Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 1-12. juni 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Drivende jollet reddet i land – Havnsø, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 0855 fik politiet en anmeldelse om en drivende jolle med påhængsmotor ude i Nekselø-bugten. Det lokale redningsberedskab og en redningshelikopter fik jollen lokaliseret præcist, så redningsberedskabet kunne slæbe jollen i havn. Der var ingen tegn på, at nogen havde været ombord i jollen, hvis fortøjning så ud til at være ødelagt, så jollen kunne drive rundt. Eftersøgningen efter eventuelt nødstedte blev indstillet, og politiet fik efterfølgende kontakt til jollens ejer, der sidst havde tilset sit fartøj dagen før i området ved Havnsø Havn. Politiet foretog sig ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

Trusler på livet – Søkrogen, Gørlev – Kalundborg

Kl. 1715 fik politiet en anmeldelse om, at en mand ud ad et vindue i en personbil havde peget på en mand med noget, der kunne minde om en pistol. Politiet kørte til området og fik på Søkrogen kontakt til bilen og den fører – en 37-årig mand fra Gørlev. Han blev anholdt og sigtet for trusler. Ved en efterfølgende ransagning på hans bopæl fandt politiet en splatterpistol, der formentlig var brugt som “trusselsvåben” samt to ulovlige kanonslag. Han blev løsladt efter afhøring til sagerne, som senere vil blive afgjort i forbindelse med retsmøde.

Tricktyveri – Smedeparken, Gørlev – Kalundborg

Kl. 1910 anmeldte pårørende til en 86-årig kvinde fra Gørlev, at en fremmed kvinde kl. ca. 1830 havde henvendt på den 86-åriges bopæl under påskud af, at hun skulle aflevere blomster til en anden boende i nærheden. Kvinden var gået ind gennem en ulåst hoveddør og havde formået ubemærket at komme ind i soveværelset efter at have anmodet den 86-årige om hjælp til at skrive et kort. Der blev stjålet diverse smykker og kontanter fra soveværelset, hvilket den fremmede kvinde mistænkes for. Hun blev beskrevet som: kvinde, ca. 40 år, 170-175 cm høj, anden etnisk oprindelse end dansk, talte dansk med accent, iført et blåt tørklæde og kjole med blåt mønster. Politiet fandt ikke kvinden i området ved en eftersøgning efter anmeldelsen.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk hører gerne fra personer, der måtte have set kvinden i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Parkeringsproblemer – Kalundborg.

Kl. 1630 blev politiet sendt til Radiovej, hvor der var problemer med parkerede biler bl.a. på en redningsvej. Politiet traf en del unge, der hyggede sig og festede uden det gav anledning til problemer. Bilerne, der havde holdt i vejen var fjernet før politiet kom til stedet.

Færdselsuheld – Jerslev, Kalundborg.

Kl. 1346 skete et færdselsuheld på Klovbyvej, hvor en personbil kørte ad Klovbyvej i vestlig retning. I et sving mistede føreren herredømmet over bilen og påkørte et vejtræ. Føreren, en 26-årig kvinde fra Vallensbæk, og en passager var begge uskadte som følge af uheldet.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Jyderupvej / Nøragervej, Sønderød, Jyderup – Kalundborg

Kl. 1858 fik politiet melding om et færdselsuheld, hvor to bilister var impliceret. Det viste sig, at en 52-årig mand fra Korsør i en varebil kørte ad Jyderupvej mod syd og begyndte at overhale en række af biler, der befandt sig bag en bilist, der ville svinge til venstre ad Nøragervej. Den bilist var en 31-årig kvinde fra Roskilde, hvis personbil under venstresvinget blev påkørt på venstre side, så der opstod materiel skade på de implicerede køretøjer. Ingen af de to parter kom selv til skade, men da den 52-årige var påvirket af spiritus, blev han sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Han kan således forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Maritim kontrol med andre myndigheder – Storebælt – Kalundborg

Den maritime politienhed hos Midt- og Vestsjællands Politi foretog onsdag i tidsrummet kl. 1200-2200 en kontrol til søs i samarbejde med SKATs toldenhed incl. narkohund og Marinehjemmeværnet. Ni skibe blev kontrolleret for certifikater, pas, hundepas, våben, narkotika, redningsveste mv., men der blev ikke konstateret nogen overtrædelser hos de primært udenlandske skibe i Storebælt.

Færdselsuheld – Røsnæsvej / Hestehavebakken / Esbern Snaresvej, Kalundborg

Kl. 1443 kørte en 17-årig ung kvinde fra Eskebjerg på lille knallert ad Hestehavebakken mod syd og ville svinge til venstre ad Esbern Snaresvej. Efter fremkørsel over vigelinjen blev knallertkøreren påkørt på sin venstre side af en personbil, der blev ført af en 22-årig kvinde fra Kalundborg ad Esbern Snaresvej mod vest i den hensigt at fortsætte ligeud i krydset. Knallertkøreren blev i en tilkaldt ambulance bragt til skadestuen til behandling for et mindre knoglebrud og en forstuvet fod. Knallertkøreren kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Brandundersøgelse – Aldersrovej, Værslev, Kalundborg

Kl. 2117 fik brandvæsnet og politiet en melding om, at bil var i brand på området ved skydebanen. Brandvæsnet kunne dog ikke redde bilen, der udbrændte. Bilen blev identificeret som en personbil, der var meldt stjålet i forbindelse med et indbrud på Kløvermarksvej, Holbæk, d. 020618. Bilejeren er underrettet om bilens skæbne, og politiet vil forsøge at finde ud af, hvordan branden i bilen er opstået.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i området ved skydebanen i tiden op til anmeldelsen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Asnæsvej, Kalundborg

Kl. 1118 kørte en 60-årig kvinde fra Kalundborg i en personbil ad Asnæsvej mod nord og ville i krydset ved Hareskovvej svinge til højre. Samtidig kørte en 50-årig mand fra Kalundborg på lille knallert i samme retning i den hensigt at fortsætte ligeud i krydset. Den 60-årige bilist ramte under højresvinget ind i knallertkøreren, så han væltede, og der opstod skader på de to køretøjer. Knallertkøreren slap dog uskadt fra ulykken, og bilisten kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Færdselsuheld – Østre Havnevej, Kalundborg

Kl. 1120 skete der endnu et færdselsuheld, hvor en højresvingende bilist var impliceret. En 84-årig mand fra Sverige kørte ad Østre Havnevej med lav hastighed og ville svinge til højre ind mod havnearealet. Under svingningen overså han en 19-årig kvinde fra Kalundborg, der kørte på cykel i samme retning, og som skulle fortsætte ligeud ad Østre Havnevej. Ved sammenstødet blev hun ramt på venstre skulder med ømhed til følge. Bilisten kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Indbrud i perioden
Nygade, Kr. Helsinge, Gørlev Landervejen, Reersø, Gørlev Smedeparken, Gørlev Fuglevænget, Høng Stejlhøj, Kalundborg Skovbrynet, Kalundborg (2 steder) Mosevangen, Kalundborg Kalundborgvej, Kirkebyen, Fårevejle Kløvermarksvej, Holbæk Stenlillevej, Ugerløse Hejrevej, Ugerløse