Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Sep 28, 2018 til Okt 09, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørte galt på motorcykel – Davrekildevej, Høng, Kalundborg

Kl. 1825 kørte politiet til et eneuheld, hvor en motorcykel var kørt i grøften. Føreren var en 23-årig mand fra Gørlev, der havde en passager, en 20-årig kvinde fra Slagelse bag på motorcyklen. Føreren havde ved lav hastighed mistet herredømmet over motorcyklen i et sving, så den var kørt i grøften. Passageren havde ikke styrthjelm på, men ingen personer kom til skade ved uheldet. Føreren blev testet positiv for narko, hvorfor han blev anholdt og taget med til blodprøveudtagelse. Den 23-årige havde ikke kørekort til motorcyklen, hvilket han også blev sigtet for. Han kan forvente en samlet afgørelse, når resultatet af blodprøven foreligger. Passageren kan forvente en bøde for den manglende styrthjelm.

Spirituskørsel – Klosterparkvej, Kalundborg

kl. 1122 standsede politiet en personbil, der blev ført af en 50-årig kvinde. Hun blev testet med alkometeret, der viste over det tilladte. Kvinden blev derfor anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt.

Mistænkeligt forhold – Klosterparkvej, Klostertorvet, Kalundborg

Kl. 1328 fik politiet flere henvendelser fra borgere, der havde set en større gruppe personer forsamle sig, og der kom flere biler til stedet. Ifølge vidner, så det ud som om, at der blev udvekslet noget på stedet, men man kunne ikke se hvad det var. Politiet sendte flere patruljer til stedet, der hurtigt var fremme. Da politiet ankom var der ro på stedet, og forsamlingen havde opløst sig selv. Der blev ikke fundet anledning til at gøre yderligere fra politiets side.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Kalundborgvej, Kalundborg

Kl. 0203 var en 25-årig mand fra Holbæk kørt i en personbil ad Kalundborgvej mod øst, da han af ukendte årsager påkørte en træ i midterrabatten. Træet spærrede efterfølgende vejen for trafik i vestlig retning. Da den 25-årige var påvirket af alkohol, blev han sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Ingen andre trafikanter blev involveret i uheldet, som den 25-årige slap uskadt fra.

Narkokørsel – Slagelse Landevej, Kalundborg

Kl. 0224 anholdt og sigtede politiet en 23-årig mand fra Kalundborg for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Indbrud i perioden
Moselund, Kaldred, Eskebjerg Gl. Sorøvej, Rørby, Kalundborg Andaksvej, Kalundborg Loch Ness, Kalundborg Lilleskovvej, Ugerløse