Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Okt 08, 2018 til Okt 16, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkelige mænd – Tjørnelundevej, Tjørnelunde, Høng – Kalundborg

Kl. 1551 anmeldte en lokal kvinde, at hun ca. 5 minutter tidligere havde fået uventet besøg af to fremmede mænd, der havde kørt i en mørkegrøn personbil af mærket Toyota. De havde kigget ind ad vinduerne, og da anmelderen havde givet sig til kende, havde de spurgt, om de kunne købe en bil. Anmelderen afviste dem, da hun ikke havde nogen bil til salg, men de insisterede på at købe noget. Til sidst blev de bortvist fra stedet af anmelderen, der beskrev mændene som to mænd af anden etnisk oprindelse end dansk. Den ene var 50-60 år og den anden 20-25 år. Anmelderen fik ikke noteret sig bilens nummerplade og oplyste, at hun ikke havde fået stjålet noget. Hvad deres ærinde reelt havde været, ved politiet heller ikke.

Kørte galt på motorcykel – Davrekildevej, Høng, Kalundborg

Kl. 1825 kørte politiet til et eneuheld, hvor en motorcykel var kørt i grøften. Føreren var en 23-årig mand fra Gørlev, der havde en passager, en 20-årig kvinde fra Slagelse bag på motorcyklen. Føreren havde ved lav hastighed mistet herredømmet over motorcyklen i et sving, så den var kørt i grøften. Passageren havde ikke styrthjelm på, men ingen personer kom til skade ved uheldet. Føreren blev testet positiv for narko, hvorfor han blev anholdt og taget med til blodprøveudtagelse. Den 23-årige havde ikke kørekort til motorcyklen, hvilket han også blev sigtet for. Han kan forvente en samlet afgørelse, når resultatet af blodprøven foreligger. Passageren kan forvente en bøde for den manglende styrthjelm.

Arbejdsulykke – Hallas Alle, Kalundborg

Kl. 1156 fik politiet via alarm 112 melding om, at en mand havde fået et stød, og at en ambulance var sendt til arbejdspladsen. Politiet fik kontakt til en 20-årig mand fra Kalundborg, der havde været i færd med at svejse. Stelklemmen var sat fast fat på svejseemnet, som han utilsigtet fik rørt ved og dermed fik et mindre stød. Den 20-årige blev for en sikkerhedsskyld bragt til skadestuen i Holbæk, men var sluppet fra uheldet uden skader. Politiet har optaget rapport om uheldet for at klarlægge, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Brandundersøgelse – Klovbygade, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 1918 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et skur hos en 40-årig mand fra Jerslev Sj. Han havde opdaget branden, da tagplader på skuret sprang som følge af brand i skuret. Trods brandvæsnets indsats udbrændte hele tagkonstruktionen på skuret, som blev totalskadet. Brandårsagen formodes at være en benzindrevet plæneklipper, som han kort før brandens opståen havde stillet i skuret efter ca. 1 times plæneklipning. Politiet skal dog have undersøgt stedet nærmere for at få bekræftet tesen om brandens opståen.

Brand i træ – Pilevej, Ubby, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 0846 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i et træ. Det viste sig, at branden i træet var blevet slukket med en skumslukker, så der var kun sket begrænset skade på træet. En 52-årig kvinde fra Jerslev Sj. havde inden branden været i gang med en ukrudtsbrænder. Politiet formoder, at det var brandårsagen og foretager sig ikke yderligere i sagen.

Kanonslag på cykelsti – Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 1039 havde en lokal borger fundet et kanonslag liggende midt på cykelstien. Politiet fandt et ca. 15 cm langt kanonslag og medtog det med henblik på forsvarlig destruktion. Hvordan det var havnet på cykelstien, vides ikke.

Brand i villa – Hovedgaden, Kalundborg

Kl. 0915 blev politi og brandvæsen sendt til en brand i en villa. Villaen var inddelt i to lejemål, og branden var opstået i den ene lejlighed. Den 41-årige kvindelige beboer, var kommet ud af lejligheden med hjælp fra en nabo. Ingen personer kom til skade ved branden, men lejligheden, hvor branden opstod, udbrændte. Brandvæsnet måtte bryde tag og etageadskillelse imellem stue og 1.sal op for at efterslukke ilden. Lejligheden ved siden af blev skadet af røg og sod. Hovedgaden var spærret fra Vinkelvej til Wilhelm Pedersens Plads var spærret i indtil kl. 1120, mens slukningsarbejdet stod på. En busrute måtte omlægges i samme tidsrum.Et glemt stearinlys kan have været årsag til branden, som politiet nu undersøger nærmere for at finde ud af, om nogen kan drages til ansvar.

Færdselsuheld – J H Petersens Alle / Stadion Alle, Kalundborg

Kl. 2019 anmeldte faderen til en 17-årig ung mand fra Kalundborg, at sønnen havde været impliceret i et færdselsuheld i krydset J H Petersens Alle – Stadion Alle, hvor han som cyklist var blevet påkørt kl. ca. 1900. Den 17-årige kørte på cykel ad J H Petersens Alle mod vest, da en modkørende motorcyklist svingede til venstre mod Stadion Alle og herunder påkørte cyklisten, som ikke havde lys på cyklen på den oplyste vej. Cyklisten væltede, og den 17-årige slog både det ene ben og venstre arm. Motorcyklisten og cyklisten talte kortvarigt sammen om, hvorvidt cyklisten var kommet alvorligt til skade. Herefter kørte motorcyklisten fra stedet, uden at parterne havde fået udvekslet de nødvendige oplysninger i anledning af uheldet. Cyklen havde også fået skader som følge af påkørslen, og cyklisten selv tog på skadestuen senere på aftenen for at blive undersøgt for eventue l person skade/knoglebrud. Politiet forsøger nu at få identificeret motorcyklisten, som politiet p.t. ikke har yderligere oplysninger om.

Røveri i supermarked, Nytorv, Kalundborg

Kl. 2212 fik politiet en anmeldelse fra personalet i et supermarked om, at der netop havde været røveri. To personer var kommet ind i butikken med tildækkede ansigter og bevæbnet med knive. De gik hen til en ung kvindelig ekspedient og tog fat i hende og sagde, at hvis hun fulgte med, så skete der hende ikke noget. Ekspedienten gik hen til kassen og udleveredeet mindre kontantbeløb til røverne. Den ene gerningsmand sagde noget i retning af: ” Jalla – Jalla vi skal videre”.En af mændene tog pengene fra kassen, og lagde dem ned i en gul Nettopose. Da de havde fået pengene, løb de to mænd fra stedet i retning af Nytorv. Røverne beskrives som: A: Mand, 20-25 år, 185-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Talte: Dansk, Iført: hoftelang sort jakke med hætte, sorte bukser, sorte sko med hvid sål. Bar maskering / handsker, Medbragte: gul Netto pose, Bevæbning: kniv; og B: Mand, 20-25 år, 180-185 cm, Kropsby
gning: Almindelig, Talte: Dansk, Iført: mørk jakke/fleece, sorte bukser med hvide striber på siderne muligt mrk. Adidas, sorte sko med hvide såle. Iført hue, maskering og handsker, Bevæbning: kniv.

Politiet søger vidner til episoden. Har nogen bemærket to mænd løbe ad Nytorv omkring kl. 22 torsdag aften, kontakt da politiet på telefon 114.

Spirituskørsel – Klosterparkvej, Kalundborg

kl. 1122 standsede politiet en personbil, der blev ført af en 50-årig kvinde. Hun blev testet med alkometeret, der viste over det tilladte. Kvinden blev derfor anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt.

Mistænkeligt forhold – Klosterparkvej, Klostertorvet, Kalundborg

Kl. 1328 fik politiet flere henvendelser fra borgere, der havde set en større gruppe personer forsamle sig, og der kom flere biler til stedet. Ifølge vidner, så det ud som om, at der blev udvekslet noget på stedet, men man kunne ikke se hvad det var. Politiet sendte flere patruljer til stedet, der hurtigt var fremme. Da politiet ankom var der ro på stedet, og forsamlingen havde opløst sig selv. Der blev ikke fundet anledning til at gøre yderligere fra politiets side.

Indbrud i perioden
Toelstangsvej, Gørlev Sæbyvej, Høng Bredekildevej, Kalundborg Lundemarken, Kalundborg Gl. Sorøvej, Rørby, Kalundborg Kløvermarksvej, Holbæk