Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Aug 23, 2018 til Sep 05, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Østerled, Gørlev – Kalundborg

Kl. 1800 anholdt og sigtede politiet en 59-årig mand fra Gørlev Sj. for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Spirituskørsel – Gørlev Landevej, Gørlev – Kalundborg

Kl. 0128 anholdt og sigtede politiet en 29-årig mand fra Kalundborg for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Færdselsuheld – Nyrupvej / Bøgebjergvej, Kalundborg

Kl. 1807 var det skete et færdselsuheld i krydset, hvor en bilist og en motorcyklist var stødt sammen. Det viste sig, at en 46-årig kvinde fra Kalundborg efter kørsel ad Bøgebjergvej mod syd var standset ved vigelinjen ved Nyrupvej, før hun ville svinge til venstre. Under venstresvinget ud på Nyrupvej blev bilisten påkørt på sin venstre side af en motorcykel, der blev ført af en 75-årig mand fra Kalundborg ad Nyrupvej mod nordvest. Hverken motorcyklisten eller bilisten kom til skade ved uheldet, som bilisten kan forvente at høre nærmere fra politiet om på grund af mistanke om overtrædelse af færdselsloven.

Narkokørsel / kørsel uden førerret – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 1620 ville politiet kontrollere en personbil, der kørte ad Klosterparkvej i nordlig retning, indtil den på et tidspunkt blev standset. Tre personer løb fra bilen, men politiet fik hurtigt løbet føreren – en 21-årig mand uden fast bopæl i Kalundborg – op. Da han havde været fører af bilen og var påvirket af narkotika, blev han anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Den 21-årige havde heller ikke førerret, så han blev også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Når blodprøven er blevet analyseret, vil han høre nærmere fra politiet.

Forsøg på manddrab – Nørre Alle / Holbækvej, Kalundborg

Se udsendt pressemeddelelse søndag eftermiddag kl. 1423.

Politiet har fået i alt ca. 20 henvendelser i sagen og arbejder fortsat med finde spor fra skyderiet i området. Hverken køretøjet eller føreren er fundet trods de mange henvendelser, hvorfor politiet fortsat gerne modtager tips/oplysninger fra borgerne.

Spirituskørsel – Elmegade, Kalundborg

Kl. 1915 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 48-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

To personer overfaldet – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 1922 anmeldte to mandlige familiemedlemmer på hhv. 22 og 51 år fra Kalundborg, at de begge netop var blevet overfaldet af en gruppe på 10-15 unge ved en af boligblokkene på Klosterparkvej. Gruppen var flygtet fra stedet i ukendt retning. Politiet kørte til området, men stødte ikke umiddelbart på mistænkte i området, hvor politiet traf de to forurettede. Hele episoden var startet, da den 22-årige i området gik i retning mod et nærliggende supermarked. Undervejs blev han kontaktet af en mand, der spurgte efter en cigaret, men fik afslag. Straks herefter fik den 22-årige et knytnæveslag i ansigtet, hvorefter han fik øje på en gruppe unge mænd på vej mod ham. Han tog flugten hen til det 51-årige familiemedlem, der ville forsøge at tale gruppen til fornuft. Det endte med, at begge igen blev overfaldet med slag og spark af gruppen af unge mænd, hvoraf nogle var maskerede. De to ofre blev i tilkaldte ambulancer bragt til skadestuen i Holbæk til undersøgelse og fornøden behandling samt registrering af skaderne, de havde pådraget sig. Ifølge det yngste offer skulle motivet til overfaldet måske være hævn i forhold til en tidligere retssag, hvor den 22-årige bl.a. havde afgivet et vidneudsagn i retten. Politiet arbejder nu med sagen og forsøger med baggrund i ofrenes forklaringer og den tidligere straffesag at få identificeret personerne i overfaldsgruppen.

 

Indbrud i perioden
Bøgevej, Havnsø, Føllenslev Hallenslevvej, Hallenslev, Gørlev Tømmerupvej, Kalundborg Nørre Alle, Kalundborg Kløverager, Greve