Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet fra den 19. juni til den 26. juni 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kvalificeret vold – Jerslev, Kalundborg.

Mandag kl. 11.35 blev anmeldt om knivstikkeri på en adresse i Jerslev. En ca. 180-190 cm høj muskuløs mand kom til adressen, hvor forurettede, en 47-årig mand, blev stukket med kniv to gange. Han blev fløjet til hospital fra adressen. Politiet kender ikke motivet til overfaldet, og vi har ikke flere detaljer om sagen, hvor forurettede ikke ønsker at tale nærmere med politiet om overfaldet.

Politiet vil gerne tale med vidner eller andre, der har oplysninger om sagen. Ring på 114.

Færdselsuheld – Kalundborgvej, Kalundborg

Mandag kl. 06.17 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en bilist og en knallertkører var involveret. Det viste sig, at en 57-årig mand fra Kalundborg kørte på knallert ad Kalundborgvej mod vest. Ifølge vidner kørte han slingrende på vejen og kørte på et tidspunkt ud for sidevejen Dønneland over i den modsatte side af vejen, hvor han blev ramt af en modkørende bil ført af en 61-årig kvinde fra Kalundborg. Knallertkøreren blev i en tilkaldt lægehelikopter, der landede på et afspærret område på vejen, fløjet til Rigshospitalet til behandling for sine kvæstelser som følge af uheldet. Rutinemæssigt begærede politiet en blodprøve udtaget af knallertkøreren til nærmere undersøgelse for alkohol/euforiserende stoffer. Afspærringen af vejen blev ophævet kl. ca. 0700, hvorefter trafikkøerne kunne afvikles.

Vold mod buschauffør – Havnsø, Kalundborg.

Onsdag kl. 18.32 tirsdag blev en 32-årig buschauffør udsat for vold af en 45-årig mand fra Hørve, der kom ind i bussen i beruset tilstand og i forbindelse med, at han blev bortvist, spyttede han buschaufføren i ansigtet, hvilket er vold efter straffelovens bestemmelser. Den 45-årige blev sigtet for volden, og sagen vil senere blive afgjort i retten.

Kvalificeret vold – Jerslev, Kalundborg.

Kl. 1135 blev anmeldt om knivstikkeri på en adresse i Jerslev. En ca. 180-190 cm høj muskuløs mand kom til adressen, hvor forurettede, en 47-årig mand, blev stukket med kniv to gange. Han blev fløjet til hospital fra adressen. Politiet kender ikke motivet til overfaldet, og vi har ikke flere detaljer om sagen, hvor forurettede ikke ønsker at tale nærmere med politiet om overfaldet.

Politiet vil gerne tale med vidner eller andre, der har oplysninger om sagen. Ring på 114.

Mistænkeligt forhold – Kalundborg.

Onsdag kl. 13.17 ringede en mand på døren til en lejlighed i Sct. Olaigade kl. 1205. Manden fortalte til anmelderen, at der havde været indbrud i lejlighedens kælder.

Den 84-årige kvindelige beboer gik ned i kælderen for at se på kælderrummet, og manden gik ind i lejligheden, hvor han traf anmelderens mand. Den fremmede mand bad om papir og blyant, og dernæst forlod han stedet.

Det er politiets opfattelse, at manden ville ind i lejligheden for at begå tyveri. Han er muligt blevet overrasket over, at der var andre til stede.

Han beskrives som: Dansk, 35-40 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, lyst kort hår, iført kasket, brunlig jakke, rød t-shirt og karamelfarvede bukser.

Politiet hører gerne fra vidner, der har en ide om, hvem manden er. Ring på 114.

Båd med motorstop – Røsnæs, Kalundborg.

Onsdag kl. 23.26 var en båd i problemer ud for Røsnæs havn. Motoren var sat ud, og båden drev væk fra kysten. Der var tre personer ombord, der alle var i god behold, da de blev slæbt ind til Røsnæs Havn.

Politiet tog kontakt til føreren af båden, en 38-årig mand fra Kalundborg, der blev sigtet for ikke at have redningsveste med til alle ombordværende. De var tre ombord, og der var kun en redningsvest. I.flg. reglerne skal der være redningsveste til alle personer ombord. Føreren fik derfor en bøde for de manglende redningsveste.

Indbrud i perioden
Kaldredvej, Eskebjerg
Lynggårdsbakken, Kalundborg
Trøjeløkkevej, Kalundborg
Sct. Olaigade, Kalundborg
Lerchenfeldvej, Kalundborg
Klosterparkvej, Kalundborg
Kalundborgvej, Snertinge
Kløvervej, Roskilde