Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 26. november 2018 til 4. december 2018.

Bemærk, at det er de hændelser, som politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Vold mod ambulancepersonale – Tværstenen, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 0039 fik politiet et opkald fra personalet fra en ambulance, som kort forinden var blevet sendt til en syg og hjælpeløs person, der lå stille på trappen i en opgang. Han var formentlig påvirket af alkohol og/eller narkotika. Da ambulanceredderen henvendte sig til den sovende mand, slog manden ud efter redderen, så han blev ramt 2-3 gange i ansigtet. Manden var opfarende og urolig og ville angribe ambulancepersonalet, så de måtte fastholde ham, til politiet kom frem. Da politiet ankom, var han faldet til ro. Manden viste sig at være en 24-årig århusianer, der blev sigtet for vold mod person i offentlig tjeneste. Han blev under politibevogtning kørt til Slagelse sygehus til fornøden behandling. Han kan vente at høre mere fra politiet, når han er frisk nok til at blive afhørt.

Færdselsuheld – Slagelse Landevej, Kalundborg

Kl. 2132 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en bil var kørt i grøften. En 45-årig mand fra Kalundborg blev reddet ud fra bilen, der nu lå på siden efter at være rullet rundt. Han blev skønnet påvirket af både alkohol og narkotika under kørslen og blev på grund af sine kvæstelser bragt til skadestuen i Holbæk til fornøden behandling. Her fik han også udtaget en blodprøve til undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Den 45-årige var inden ulykken kørt i en personbil i nordlig retning, da han af ukendte årsager kørte ud i grøften, hvor bilen rullede rundt. Ingen andre trafikanter var impliceret i ulykken.

Spirituskørsel ved færgelejet, Østre Havnevej, Kalundborg

Kl. 1851 befandt en politipatrulje sig ved færgelejet til Samsøfærgen. I forbindelse med landgang kørte en 57-årig mand fra Samsø af færgen på en knallert 45. Patruljen blev opmærksom på hans kørsel og mistænkte ham for spirituskørsel. En alkometertest bekræftede politiets mistanke, så manden blev anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt.

Spirituskørsel – Kåstrup Holmevej, Kalundborg

Kl. 1020 anholdt og sigtede en politipatrulje en 58-årig mand fra Kalundborg, idet han kørte i spirituspåvirket tilstand i en personbil. Han fik udtaget en blodprøve og blev herefter løsladt.

Billigt designertøj tilbydes – Elmegade, Kalundborg

Kl. 1807 fik politiet en anmeldelse, idet en 74-årig kvinde fra Kalundborg, på en parkeringsplads foran et supermarked, omkring kl. 1730 var blevet tilbudt at købe designertøj. Anmelderen ringede til politiet, da hun havde set i pressen, at politiet gerne ville have besked om oplevelser som denne. I dette tilfælde tilbød manden også, at den 74-årige kunne købe billigt italiensk designertøj, idet manden skulle videre til lufthavnen. Kvinden afslog tilbuddet og ringede i stedet til politiet.

Politiet vil forsat gerne høre fra borgere, der tilbydes at købe designertøj ved “bagagerumssalg”. Samtidig vil politiet advare borgerne om at købe varerne, idet der er risiko for at blive snydt eller endnu værre – at blive hæler. En stor ros til anmelderen i denne sag for ikke at handle fornuftigt og kontakte politiet

Forsøgte at sælge italiensk designertøj – Elmegade, Kalundborg

Kl. 1147 anmeldte en 68-årig kvinde fra Kalundborg, at hun kort forinden var blevet antastet af en mand på en parkeringsplads ved et supermarked. Manden sagde, at han solgte dyrt italiensk designertøj til en god pris, idet han hurtigt skulle videre til lufthavnen. Kvinden afslog tilbuddet, som hun fandt mærkeligt. Hun beskrev manden som:

Sydeuropæisk af udseende, 40-45 år, Kropsbygning: Almindelig, Yderligere kendetegn: Velsoigneret. Talte gebrokkent engelsk. Lignede en italiener Medbragte: dyrt italiensk designertøj. Han kørte fra stedet i en hvid personbil.

Politiet vil gerne høre fra borgere, der har oplevet noget lignende. Kontakt politiet på tlf. 114. Samtidig vil politiet opfordre borgerne til at udvise en sund skepsis overfor varer, der udbydes på gaden til en lav pris. Der kan være tale om hælervarer eller kopivarer, og det kan derfor være ulovligt at købe dem, eller man kan risikere at blive snydt./em>

Narkobilist – Stadion Alle, Kalundborg

Kl. 1540 anholdt og sigtede politiet en 20-årig mand fra Kalundborg for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Narko- og spirituskørsel – Gl. Rørbyvej, Rørby – Kalundborg

Kl. 2000 sigtede og anholdt politiet en 20-årig mand fra Kalundborg, idet han kørte en personbil, selvom han var påvirket af både alkohol og narkotika. Han fik udtaget en blodprøve og blev herefter løsladt. Når resultatet af blodprøven foreligger, vil han høre nærmere fra politiet.

Indbrud i perioden
Torvesvej, Høng
Højbuen, Høng
Blindkildevej, Solbjerg, Høng
Humlehaven, Kalundborg
Elledevej, Kalundborg
Højen, Kalundborg
Lerchenborgvej, Kalundborg
Volden, Kalundborg
Skovager, Rørby, Kalundborg
Kærbyvej, Kalundborg
Mellemvangsvej, Kalundborg
Kløverager, Greve
Kløverengen, Viby Sjælland
Birkevej, Snertinge
Stationsvej, Svebølle
Rosenhaven, Svebølle
Stengårdsvej, Viskinge, Svebølle