Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Jul 13, 2018 til Jul 24, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand – Eskebjerg, Kalundborg

Kl. 2059 var der ild i en brændestabel, der lå i en garage på Eskebjergvej. Der skete omfattende skader på garagen. Ingen personer kom noget til ved branden, der nu skal undersøges nærmere af politiet.

Politiet hører meget gerne fra vidner eller andre, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Færdselsuheld – Eskebjerg, Kalundborg

Kl. 1716 sket et færdselsuheld på Eskebjergvej, hvor en 35-årig mand fra Asnæs, kørte i sin bil i nordøstlig retning ad Torpevej ved krydset Eskebjergvej/Torpevej. Ud fra sidevejen kørte en bil, der blev ført af en 75-årig mand fra Eskebjerg, der overså sin vigepligt og kørte ud foran bilen, der blev ført af den 35-årige. Den 75-årige blev kørt til undersøgelse på sygehus, men intet tydede på, at han var kommet alvorligt til skade.

Bål i have – Reersø Strand, Kalundborg

Kl. 2110 så en anmelder, at der var bål i en have på Landevejen. Anmelderen henvendte sig til to udlændinge, der havde startet bålet. De var ikke klar over, at det ikke var lovligt, og de slukkede det straks, da de havde hørt naboens besked.

Fund af pistol – Kalundborg

Kl. 1912 anholdt politiet en 33-årig mand fra Kalundborg, der ved ransagning på sin adresse blev fundet i besiddelse af en skarpladt pistol.

Den 33-årige blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet i første omgang til den 140818.

Ingen brand kun røg – Kalundborg

Kl. 2224 blev anmeldt om voldsom røg fra en kælder på Skibbrogade. Det viste sig, at der var tale om en røgbombe, der var smidt i kælderen. Ingen brand – kun røg. Gerningsmanden er ukendt. Motivet kendes ikke.

Ulovlig afbrænding – Kalundborg.

Kl. 2328 kørte politiet til Lerchenfeldvej ved Sigrid Undset Skolen, hvor der var lavet bål ved en hytte. Parterne var godt klar over, at der var afbrændingsforbud, men det havde ikke forhindret dem i at lave bål.

Politiet sigtede en 19-årig mand fra Kalundborg for overtrædelse af afbrændingsforbuddet. Har får en bøde på 5000 kr. for at overtræde reglerne, men han slipper til gengæld for et stort erstatningskrav, idet der ikke gik ild i noget ved den ulovlige afbrænding.

Spirituskørsel – Kalundborg

Kl. 0432 anholdt politiet en 53-årig mand fra Gørlev, der kørte i bil på Klosterparkvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Spirituskørsel – Svallerup, Kalundborg

Kl. 0822 anholdt politiet en 48-årig mand fra Kalundborg, der kørte i bil på Svallerup Landevej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Afbrænding var ikke ulovlig – Kalundborg

Kl. 2025 fik politiet anmeldelse om mulig ulovlig afbrænding på Kystvejen ved fodboldbanerne. Politiet kørte til stedet, hvor det blev konstateret, at der var opstillet en grill på asfalt, der på ingen måde kunne starte en brand.

Vildfarne badedyr – Sejerøbugten, Odsherred og Kalundborg

I løbet af eftermiddagen og først på aftenen drev baderinge/badedyr ud fra kysten. Et badedyr blev “reddet” ved Kalundborg og en badering, der ligner et bildæk drev rundt i Sejerøbugten. Politiet underrettet for at undgå unødige redningsaktioner.

Brandlovgivningen/beredskabsloven – Kalundborg

Kl. 1942 kørte politiet til Esbern Snaresvej, hvor der var tændt op i en grill, hvilket ikke var i orden efter reglerne i afbrændingsforbuddet. En 68-årig mand fra Kalundborg fik en bøde for overtrædelsen.

Musik til ulempe – Røsnæs, Kalundborg

Kl. 2218 kom flere anmeldelse om høj musik fra Røsnæs Havn, hvilket generede omkringboende. Da politiet kom frem til stedet var musikken stoppet og roen havde igen indfundet sig på Røsnæs.

Færdselsuheld – Kalundborg

Kl. 0345 kørte politiet til Kærbyvej, hvor der var sket et færdselsuheld, og hvor en bilist var fastklemt i bilen. Det viste sig heldigvis, at det ikke var så alvorligt som først antaget. Politiet har ikke præcise oplysninger om, hvordan uheldet er sket.

Føreren af bilen, en 40-årig mand fra Nykøbing Falster, fik udtaget en blodprøve i forbindelse med undersøgelse på sygehus, da der var mistanke om spirituskørsel.

Indbrud i perioden
Eskebjergvej, Eskebjerg Enghaven, Vinde Helsinge, Gørlev Jernbanegade, Gørlev Algade, Gørlev Bredekilde, Kalundborg Hesseløvej, Nykøbing Sj.
Kløverstien, Holbæk
Pilekrogen, Løgtved, Svebølle