Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 12/10 til 23/10 – 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport

 

Indbrud i villa – Føllenslev, Kalundborg

Kl. 10.35 blev anmeldt om indbrud på Havnsøvej, hvor et vindue var brudt op. Tre personer, der alle beskrives som mænd, ca. 20 år, alle spinkle, lys i huden. Iført grå hættetrøjer. Fra stedet stjålet fire jagtvåben. Kørte i en grå Peugeot, der var stjålet ved et indbrud på Aggersvoldvej, hvilket først blev anmeldt senere.

Færdselsuheld – Jerslev, Kalundborg

Kl. 12.00 skete et uheld, da en bilist kørte nordvest ad Søvejen, hvor et dyr rendte ud foran bilen. Bilen undveg dyret og kørte ind i en have, hvor han ramte et træ og brækkede et brystben. Bilen totalskadet. En 89-årig mand fra Høng, der var fører af bilen blev kørt til sygehus til behandling.

Lov om euf. stoffer – Kalundborg

Kl. 11.55 anholdt politiet en 17-årig ung mand, der blev fundet i besiddelse af ca. 87 gram hash og salgsposer med i alt 5 gram amfetamin. Politiet fandt effekterne i en bil, hvor den 17-årige sad. I bilen blev også fundet en ulovlig kniv. Pgl. blev sigtet for overtrædelse af lov om euf. stoffer, og han blev løsladt senere på dagen. Sagen afgøres senere i retten.

Spirituskørsel – Kalundborg

Kl. 16.04 anholdt politiet en 32-årig mand fra Eskebjerg, der kørte bil på Holbækvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Indbrud i kirker – Løve og Gierslev – Kalundborg

Kl. 10.18 blev anmeldt om indbrud i Vester Løve Kirke, Vester Løve Vej, sket mellem fredag 1311017 og søndag 151017. Fra kirken er stjålet tre Børge Mogensen stole. Kl. 11.24 blev anmeldt om indbrud i Gierslev Kirke, hvilket er sket i samme tidsrum som ovennævnte. Herfra er stjålet 6 Børge Mogensen stole. Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har hørt eller set noget til tyverierne, eller evt. er blevet tilbudt designerstolene efterfølgende. Ring til os på 114.

Tricktyveri – Svebølle, Kalundborg

Kl. 13.00 opsøgte en kvinde, der talte gebrokkent dansk, en 91-årig kvinde, der er svagtseende på en adresse i Svebølle Parken. Efter besøget manglede der kontanter fra forurettedes pung. Intet signalement af kvinden.

Efterårsferiehalløj – Kalundborg

Kl. 17.45 var politiet på Nyrupvej ved skolen, hvor drenge løb ud på kørebanen og lagde genstande, som bilerne efterfølgende kørte over. Politiet fik fat itre drenge, der fortalte, at havde lagt pap på kørebanen, som bilerne dernæst kørte over. Der var ingen fare for bilerne, men mere fare for at drengene blev kørt over. Drengene, der er i alderen omkring 13 år blev irettesat af politiet, der også kontaktede forældrene, så de vidste, hvad deres børn var i gang med i efterårsferien. Det var nogle brødebetyngede drenge, der forlod stedet efter deres snak med politiet.

Tryghedsindsats – Kalundborgområdet

Politiet er på Bytorvet i Gørlev kl. 1100-1230 og Høng Centret fra kl. 1245-1400. Fredag er politiet på besøg på Reersø ved havnen kl. 10.00-11.00. Kom og få en snak med politiet om nabohjælp eller andet, som du gerne vil høre noget om. Vi glæder os til at se dig.

Indbrud i villa – Ugerløse, Holbæk

Kl. 12.54 fik politiet anmeldelse om et indbrud på Tølløsevej, der fandt sted mellem kl. 11.30 og kl. 12.00. en dør brudt op til stedet, hvorfra der er stjålet smykker. En 16-årig pige var alene hjemme og hørte, at døren blev brudt op til huset. Hun gemte sig på et værelse indtil gerningsmændene var væk igen. De to gerningsmænd beskrives som: A, mand, 18-20 år, 175-180 cm, spinkel af bygning, lyst kort hår, talte dansk, iført sort Adidas sweatshirt med lynlås og hvidt logo. B: mand, 18-20 år, 175-180, kort lyst hår, talte dansk. Begge forlod stedet i en lille lyseblå bil. Politiet hører gerne fra vidner eller andre, der har hørt eller set noget i relation til sagen. Ring på 114.

 

Indbrud i perioden:
Bjergesø Agervej, Hørve
Bjergesøvej, Hørve
Højsted Overdrev, Føllenslev
Havnsøvej, Føllenslev
Slagelsevej, Høng
Klosterparkvej, Kalundborg
Holbækvej, Kalundborg
Tølløsevej, Ugerløse