Her kan man se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet fra den 1. til den 12. marts 2019.

Bemærk, at det er de hændelser, som politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra lomme – Gørlev og Kalundborg

Slagelsevej, Kalundborg
Kl. 1201 anmeldte en 81-årig kvinde fra Kalundborg, at hun omkring kl. 10-10.30 var i Rema supermarked og handle. Hun havde sin pung i en jakkelomme med lynlås, men da hun kom op til at kassen for at betale, opdagede hun at hendes pung var væk. Hendes pung blev senere fundet på supermarkedets parkeringsplads og indleveret i butikken. Der manglede nu 3700 kr. Tilbage i pungen lå anmelderens kort og 100 kr. i kontanter.

Algade, Gørlev Sjælland, Kalundborg
Kl. 1303 fik politiet anmeldelse om, at en 72-årig kvinde fra Gørlev, var i Rema Supermarked i Gørlev og handle omkring kl. 11.10. Her blev hendes pung ubemærket stjålet fra et net i indkøbsvognen. I pungen lå 1500 kr. og diverse kort. Der blev efterfølgende hævet i alt 5000 kr. ved 4 hævninger på et dankort fra pungen.

Politiet efterforsker sagerne i relation til de øvrige tyverier og tricktyverier, der blev begået i supermarkeder på Vestsjælland fredag og lørdag.

Brand i shelter – Algade, Gørlev – Kalundborg

Kl. 0139 kom et alarm 112-opkald om brand i et shelter. Politiet kørte til stedet, hvor brandvæsnet var i gang med slukningsarbejdet. Ingen personer kom til skade ved branden, men shelteret udbrændte. Ilden bredte sig ikke yderligere. Politiet undersøger nu sagen nærmere, da der ikke var en naturlig forklaring på, hvorfor branden opstod.

Politiet vil gerne høre fra vidner, der har set personer omkring shelteret op til at branden startede, eller fra borgere, der i øvrigt har oplysninger i sagen. Kontakt politiet på tlf. 114.

Færdselsuheld – Sæbyvej, Sæby, Høng – Kalundborg

Kl. 1920 anmeldte en 58-årig kvinde fra Høng, at hun kl. ca. 1830 kørte i en personbil ad Sæbyvej mod syd. I en venstrekurve i skoven ved en rasteplads ud for Tissø trak en modkørende, større bilist over i modsat side af vejen, så hun blev påkørt på venstre forskærm. Modparten, hvis køretøj var grå, fortsatte imidlertid sin kørsel i nordlig retning og deltog ikke i de foranstaltninger, som uheldet gav anledning til. Politiet forsøger nu – om muligt – at få identificeret flugtbilisten.

Spirituskørsel – Hovedgaden, Høng – Kalundborg

Kl. 2121 sigtede og anholdt politiet en 59-årig mand fra Kragerup for spirituskørsel i bil. Han fik udtaget en blodprøve og blev løsladt. Nu venter politiet på resultatet på prøven, hvorefter føreren vil høre nærmere.

Uorden i center – Centervej, Høng – Kalundborg

Kl. 1250 fik politiet en anmeldelse om en mand, der virkede truende over for personalet i butikkerne i Høng centret. Han stillede sig også op og skrålede højt i centret, mens han spillede musik på sin telefon. Personalet havde forsøgt at bortvise ham, hvilket han modvilligt efterkom i første omgang. Lidt senere kom han tilbage til centret, hvor han igen virkede truende og skabte utryghed. Han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, men han faldt hurtigt til ro og blev løsladt igen. Han kan forvente at få en bøde for sin optræden.

58-årig mand påkørt – Hovedgaden, Høng – Kalundborg

Kl. 2127 fik politiet en anmeldelse om at en mand, der af ukendte årsager var faldet om på kørebanen, var blevet påkørt af en bil. En forbipasserende 34-årig mand fra Høng fandt manden på kørebanen og ville hjælpe, men nåede det ikke før en bil påkørte den liggende mand. Manden viste sig at være en 58-årig mand fra Høng, der pådrog sig alvorlige skader som følge af påkørslen. Bilen blev ført af en 74-årig mand fra Eskebjerg, der formentlig grundet dårlig sigtbarhed overså manden, der lå på kørebanen. Den 58-årige blev fløjet til Odense Hospital i kritisk tilstand, men hans tilstand meldes her til formiddag at være stabil. Han pådrog sig flere knoglebrud og er fortsat indlagt til behandling. Politiet undersøger nu uheldet nærmere, for at få klarlagt omstændighederne omkring uheldet.

Færdselsuheld – Sydhavnsvej, Kalundborg

Kl. 1526 var der sket et færdselsuheld med to bilister, der var stødt sammen. En 21-årig kvinde fra Kalundborg var kørt i en personbil ad Sydhavnsvej mod syd, da hun først sænkede farten, senere standsede, for at lade en forankørende lave et venstresving ind i en indkørsel. Det overså en bagfra kommende, 45-årig kvinde fra Kalundborg, så hun med sin personbil påkørte bagenden af den 21-åriges bil, selv om hun forsøgte både at bremse og undvige højre om. Ingen af de to parter kom til skade ved uheldet, der dog medførte mindre materielle skader på de implicerede biler.

Tricktyveri – Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg

Kl. 1100 anmeldte en 60-årig kvinde, at hun kort forinden havde været i Aldi supermarked og handle, da en mand “tabte” en vare foran hende. Anmelderen samlede varen op til manden, hvorefter hun gik tilbage til sin indkøbsvogn. I vognen var den 60-åriges taske, der nu stod åben og hendes pung med 300 kr. i kontanter manglede.
Manden, der afledte anmelderens opmærksomhed, beskrives som: Mand, Dansk af udseende, 45-50 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Grå, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk

Politiet fik fredag flere anmeldelser med lignende tricktyverier begået på Vestsjælland. Politiet efterforsker nu sagerne og forsøger at sikre videoovervågning fra gerningsstederne. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har set den beskrevne mand i Aldi i Kalundborg lørdag formiddag.

Narkokørsel – Sydhavnsvej, Kalundborg

Kl. 2050 sigtede og anholdt politiet en 26-årig mand fra Kalundborg for narkokørsel, da han kørte i en personbil, selvom han var påvirket af hash. Den 26-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Kvinde råbte på gaden – Holbækvej, Værslev, Kalundborg

Kl. 1959 anmeldte en forbipasserende at hun to gange havde bemærket en kvinde, der gik på kørebanen med to indkøbsposer i hånden og råbte. En patrulje kom frem til stedet, hvor de traf en 39-årig kvinde fra Kalundborg, der var frustreret, fordi hun havde glemt penge til bussen. Betjentene gav kvinden et lift retur til Kalundborg Centrum.

Ulovlig knallert – knallert beslaglagt – Holbækvej, Kalundborg

Kl. 1255 standsede færdselspolitiet en 43-årig mand fra Kalundborg, som kørte på en 30-knallert. Den var imidlertid konstruktivt ændret, så den kunne køre hurtigere end tilladt, hvorfor han blev sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Da den 43-årige tidligere var blevet afsløret i at køre på en konstruktivt ændret knallert inden for de seneste tre år, beslaglagde politiet hans knallert med henblik på senere konfiskation. Han vil derfor høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Forsøg på bedrageri afværget – Ubby, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 1326 anmeldte en 62-årig kvinde fra Jerslev Sj., at hun flere gange var blevet kontaktet af en telefonsælger fra et dansk teleselskab. Den mandlige sælger ønskede at sælge en telefon og et abonnement til den 67-årige, der blot skulle betale tre mindre a conto-beløb via et betalingskort, som hun skulle give oplysninger om. I mellemtiden havde den 62-årige fået besøg af en bekendt, som undrede sig over denne fremgangsmåde og skyndsomt kontaktede teleselskabet. Her kendte man ikke nogen til en sådan telefonsælger, som den 62-årige afbrød samtalen med straks, inden hun havde nået at give de ønskede oplysninger på betalingskortet. Politiet forsøger nu at finde frem til den falske telefonsælger ad et muligt teknisk spor via telefonopkaldene.

Færdselsuheld – Kelleklintevej, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 0136 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var havnet i en å, efter at den forinden havde påkørt forskellige genstande. Politiet kunne på uheldsstedet se, at bilen holdt med bagenden nede i åen, men der var ingen personer hverken i eller ved bilen. Bilen havde forinden påkørt en hæk, en postkasse, et elskab og et autoværn, og føreren havde forladt stedet til fods. Via bilejeren fandt politiet frem til den formodede mandlige fører fra Kalundborg, som dog ikke var hjemme ved politiets besøg. Politiet forsøger nu at få kontakt til ham, så han kan afhøres til færdselsuheldet og kørslen forinden.

Mand fundet livløs på jorden – Kystvejen, Kalundborg

Kl. 1130 kom et alarm opkald om at en mand var fundet livløs på jorden tæt ved et bosted tæt ved et socialpsykiatrisk bosted for voksne. Politi og ambulance kom til stedet, hvor en 54-årig mand blev konstateret død, formentlig efter fald fra 1. sal. Politiet undersøgte dødsfaldet nærmere, og fandt intet mistænkeligt omkring dødsfaldet, som politiet betegner tragisk ulykke. De pårørende er underrettet. Personalet på bostedet tog sig af de andre beboere efter den voldsomme hændelse.

Mor smækkede sig ude – Vænget, Kalundborg

kl. 1425 ringede en fortvivlet mor til politiet, da hun havde smækket sig ude af sin lejlighed. Inde i lejligheden var hendes halvandetårige barn alene, og hun håbede nu på politiets hjælp. En patrulje kom hurtigt frem og hjalp moren med at fremskaffe en ekstranøgle til lejligheden, så mor og barn blev genforenet. Barnet havde det fint på trods af den uheldige episode.

Uro i nattelivet – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 0400 fik politiet anmeldelse om, at der var tumult imellem to grupperinger ud for et diskotek. Politiet kom frem med flere patruljer, og kunne konstatere at nogen havde været i slagsmål. Ingen personer ønskede at tale med politiet, og ingen var kommet alvorligt til skade. En ambulance kom frem til stedet, da en 21-årig mand var faldet og havde slået sig. Politiet blev i området indtil der igen var ro på stedet. Ingen blev sigtet eller anholdt i forbindelse med tumulten.

Indbrud i Perioden

Lundemarken, Kalundborg