Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet fra den 5. juli til den 11. juli 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tricktyveri – Kalundborg.

Tirsdag kl. 14.45 kom to personer ind i en forretning på Lindegade for at købe et par shorts. De ville betale med 1000 kr og den kvindelige del af parret ville have penge retur i euro. De gik rundt i forretningen og spurgte ekspedienten om forskellige ting, der kunne virke forvirrende. Det endte med, at de ikke ville købe noget alligevel. Efterfølgende opdagede ekspedienten, at der manglede 500 kr. i kassen.

Opfølgning på drabssag fra Mullerup, Kalundborg.

Politiet har fået mange henvendelser fra borgere i relation til sagen. Det har ikke ført til, at politiet i øjeblikket er kommet tættere på en opklaring af sagen, men der efterforskes stadig med et stort antal efterforskere på sagen. Politiet skal fortsat opfordre til, at borgere kontakter os med henvendelser. Vi kan bruge alle henvendelser, og vi skal nok sortere det fra, som vi eventuelt har hørt i forvejen.

Vi håber på, at anstrengelserne fører frem til anholdelse af gerningsmændene på et tidspunkt.

Afbrændingsforbud – hele politikredsen.

Der er fortsat afbrændingsforbud i hele politikredsen. Opmærksomheden henledes på, at der gives bøder på 5000 kr., hvis man overtræder forbuddet. Det er ikke nok, at man forklarer politiet, at man ikke kendte til afbrændingsforbuddet. Det er meget vigtigt af hensyn til alles sikkerhed, at forbuddet bliver overholdt.

Drab – Mullerup, Kalundborg.

Søndag kl. 08.52 fik politiet anmeldelse om, at en mand var skudt af tre personer på Mullerupvej, hvor de tre trængte ind. En 29-årig mand skudt på adressen. Han afgik ved døden. De tre flygtede fra stedet i en mindre grå bil.

Politiet har hele søndagen efterforsket sagen og sikret spor. Vi er fortsat interesserede i at tale med vidner eller andre, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Der henvises i øvrigt til udsendte pressemeddelelser søndag.

Uro – Kalundborg.

Søndag kl. 01.35 var politiet på Klosterparkvej, hvor flere unge havde kastet sten mod biler. Politiet fandt ikke frem til gerningsmændene, men fik kontakt med en flok unge, der bedyrede deres uskyld.

Brandfare – Kalundborg.

Lørdag kl. 17.40 var politiet på Lyngodden, hvor der var bål på en offentlig bålplads ved et shelter. Det er som bekendt ikke tilladt i øjeblikket. En 47-årig mand med ukendt adresse fik en bøde for at have tændt bål.

Brand – Store-Fuglede, Kalundborg.

Lørdag kl. 01.36 blev anmeldt om brand på Hjertegræsvej ved Bjerge Strand. Det lykkedes anmelderen at slukke ilden i et græsareal på 2×2 meter før brandvæsenet nåede frem. Det vides ikke, hvordan branden er opstået.

Hundeslagsmål – Sejerø, Kalundborg.

Onsdag kl. 09.30 angreb en større hund en anden hund på Gniben Strand på Sejerø. Det lykkedes ejeren af den angrebne hund af afværge angrebet, så der ikke skete den store skade. Den angribende hunds ejer kom til og fik kaldt på sin hund. Anm. havde sin lille søn med, der naturligvis blev rystet over at se slagsmålet.

Politiet undersøger nu sagen nærmere.

Mindre markbrand – Nybyvej, Kalundborg

Onsdag kl. 15.29 var der gået i et mindre område i naturen. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, der kun havde nået at brænde et areal på ca. 20 kvm. Der var ikke nogen egentlig årsag til branden, som måske kan være forårsaget af et henkastet cigaretskod.

Afbrændingsforbud overtrådt – Kirsebærstien, Kalundborg

Onsdag kl. 18.31 rykkede politiet ud til en adresse, hvor der var blevet antændt et bål og dermed mistanke om overtrædelse af det nyligt indførte afbrændingsforbud i hele Danmark. Politiet fik kontakt til en 54-årig mand fra Svebølle, som havde tændt ild i tre stykker træ i en åben metalbålplads placeret på tørt græsunderlag. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af afbrændingsforbuddet og kan nu se frem til at modtage et bødeforelæg på 5.000 kr. som afgørelse på sagen.

Indbrud i perioden
Eskebjergvej, Eskebjerg
Vilhelmshøjvej, Eskebjerg
Sorøvej, Sæby, Høng
Lavendelvej, Svebølle