Hør Per Pallesen fortælle om et liv med teater, film, rollen som tjener Boldt i Matador, suppleret med anekdoter om elskede (og ikke-elskede) skuespillerkolleger.

Med over 200 teaterstykker, 75 instruktioner, 70 revyer og 1600 optrædener på tv og i radioen er det svært på kort spalteplads at opsummere, hvad Per Pallesen gennem sin imponerende karriere har oplevet. Men nu giver Svallerup Forsamlingshus, Per Pallesen muligheden for selv at fortælle, og han vil uden tvivl tryllebinde publikum med sit underholdende, tankevækkende og humoristiske foredrag, som han kalder ”Erindringer”.

Pressefoto

Per Pallesen vil fortælle om et langt liv i dansk underholdning, hvor han altid har kunne vælge fra øverste hylde, og altid valgt arbejdet til – også på bekostning af familien. Foredraget er et unikt indblik i dansk teater fra Dirch Passer til store musicals, fra Sommer i Tyrol til Mathiesen, og et blik ind bag det røde scenetæppe. Foredraget byder på masser af fortællinger fra et eventyrligt sceneliv og anekdoter om elskede (og ikke-elskede) skuespiller-kolleger. Der har været flest lyse stunder i Per Pallesens liv, men et langt liv har naturligvis også budt på svære perioder –også det fortæller Pallesen ærligt om.

Foredraget med Per Pallesen finder sted torsdag d. 15. oktober kl. 19.00

Billetter købes via Svallerup Forsamlingshus til 175,- kr. via telefon 24847067,eller på mail: svallerupforsam@gmail.com. Prisen inkluderer kaffe/the og sødt til tanden.

Svallerup Forsamlingshus finder man på adressen: Svallerup Landevej 19, 4400 Kalundborg. Huset hører til en af de aktive forsamlingshuse i Kalundborg kommune, og har igennem årene haft et utalt af publikumssucceser, bla. foredrag med Lindy, kendt fra Tv-serien ”Rigtige mænd”.

Snart åbner Svallerup forsamlingshus også dørene for en festlig danseaften med bandet Butterflies den 26. sept. Læs også mere om dette arrangement på Liv I Forsamlingshusene via www.kalundborglif.dk, hvor man kan se et udpluk af de arrangementer som finder sted i de 19 forsamlingshuse i Kalundborg kommune.

Vel mødt.