Her kan man se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet fra den 15. til den 26. marts 2019.

Bemærk, at det er de hændelser, som politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kniv og stoffer i bilen – Kaldredvej/Eskebjergvej, Eskebjerg – Kalundborg

kl. 1548 så politiet en personbil, som de gerne ville standse, for at lave en rutinemæssig kontrol. Inden patruljen fik vendt politibilen, var personbilen standset og to personer var steget ud, før politiet så, hvem der havde ført bilen. Poltiet traf en 21-årig mand fra Nykøbing F og en 22-årig kvinde fra Holbæk. Bilen var nu aflåst, og nøglerne til bilen var pludselig blevet væk. En hundepatrulje frem og fandt nøglerne til bilen i et buskads tæt ved. Bilen blev nu ransaget af politiet, der fandt 0,4 gram hash, to hobbyknive, et multitool og en dolk, som personerne i bilen ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde. Den 21-årige mand blev sigtet for besiddelsen af de fundne genstande, og vil høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Spirituskørsel – Ullekær, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 1705 anholdt og sigtede politiet en 56-årig mand fra Svinninge for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve på Slagelse sygehus til nærmere undersøgelse for alkohol.

Foto: ABW

Spirituskørsel – Reersøvej, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 1628 anholdt og sigtede politiet en 47-årig mand fra Dianalund for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Påvirket på knallert – Kalundborgvej, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 0208 sigtede og anholdt politiet en 22-årig mand lokalområdet, der kørte spiritus og narkokørsel på en lille knallert. En narkometertest viste, at han foruden spiritus havde indtaget kokain. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Han vil høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Spirituskørsel – Dybekær, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 0315 blev en 21-årig mand fra Gørlev sigtet og anholdt for spirituskørsel i en personbil. Han fik udtaget en blodprøve og blev løsladt. Når svaret på prøven kommer, vil han høre mere fra politiet.

Butikstyveri – Centervej, Høng – Kalundborg

Kl. 1304 anmeldte personalet fra en brilleforretning, at en ukendt kunde kunne mistænkes for at have stjålet 3-4 brillestel. Den mandlige kunde havde kl. ca. 1205 set på brillestellene sammen med personalet, men købte ikke noget og forlod butikken. Kort efter opdagede personalet, at de 3-4 brillestel var blevet stjålet af manden i et ubemærket øjeblik. Manden var efterfølgende gået ind i en anden butik, hvor politiet ud fra videoovervågningen kunne få følgende beskrivelse af manden:

Østeuropæisk af udseende, 38-42 år, 170-175 cm høj, muskuløs af bygning, skaldet, bar briller i kraftigt metalstel med rød stribe, iført sixpence, blå dynevest og cowboybukser. Han talte dansk med accent. Politiet fandt ikke manden trods eftersøgning af ham med flere patruljer i området.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der måtte have set manden i Høng-området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Narkokørsel i stjålet bil og uden kørekort mv. – Holbækvej, Kalundborg

Kl. 2050 standsede politiet rutinemæssigt en varebil ved en rundkørsel Holbækvej / Stejlhøj. Varebilen blev ført af en 21-årig mand uden fast bopæl i Kalundborg, der aldrig havde erhvervet sig et kørekort. Han var også påvirket af euforiserende stoffer under kørslen, hvorfor han blev sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven. I forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer blev den 21-årige kortvarigt anholdt, hvorunder sigtelserne mod ham blev udvidet til også at omfatte kørsel i varebilen uden tilladelse fra ejeren. Han vidste nemlig, hvor bilejeren gemte bilnøglen til varebilen, så han havde tidligere på dagen taget varebilen i Gørlev-området. Bilejeren havde ikke givet den 21-årige uden kørekort lov til at køre bilen, så bilejeren anmeldte bilen stjålet til politiet, som jo så kunne fortælle bilejeren, hvor bilen kunne afhentes. Den 21-årige vil således høre nærmere fra politiet om, hvordan sagerne forventes afgjort, når blodprøven er blevet analyseret.

Laserlys mod lægehelikopter – Kalundborg

Kl. 2243 modtog politiet en henvendelse om, at personalet på en lægehelikopter kl. 2238 havde observeret grønt laserlys rettet mod fartøjet. Laserlyset var blevet sendt fra et området omkring Kalundborg by. Der opstod ikke nogen konkret fare for helikopteren eller dens personale, men hændelsen kan være en overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at bringe nogens liv og helbred i fare.

Brand i bil – Asnæsvej, Kalundborg

Kl. 2009 rykkede brandvæsnet og politiet ud i anledning af brand i en bil tæt på raffinaderiet. Det var ikke så voldsomt som anmeldt, idet en formodet kortslutning havde forårsaget røgudvikling fra bilen. Ingen kom til skade ved hændelsen.

Færdselsuheld – Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 2051 kørte en 49-årig kvinde fra Kalundborg på knallert ad Slagelsevej mod sydøst. Af ukendte årsager overså hun en parkeret bil, som hun kørte ind i. Knallerten fik store skader som følge af påkørslen, ligesom bagkofangeren og bagruden blev ødelagt på bilen. Knallertkøreren selv pådrog sig overfladiske skrammer i ansigtet og slog sin højre side af kroppen som følge af påkørslen. Politiet har optaget rapport om uheldet.

Spirituskørsel – Kalundborgvej, Snertinge – Kalundborg

Kl. 2307 anholdt og sigtede politiet en 26-årig kvinde fra Kalundborg for spirituskørsel i en personbil. Hun blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Narkokørsel – Vænget, Kalundborg

Kl. 2034 anholdt og sigtede politiet en 28-årig mand fra Kalundborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, idet en narkometertest indikerede, at han var påvirket af kokain. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Færdselsuheld med cyklist – Rundkørslen på Kalundborgvej/Holbæk

Kl. 1751 kom en 22-årig mand fra Holbæk kørende i bil ind i rundkørslen og ud af første vej. Her kom en 55-årig mand fra Holbæk kørende på cykel på cykelstien og kørte ind i siden på bilen, selvom cyklisten havde vigepligt i rundkørslen.
Cyklisten blev efterfølgende kørt til Holbæk Sygehus for at blive undersøgt for skaderne. Manden slap fra uheldet med knubs.

Indbrud i Perioden

Nørre Alle, Kalundborg