Den 13. august 2021 afgøres fjerde etape af PostNord Danmark Rundt i Kalundborg. I den forbindelse vil flere veje være spærret i op til fire timer. Kalundborg Kommune er klar med et interaktivt kort, som giver borgerne et overblik over spærrede veje.

Kalundborg Kommune skal være målby på fjerde etape af PostNord Danmark Rundt 2021. Cykelrytterne skal gennemkøre en lang rute, der går fra Holbæk til Kalundborg. Efterfølgende skal de klare en rundstrækning på seks omgange, inden de når målstregen i Havneparken på Vestre Havnevej i Kalundborg.

Rundstrækningen starter på Vestre Havnevej og fortsætter til blandt andet Banegårdspladsen/Vænget, Bredgade, Møllebakken, Klosterparkvej, Bøgebakken og Gisselørevej.

Det interaktive kort er tilgængeligt på kommunens hjemmeside
Med en rute der går tværs igennem byen og med fuld fart over feltet, er det nødvendigt at spærre hele rundstrækningen fredag den 13. august fra cirka kl. 14 til kl. 18.

”Det er af sikkerhedsmæssige årsager nødvendigt at spærre hele rundstrækningen i byen. Vi har derfor i samarbejde med politiet produceret et interaktivt kort, som giver borgerne et overblik over de spærrede veje og omkørselsmuligheder”, siger Holia Hamadi, vejingeniør i Kalundborg Kommune.

Det interaktive kort er tilgængeligt for borgerne på kommunens hjemmeside:
www.kalundborg.dk/cykelløb.

Digitale breve er sendt til berørte borgere og interessenter
Der vil være begrænset mulighed for at køre ind og ud af byen under afspærringen af rundstrækningen. Kalundborg Kommune har derfor sørget at informere berørte interessenter og borgere direkte.

”Vi ønsker, at så mange borgere som overhovedet muligt får en god oplevelse i forbindelse, at fjerde etape af PostNord Danmark Rundt bliver afgjort i Kalundborg Kommune. Vi har derfor sendt digitale informationsbreve ud til alle borgere, der bor på ruten, og andre berørte interessenter”, fortæller Mads Damkjær, kommunikationschef i Kalundborg Kommune.

Udklip: Kalundborg Kommune