Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Aug 16, 2018 til Aug 27, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Gørlev Landevej, Gørlev – Kalundborg

Kl. 0128 anholdt og sigtede politiet en 29-årig mand fra Kalundborg for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Færdselsuheld – Høng Landevej / Strandvej, Løve, Høng – Kalundborg

Kl. 1722 var det sket et færdselsuheld i krydset, idet to køretøjer var stødt sammen. Det viste sig, at en 90-årig mand fra Høng var kørt ad Strandvej og i krydset ved Høng Landevej ville svinge til højre. I forbindelse med svingningen overså han modparten – en 74-årig kvinde fra Store-Fuglede – der kørte ad Høng Landevej mod nord. De to tilkaldte ambulancer blev der ikke brug for, da begge førere slap uskadte fra uheldet. Den 90-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Spirituskørsel – Elmegade, Kalundborg

Kl. 1915 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 48-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

To personer overfaldet – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 1922 anmeldte to mandlige familiemedlemmer på hhv. 22 og 51 år fra Kalundborg, at de begge netop var blevet overfaldet af en gruppe på 10-15 unge ved en af boligblokkene på Klosterparkvej. Gruppen var flygtet fra stedet i ukendt retning. Politiet kørte til området, men stødte ikke umiddelbart på mistænkte i området, hvor politiet traf de to forurettede. Hele episoden var startet, da den 22-årige i området gik i retning mod et nærliggende supermarked. Undervejs blev han kontaktet af en mand, der spurgte efter en cigaret, men fik afslag. Straks herefter fik den 22-årige et knytnæveslag i ansigtet, hvorefter han fik øje på en gruppe unge mænd på vej mod ham. Han tog flugten hen til det 51-årige familiemedlem, der ville forsøge at tale gruppen til fornuft. Det endte med, at begge igen blev overfaldet med slag og spark af gruppen af unge mænd, hvoraf nogle var maskerede. De to ofre blev i tilkaldte ambulancer bragt til skadestuen i Holbæk til undersøgelse og fornøden behandling samt registrering af skaderne, de havde pådraget sig. Ifølge det yngste offer skulle motivet til overfaldet måske være hævn i forhold til en tidligere retssag, hvor den 22-årige bl.a. havde afgivet et vidneudsagn i retten. Politiet arbejder nu med sagen og forsøger med baggrund i ofrenes forklaringer og den tidligere straffesag at få identificeret personerne i overfaldsgruppen.

Ulovligt ophold – Kalundborg

Kl. 1634 henvendte udlændingeafdelingen sig på bopælen i Kalundborg hos en 22-årig mand fra Somalia, som ikke var udrejst af Danmark i marts 2018 ifølge den afgørelse, der var truffet i hans sag. Den 22-årige blev derfor frihedsberøvet i medfør af udlændingeloven og anbragt i et arresthus, indtil han kan udvises af Danmark. Inden udvisningen vil fogedretten i København også gerne tale med ham, da han i forvejen var efterlyst af Københavns Politi som udeblevet fra et retsmøde.

Kørsel uden førerret – bil beslaglagt – Skovvejen, Svebølle – Kalundborg

Kl. 1740 sigtede politiet en 41-årig mand fra Kalundborg for kørsel uden førerret i en personbil ad Skovvejen ved Bregningevej. Kørekortet havde den 41-årige ikke fået erhvervet sig endnu, og da han to gange tidligere inden for seneste tre år var blevet afsløret i at køre bil trods manglende førerret, beslaglagde politiet bilen med henblik på senere konfiskation. Den sigtede vil derfor høre nærmere fra politiet.

Mand med meget dårlig samvittighed – Bjergstedvej / Skovvejen, Jyderup – Kalundborg

Kl. 1800 bad en motorcykelbetjent, der foretog en færdselskontrol af bilister på stedet, om assistance fra en hundepatrulje. En mand var flygtet til fods fra en standset bil, som tilhørte en 43-årig mand fra Kalundborg. Bilen var ikke meldt stjålet, og der var ikke umiddelbart nogen forklaring på mandens flugt til fods. Hundepatruljen ledte i ca. 1½ time efter manden og havde gået et spor på ca. 5 km., da politiet fik kontakt til en pinlig ædru bilejer. Som årsagen til den manglede lyst til at tale med politiet angav den 43-årige, at han blot havde glemt sit kørekort. Den sigtelse slap han dog ikke for, men politiet fandt altså ikke grundlag for at sigte ham for andet. Han kan derfor forvente at modtage en bøde senere for sit glemte kørekort.

Tyveri fra vare- og personbiler – Jerslev Sj./Kalundborg – Kalundborg

Torsdag morgen og formiddag fik politiet ikke mindre end otte anmeldelser om tyveri fra køretøjer – heraf de seks forøvet i Jerslev Sj. Tyverierne var foregået på ukendte tidspunkter i løbet af natten mellem onsdag og torsdag morgen, hvor ejere/brugere af opbrudte køretøjer på Nordkrogvej, Troldbjerg, Acacievej og Klovbygade i Jerslev Sj. kontaktede politiet for at anmelde forholdene. To af køretøjerne havde været ulåste, medens de p.t. ukendte gerningsmænd havde opbrudt eller knust ruder i de øvrige køretøjer. Fra en enkelt bil var stjålet to punge med ca. 2400 kr., en GPS og et par solbriller, medens der fra de øvrige køretøjer enten ikke var stjålet noget eller kun effekter af mindre værdi.

Også i selve Kalundborg havde tyvene været på spil i Svallerup Bygade og Aldersrovej, hvor det var gået ud over to personbiler – den ene ulåst. Slik blev stjål et fra d en ene bil.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk vil gerne høre fra personer, der har i nattens løb har bemærket noget usædvanligt i især Jerslev Sj. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Mærkelig henvendelse til piger – Stationsvej, Kalundborg

Kl. 1347 anmeldte moderen til en 13-årig pige fra Kalundborg, at datteren og en veninden kl. ca. 1330 var blevet kontaktet af 3-4 mænd omkring 20 år og af anden etnisk oprindelse end dansk. De var kørende i en lyseblå personbil og var standset ud for pigerne, som var blevet tiltalt på engelsk. Mændene havde stillet dem seksuelle spørgsmål og kommenteret størrelsen på egne kønsorganer, hvorefter de var kørt videre. Anmelderen ville sørge for underretning af venindens forældre, og politiet prøver at få bil og mænd identificeret for at finde ud af, om der kan være grundlag for en straffesag.

Indbrud i perioden
Bøgevej, Havnsø, Føllenslev Havnevej, Havnsø, Føllenslev Gørlevvej, Sæby, Høng Vandværksvej, Gørlev Rugvænget, Høng Tømmerupvej, Kalundborg Nørre Alle, Kalundborg Kløverager, Greve Kløvervej, Jyllinge