Pressefoto

Det bliver vildt, og det bliver højt! Det lover trommeslager og entertainer Kalle Mathiesen, som søndag den 31. oktober kl. 14.00 kommer til Reerslev Forsamlings- og Kulturhus, Reerslevvej 22, Ruds Vedby.

Kalle Mathiesen er uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium og er med sin unikke blanding af musik, sampling og underholdning populær hos både børn og voksne.

Han er kendt fra DR’s Ramasjang og TV2’s Natholdet, og vil i Reerslev levere et forrygende og underholdende show. Til showet spiller han på musikinstrumenter såsom balloner, sprøjtefløjte og samuraisværd. Du møder sikkert også vinkelsliberen Villy, boremaskinen Boris og Bente Ballonrina, ja måske ender du sågar selv som musikinstrument i Kalles Store Trommeshow.

Der kommer en næsten 2 meter høj mand ind på scenen, som elsker at spille trommer. Han spiller så meget trommer, at han næsten SELV er blevet til en tromme! For i brystkassen på både børn og voksne sidder hjertet som holder rytmen dagen lang. Det er derfor, at Kalles trommemusik går lige i kroppen og lige i hjertet. De fleste må danse, klappe og råbe når de er til koncert med Kalle, for det kan han bare ikke selv lade være med.  Publikum får lov til at bestemme, hvad Kalle skal spille, og bliver en del af koncerten, fordi han vil bruge dem som instrumenter. Han har derudover sat sig for at bevise, at han er verdens allerhurtigste trommeslager ved at slå rekorden for flest slag på 30 sekunder. Dog ingen heltegerning uden, at publikum også kommer til at høre verdens allerdårligste vits.

Billetter kan købes elektronisk via www.kalundborglif.dk eller ved henvendelse direkte til Reerslev Forsamlings- og Kulturhus på tlf.: 60 72 54 19 til 50,- kr. pr. person. Familiebillet der gælder for 4 personer koster 150,- kr.  Tilmelding skal ske senest den 24/10.

Arrangementet er med støtte fra ” Liv I Forsamlingshusene”.