Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Jul 20, 2018 til Jul 31, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand – Eskebjerg, Kalundborg

Kl. 2059 var der ild i en brændestabel, der lå i en garage på Eskebjergvej. Der skete omfattende skader på garagen. Ingen personer kom noget til ved branden, der nu skal undersøges nærmere af politiet.

Politiet hører meget gerne fra vidner eller andre, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Færdselsuheld – Eskebjerg, Kalundborg

Kl. 1716 sket et færdselsuheld på Eskebjergvej, hvor en 35-årig mand fra Asnæs, kørte i sin bil i nordøstlig retning ad Torpevej ved krydset Eskebjergvej/Torpevej. Ud fra sidevejen kørte en bil, der blev ført af en 75-årig mand fra Eskebjerg, der overså sin vigepligt og kørte ud foran bilen, der blev ført af den 35-årige. Den 75-årige blev kørt til undersøgelse på sygehus, men intet tydede på, at han var kommet alvorligt til skade.

Brand – Gørlev, Kalundborg

Kl. 0927 brændte en traktor med trailer på Gørlev Landevej, hvilket førte til ild i græsset omkring traktoren. Kl. 0958 meldte brandvæsnet, at ilden var under kontrol.

Hest uden rytter – Stensbjergvej, Gierslev, Høng – Kalundborg

Kl. 1135 anmeldte en lokal kvinde, at en stærkt svedende hest med sadel, men uden rytter, var ankommet til en adresse på Stensbjergvej. Politiet blev underrettet om hittehesten, hvis ejer blev identificeret ca. ½ time senere, da alarmcentralen kunne oplyse, at en 67-årig kvinde fra Høng var faldet af en hest på sin ejendom. Politiet kunne derefter oplyse hende om, hvor hendes hest nu befandt sig.

Røg fra markbrand over vej – Jyderupvej, Reerslev, Ruds-Vedby – Kalundborg

Kl. 1425 assisterede politiet brandvæsnet i forbindelse med en markbrand, hvorfra røgen drev ind over Jyderupvej. Politiet afspærrede vejen af trafiksikkerhedsmæssige årsager frem til kl. ca. 1530, hvor brandvæsnet havde fået styr på branden på en mark med halm.

Spirituskørsel – Nykøbingvej, Snertinge – Kalundborg

Kl. 0032 anholdt og sigtede politiet en 46-årig mand fra Snertinge for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Bål i have – Reersø Strand, Kalundborg

Kl. 2110 så en anmelder, at der var bål i en have på Landevejen. Anmelderen henvendte sig til to udlændinge, der havde startet bålet. De var ikke klar over, at det ikke var lovligt, og de slukkede det straks, da de havde hørt naboens besked.

Fund af pistol – Kalundborg

Kl. 1912 anholdt politiet en 33-årig mand fra Kalundborg, der ved ransagning på sin adresse blev fundet i besiddelse af en skarpladt pistol.

Den 33-årige blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet i første omgang til den 140818.

Ingen brand kun røg – Kalundborg

Kl. 2224 blev anmeldt om voldsom røg fra en kælder på Skibbrogade. Det viste sig, at der var tale om en røgbombe, der var smidt i kælderen. Ingen brand – kun røg. Gerningsmanden er ukendt. Motivet kendes ikke.

Ulovlig afbrænding – Kalundborg

Kl. 2328 kørte politiet til Lerchenfeldvej ved Sigrid Undset Skolen, hvor der var lavet bål ved en hytte. Parterne var godt klar over, at der var afbrændingsforbud, men det havde ikke forhindret dem i at lave bål.

Politiet sigtede en 19-årig mand fra Kalundborg for overtrædelse af afbrændingsforbuddet. Har får en bøde på 5000 kr. for at overtræde reglerne, men han slipper til gengæld for et stort erstatningskrav, idet der ikke gik ild i noget ved den ulovlige afbrænding.

Spirituskørsel – Kalundborg

Kl. 0432 anholdt politiet en 53-årig mand fra Gørlev, der kørte i bil på Klosterparkvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Indbrud i perioden
Enghaven, Vinde Helsinge, Gørlev Jernbanegade, Gørlev Klosterparksvej, Kalundborg Hesseløvej, Vor Frue, Roskilde Nykøbingvej, Snertinge