Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Nov 19, 2018 til Nov 27, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Forsøgte at sælge italiensk designertøj – Elmegade, Kalundborg

Kl. 1147 anmeldte en 68-årig kvinde fra Kalundborg, at hun kort forinden var blevet antastet af en mand på en parkeringsplads ved et supermarked. Manden sagde, at han solgte dyrt italiensk designertøj til en god pris, idet han hurtigt skulle videre til lufthavnen. Kvinden afslog tilbuddet, som hun fandt mærkeligt. Hun beskrev manden som:

Sydeuropæisk af udseende, 40-45 år, Kropsbygning: Almindelig, Yderligere kendetegn: Velsoigneret. Talte gebrokkent engelsk. Lignede en italiener Medbragte: dyrt italiensk designertøj. Han kørte fra stedet i en hvid personbil.

Politiet vil gerne høre fra borgere, der har oplevet noget lignende. Kontakt politiet på tlf. 114. Samtidig vil politiet opfordre borgerne til at udvise en sund skepsis overfor varer, der udbydes på gaden til en lav pris. Der kan være tale om hælervarer eller kopivarer, og det kan derfor være ulovligt at købe dem, eller man kan risikere at blive snydt.

Narkobilist – Stadion Alle, Kalundborg

Kl. 1540 anholdt og sigtede politiet en 20-årig mand fra Kalundborg for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Narko- og spirituskørsel – Gl. Rørbyvej, Rørby – Kalundborg

Kl. 2000 sigtede og anholdt politiet en 20-årig mand fra Kalundborg, idet han kørte en personbil selvom han var påvirket af både alkohol og narkotika. Han fik udtaget en blodprøve, og blev herefter løsladt. Når resultatet af blodprøven foreligger, vil han høre nærmere fra politiet.

Efterlyst mand anholdt under prøvetur i bil – Svebølle – Kalundborg

Kl. 1348 fik politiet en henvendelse fra en autoforhandler i Rødovre om, at en mand under forevisning af falske identitetspapirer havde fået overdraget en personbil til prøvekørsel for flere timer siden. Manden var nu ikke vendt tilbage med bilen, som autoforhandleren kunne spore til det vestsjællandske område. Patruljer blev derfor ud fra sporingsoplysningerne sendt på udkig efter bilen, som politiet fandt på Stationsvej i Svebølle kl. ca. 1430. Føreren var en mand, der var påvirket af narkotika under kørslen. Han blev derfor anholdt, og i forbindelse med visitationen fandt politiet ham i besiddelse af 0,2 gram amfetamin. Indledningsvist oplyste manden sin identitet som et familiemedlem, hvilket politiet fandt ud af, at det var forkert. Mandens rette identitet var en 30-årig mand fra Horslunde, som i øvrigt viste sig at være efterlyst af Sydsjællands og Lolland-Falste rs polit i, fordi han i august måned var udeblevet fra afsoning af en idømt frihedsstraf. Midt- og Vestsjællands Politi sigtede ham for de forskellige lovovertrædelser, han begik i politikredsen, og efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer i forbindelse med en sigtelse for narkokørsel blev den anholdte afleveret til Kriminalforsorgen til afsoning af frihedsstraffen. Senere vil han høre nærmere fra politiet i anledning af straffesagerne, og autoforhandleren afhentede selv sin bil i Svebølle efterfølgende.

Røveri mod tankstation – Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg

Kl. 2254 anmeldte personalet på en tankstation, at en maskeret mand netop havde begået et røveri mod stedet under trussel med en køkkenkniv. Røveren havde fået udleveret et mindre kontant beløb, hvorefter han flygtede fra stedet i sydlig retning. Ingen led fysisk overlast under røveriet. Politiet ledte efter røveren, der blev beskrevet som: A: Mand, 25-30 år, Kropsbygning: Almindelig, Talte: Engelsk, Iført: Sort elefanthue, sort hættetrøje, sorte joggingbukser med en bred grå stribe ned ad hvert bukseben, grå sorte tømrerhandsker og sorte gummisko med hvide såle, Medbragte: plastikpose til de stjålne kontanter, Bevæbning: Køkkenkniv med sort skaft på ca. 30 cm. Hverken røveren, udbyttet eller kniven blev fundet af politiet, der brugte bl.a. politihunde i eftersøgningen af røveren.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk hører gerne fra personer, der måtte have set r veren i
området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Høje brag var træning, Saltbæk Ringvej, Kalundborg

Kl. 1345 fik politiet en anmeldelse om høje brag i retning fra Kalundborg. Anmelderen vidste ikke, hvad det var der bragede, men ville blot orientere politiet. Politiet fandt frem til, at der var øvelse i Stold skydeterræn, hvor der blev skudt med artilleri og kampvogne hele dagen.

Butikstyveri – Stejlhøj, Kalundborg

Kl. 1903 rykkede politiet ud til et byggemarked, hvor en mand var mistænkt for at have stjålet et rensdyr i akryl til en værdi af 498 kr. Politiet anholdt og sigtede en 35-årig mand fra Kalundborg for tyveriet, da der var mistanke om flere tyverier tidligere. Det var der dog ikke grundlag for at mistænke manden for, hvorfor han kun var anholdt kortvarigt i forbindelse med den aktuelle tyverisag, som han vil høre nærmere til, når sagen skal afgøres.

Spirituskørsel – Stejlhøj, Kalundborg

Kl. 2248 anholdt og sigtede politiet en 59-årig mand fra Kalundborg for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og kan forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Tryghedsskabende patruljering – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 0137 fik politiet oplysninger om, at flere personer gik rundt i gaden og på restaurationerne i området. De var ikke lokale, og deres adfærd virkede lidt utryghedsskabende – uden at de dog lavede noget ulovligt. Politiet kørte til området og fik kontakt med nogle mænd fra både Kalundborg og København. De blev vejledt om god opførsel i byen, og politiet fandt ikke grundlag for at skride yderligere ind over for de pågældende i nattelivet.

Indbrud i perioden
Nygade, Kr. Helsinge, Gørlev Volden, Kalundborg Skovager, Rørby, Kalundborg Kærbyvej, Kalundborg Mellemvangsvej, Kalundborg Holbækvej, Kalundborg Klostervangen, Kalundborg Bøgevej, Kalundborg Klosterparkvej, Kalundborg Tingstedvej, Ugerløse