tre lokale mænd på 18, 20 og 22 år fra Kalundborg. Politiet mistænkte dem for at kunne være interessante i forhold til anmeldelsen fra den 42-årige, men fandt dog ikke noget af politimæssig interesse i deres bil. De fik herefter lov til at fortsætte, og politiet efterforsker nu videre med den 42-åriges anmeldelse i forsøget på at få fastlagt identiteten på de fire
mænd.

Indbrud i perioden
Sejersvej, Gørlev
Rørmosevej, Gørlev
Tværstenen, Gørlev
Kirsebærhaven, Høng
Bøstrupvej, Løve Mark, Høng
Bagervænget, Sæby, Høng
Bøgens Kvarter, Kalundborg
Kirsebærlunden, Kalundborg (3 steder)
Søndergårds Banke, Kalundborg (2 steder)
Bøgens Kvarter, Kalundborg (3 steder)